Hollanda'dan Normal Doğum Hikayesi

çok güzel gerçekten tebrik ederim:) böyle hikayeler bana güç veriyor :)))) Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah:)) amin

süper bi yikaye mşalalh çok tatlı bi kızz darısı bizee inşaalhhh rabbim analı babalı büyütsün

çookk tatlı maşallah bebişe ve size çok güzel bir doğum hikayesi olmuş rabbim bizlerede Rabbimi zikrederek kolay doğumlar yapmayı nasip etsin inşşşş

massallah bebisine,ne kadar tatli öyle
Allah bagislasin size..
insallah bizlerede böyle kisa kolay ve normal dogumlar nasip olur..
dogumdan degilde ben daha cok kesik ve dikisten korkuyorum yaa bilmiyorumkismile

yorumlariniz icin cok tesekkur ederim
kesik ve dikis agrisiz kismi:) ins. yavrukarinizi saglicakla alirisiniz kucaginiza
massallah bebisine,ne kadar tatli öyle
Allah bagislasin size..
insallah bizlerede böyle kisa kolay ve normal dogumlar nasip olur..
dogumdan degilde ben daha cok kesik ve dikisten korkuyorum yaa bilmiyorumkismile

maşallah sübhanallah:)))))yazdıklarınızı tebessümle okudum ne güzel ne mutlu size...bugünkü aklım olsaydı ben de normal doğum yapardım.ama gerçi benim bebeğim doğum kanalına girmemişti doktor sezeryana karar vermişti kısmet işte..ama okuduğum bu güzel hikayelerden sonra ben de etrafımdakileri normal doğuma teşvik edeceğim..Allah güzel ailenizin neşesini daim kılsın..

Merhaba Nurefsan hanım yazınızı okudum gerçekten süreci çok güzel anlatmışsınız.Üzerinden kaç sene geçmiş Allah bağışlasın.
Hollandaya yeni tasındık ve ben de hamileyim.Doğum için uygun bir hastane arıyorum.
Siz nerede yapmıstınız dogumunuzu ya da Hoofddorp civarında öenrebileceginiz bir yer var mıdır?
Teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…