saol canim benim evet un kurabiyesi gibi ama icine yumurta aki giriyor ve pismeden önce toz sekere buluyoruz ya oyuzden cok güzel bayatlamayan kitir kitir bi kurabiye hollnda teyzeme gttgmde yemistim adida oyuzden hollanda kurabiyesi:dance:dene canim grcekten cok güzel oluyor...:1hug:Un kurabiyesi gibi değil mi?
Çok hoşlanıyorum bu tür kurabiyelerden,ellerine sağlık Kaya kardeşim..
Bir ara da Hollanda usulu deneyelim bakalım.. :)
allah canini almaya gecenin bi yarisi kurabiyemi yaptin delüüsün sen delikafaduldencanim kabartma tozunumu cok koydun yoksa cokmu hamurun kalindi yani rulon kalinmiydi yoksa cok kabarmiyor oldugundan biraz fazla oluyor kitir kitir oluyor..uyku tutmadi beni bu gece iyice kacdi
mutfaga girdim ve suan senin tarifin firinimda pismek üzere :)
ama biraz kücük tepsi kullanmisim masallah bir kabardilarki görmelisin :)
yer kalmadi birbirlerine yapisdilar bir güzel :)
hormonlu bu kurabiyeler
ama vanilyanin kokusu öyle güzel yayildiki missssssssssss gibi
yapimi gercekden kolay cok pratik
umarim tadida lezzizdir
fotolarida paylasirim cannim benim
allah canini almaya gecenin bi yarisi kurabiyemi yaptin delüüsün sen delikafaduldencanim kabartma tozunumu cok koydun yoksa cokmu hamurun kalindi yani rulon kalinmiydi yoksa cok kabarmiyor oldugundan biraz fazla oluyor kitir kitir oluyor..
yinede eline saglik eminim güzel olmustr..resimleride paylasirsin artik.a.s.
zemuszemusDELÜYÜMDÜR NE YAPSAM YERIYÜMDÜRzemuszemus
:kedi:VALLA ÖYLE TAKDIMMI AKLIMA KOYDUMMU YAPIYORUM TATLISIM:kedi:
ASLINDA YARIM PAKET KOYDUM AMA SANIRIM HATAM BEN SENIN GIBI RULO YAPTIKDAN SONRA BIRDE BASTIRDIM YASILASTIRDIMkaydirigubbakcemile3
ONLARDA YAYILDIKCA YAYILDILAR
AMA TADI NEFISDIcokacimcoook
HAVUZA GITTIK KIZIMLA ESKI OKUL ARKADASIM DENK GELDI
ORAYADA GÖTÜRMÜSDÜM VE PAYLASDIM
HEPICIGIDE COK BEGENDILER
:kedi:KAYINPEDERIMDE KAYNIMLA ANI BASKIN YAPTI CIKA GELDI AKSAM YEMEGINE ONLARDA BAYILDILAR:kedi:
:jeyyar:ESIMDENDE TAM NOT ALDIM:jeyyar:
zemuszemusDAHA NE ISTERIMKI SEFAM OLSUN OHH OHHHHzemuszemus
a.s.SAYENDE YENI BIR KURABIYE TARIFIM DAHA OLDU COK COK TSKLER CANIM BENIMa.s.
:teytey:HERKEZEDE TAVSIYE EDERIM:teytey:
:uhm:BALIM BIR SORU SORCAM BU KURABIYEDE BUZLUGA ATILIRMI ACABA:uhm:
[bitanem ellerine saglik cok güzel olmus valah görüntü harika .yanliz senin evet tek hatan elinle yatrmissin yoksa böyle dolu dolu daha güzel gözkyor ama yinede güzel.kalin gibi pismez gibi gözkyor ama hayr cok güzel pisiyor canim ohh ne güzel demek herkes begendi herkese afiyet bal seker olsun..
canim bu kurabiyeye seker bulamadan yine herzamnki gibi kagit üstnde tepside buzlukta dondurup sonra posetlere veya sakalma kutularina koyup bulundurabilirsin buzlugunda tamam .
yine bisey olursa sor-tatlicadiarzu-
zemuszemusDELÜYÜMDÜR NE YAPSAM YERIYÜMDÜRzemuszemus
:kedi:VALLA ÖYLE TAKDIMMI AKLIMA KOYDUMMU YAPIYORUM TATLISIM:kedi:
ASLINDA YARIM PAKET KOYDUM AMA SANIRIM HATAM BEN SENIN GIBI RULO YAPTIKDAN SONRA BIRDE BASTIRDIM YASILASTIRDIMkaydirigubbakcemile3
ONLARDA YAYILDIKCA YAYILDILAR
AMA TADI NEFISDIcokacimcoook
HAVUZA GITTIK KIZIMLA ESKI OKUL ARKADASIM DENK GELDI
ORAYADA GÖTÜRMÜSDÜM VE PAYLASDIM
HEPICIGIDE COK BEGENDILER
:kedi:KAYINPEDERIMDE KAYNIMLA ANI BASKIN YAPTI CIKA GELDI AKSAM YEMEGINE ONLARDA BAYILDILAR:kedi:
:jeyyar:ESIMDENDE TAM NOT ALDIM:jeyyar:
zemuszemusDAHA NE ISTERIMKI SEFAM OLSUN OHH OHHHHzemuszemus
a.s.SAYENDE YENI BIR KURABIYE TARIFIM DAHA OLDU COK COK TSKLER CANIM BENIMa.s.
:teytey:HERKEZEDE TAVSIYE EDERIM:teytey:
:uhm:BALIM BIR SORU SORCAM BU KURABIYEDE BUZLUGA ATILIRMI ACABA:uhm:
[bitanem ellerine saglik cok güzel olmus valah görüntü harika .yanliz senin evet tek hatan elinle yatrmissin yoksa böyle dolu dolu daha güzel gözkyor ama yinede güzel.kalin gibi pismez gibi gözkyor ama hayr cok güzel pisiyor canim ohh ne güzel demek herkes begendi herkese afiyet bal seker olsun..
canim bu kurabiyeye seker bulamadan yine herzamnki gibi kagit üstnde tepside buzlukta dondurup sonra posetlere veya sakalma kutularina koyup bulundurabilirsin buzlugunda tamam .
yine bisey olursa sor-tatlicadiarzu-
tskler canim benim
buzlukdan cikardikdan sonrami sekere bulayip pisircem firinda cnim
ay bende senin bas belan oldum cikdim dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?