T tuanatg Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2013 276 26 48 Manisa 2 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuanatg #1 Hol halımı makinada sıcak suda yıkadım veeeee rengi birbirine girdi imçe bi halı yolluk bu şimdi napıcam bilen varmı eski haline dönmezmi kızlar
Hol halımı makinada sıcak suda yıkadım veeeee rengi birbirine girdi imçe bi halı yolluk bu şimdi napıcam bilen varmı eski haline dönmezmi kızlar
C cerenora Balı kaymağı fazla kaçmış Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2008 2.510 81 683 Kocaeli 2 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuanatg #2 tuanabe .!.: Hol halımı makinada sıcak suda yıkadım veeeee rengi birbirine girdi imçe bi halı yolluk bu şimdi napıcam bilen varmı eski haline dönmezmi kızlar Genişletmek için tıkla... halı en fazla 30 derecede yıkanır sen kaç derecede yıkadın? eski haline dönmez. garantisi var mı?
tuanabe .!.: Hol halımı makinada sıcak suda yıkadım veeeee rengi birbirine girdi imçe bi halı yolluk bu şimdi napıcam bilen varmı eski haline dönmezmi kızlar Genişletmek için tıkla... halı en fazla 30 derecede yıkanır sen kaç derecede yıkadın? eski haline dönmez. garantisi var mı?
T tuanatg Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2013 276 26 48 Manisa 3 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuanatg #3 20 derece hiç sorma halimi ne yapcam Son düzenleme: 3 Ağustos 2013