canım çok güsel görünüyo bu gerçekten.ellerine sağlık.şurayı anlamadım hamuru yoğrduktan sonra napıcaz tam olarak hamuru bütün olarakmı şekere buluycaz yoğurduktan sonra nasıl şekil verip verev kesicez anlatırsan sevinirim cnm
ne bilim bacim senden bisey kacmaz ama arada gözden kacmis demek:CüvCüv:saol canim benim grcekten cok az malzeme ve cok kolay harika bi lezzetr dene derim..:icecream:ay ben bunu nasil kacirmisim ya
harikasin yine canim
pratik lezziz ve deyisik bir tarife benziyo mutlaka denemeliyim
heleki simlerinle verdigin süslere bayiliyorum biliyosun
ellerine emegine saglik canim benima.s.
canim benim cok saol tesekkür ederim..o benim kizim degil benim cocugum yok canimm:çok üzgünüm:ablamin kizi:1rolleyes:ahh canim ya bisi olcagni sanmiyorum cnkü gida sagligina uygun bi yiycek smdi yediklerimizin hangisi saglikliki ozman herseyi yememk lazim yinede saol canim benim..a.s.canım ya eline sağlık çok güzelde şu simleri koymasan bari en azından kızın var sanırım onun yediklerine koymasan uyarım için kusura bakma yanlış anlamanı istemem. kızarsın belki biliyorum ama gördükçe çok üzülüyorum. bunlar sonuçta alerji yapan maddeler değil şimdi bişey olmaz yıllar sonra çıkıyor allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?