İçine değil dışına bak
Anladımo ne demek ola ki :))
İçine değil dışına bak
Babanızı düşündüğünüz için böyle hissetmeniz normal.. ama mantıklı açıdan baktığınızda, artıları ve eksilerini tarttığınızda bu fırsat cazip geliyorsa kaçırmayın bu teklifi bence.
Hem kardeşiniz de geliyormuş. Belki de çok iyi durumlar karşınıza çıkıcak. Hayırlısı olsuunn
Önceki konunuza da yazmıştım çok sevindim sizin adınıza
Babanız için üzülmeniz çok normal, her zaman ailemizden ayrılırken -fiziksel olarak bahsediyorum- çok üzülür ve zorlanırız. Ama manevi olarak hep yanında olmaya devam edeceksiniz..
Görüntülü konuşma sayesinde mesafeler yok gibi oldu. Biz de ailelerimizden farklı şehirlerdeyiz, aylarca görüşemiyoruz iş durumu vs.. Görüntülü konuşma ilaç gibi oluyor..
Umarım bu iş size çok güzel kapılar açar. İlk konunuzda da içime güzel bir enerji doğmuştu. Hayırlı olsun
Maddi olarak alım gücü olarak tabii ki çok daha iyi olacak… Gezmeyi görmeyi de çok severim o açıdan da çok iyi olacak…Normal. Baban için endişeleniyorsun doğal olarak. Ama bu fırsat her zaman çıkmaz. Kendin için iyi olacağını düşünüyorsan kaçırma.
Orası tabiki öyleGayet normal duygular. Bi de şöyle düşünün. Allah korusun yarın öbür gün babanınız bir ihtiyacı olduğunda TR de kazandığınız para ile ne kadarını karşılayabileceksiniz. Halbuki çarp Euro’yu 10 ile burda babanı rahat ettirecek istediğin hizmeti satın al.
Zaten şu covid biraz rahatlasın, babanız arada yaşadığınız yere gelir sizle zaman geçirir. Ayrıca yıllık izniniz yaklaşık 40 gün filandır herhalde. Bu sürede siz hem gezersiniz, hem ailenizle takılırsınız.
Korkularınızdan başka burda kalmak içim tek mantıklı sebep bulamazsınız.
Teşekkür ederim darısı başınıza inşallah. Daha güzelleri olsun.Ne güzel bir kişi daha kendini kurtariyorçok kıskandım
Çok sevindim tebrik ederim, umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Tabi böyle hissetmeniz normal. İnsan şehir değiştirirken bile korkuyor. Siz farklı bir ülkeye farklı bir kültüre adapte olacaksınız. Bilinmeyen bir süreç elbette korkutur ki, babanız için de ayrı endişeleniyormuşsunuz yalnız kalacak diye. Ama kardeşiniz dönecekmiş 8 ay sonra. Bazen aynı ülkede olsak da başka sebeplerden ailemizden ayrı kalabiliyoruz hayatın akışı gereğince. Artık iletişim daha kolay hem. İstediğiniz zaman görüntülü de görüşürsünüz.
Ama bence çok güzel bir fırsat elde etmişsiniz, gönlünüzü ferah tutun. Umarım her şey gönlünüzce olur. İşleriniz aksamadan ilerler. Bol şans.
Boğakızı olduğun içindir bu haller.Maddi olarak alım gücü olarak tabii ki çok daha iyi olacak… Gezmeyi görmeyi de çok severim o açıdan da çok iyi olacak…
Ama ben doğduğumdan beri aynı evdeyim düzenimi değiştirecek olmak da çok korkutuyor arkada babamın tek olduğunu düşünmek falan ne bileyim hatta şuan yine ağlıyorum
Bühü.
Bence de kesin etkisi varBoğakızı olduğun içindir bu haller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?