- Konu Sahibi lifegoeson
Merhaba ben 23 yaşındayım. birkaç ay sonra üniversite mezunu olacağım. okul öncesi öğretmenliği okudum. Ülkemi gerçekten sevmiyorum ve başka bir ülkede yaşamak istiyorum. birkaç sene önce hollandaya gittim birkaç şehrini gezdim ve hayran kaldım. o zamandan beri hollandada yaşamak benim hayalim oldu.
1-hollandaya yerleşmek için ne yapmam lazım? aklınıza gelen bütün alternatif yolları söyleyin lütfen.
2-şu an nişanlıyım, evlenip birlikte taşınmak istiyoruz. evlendikten sonra mı daha kolay olur evlenmeden önce mi?
3-orada ne gibi zorluklar çekebiliriz?
4-sadece ingilizce bilmek yeterli olur mu?
5-yaşam şartları nasıl?(para, iş, hava durumu vs vs.)
6-hollandanın sevmediğiniz özellikleri var mı? (her açıdan)
7-ben kendi mesleğimi yapabilir miyim?
8-aklınıza gelen hollanda ile ilgili her şeyi anlatırsanız sevinirim. orada yaşayan insanlar olarak siz bana daha güzel bilgiler verebilirsiniz internetten yeterince bilgi alamıyorum.
1-hollandaya yerleşmek için ne yapmam lazım? aklınıza gelen bütün alternatif yolları söyleyin lütfen.
2-şu an nişanlıyım, evlenip birlikte taşınmak istiyoruz. evlendikten sonra mı daha kolay olur evlenmeden önce mi?
3-orada ne gibi zorluklar çekebiliriz?
4-sadece ingilizce bilmek yeterli olur mu?
5-yaşam şartları nasıl?(para, iş, hava durumu vs vs.)
6-hollandanın sevmediğiniz özellikleri var mı? (her açıdan)
7-ben kendi mesleğimi yapabilir miyim?
8-aklınıza gelen hollanda ile ilgili her şeyi anlatırsanız sevinirim. orada yaşayan insanlar olarak siz bana daha güzel bilgiler verebilirsiniz internetten yeterince bilgi alamıyorum.