HollyHerbs Epilixir ürünün resmi ve kullanım prospektüsü

Beany

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
1.169
8



hollyherbs epilixir kullanım klavuzu
hollyherbs epilixir;kıl yoğunluğunu azaltan,yapısını incelten ve rengini şeffaflaştıran bi üründür..Normal ınırlardaki kıllanma yanında ilaç kullanımı,hormonal bozukluk gibi farklı etmenlerden kaynaklanan aşırı kıllanmada etkilidr.
Hollyherbs Epilixir uyarılar;Epilixir kullanımı sonrası ciltte kuruluk,buna bağlı pullanma ve kaşıntı hissi görülebilir.
Hollyherbs Epilixir kullanım;Epialsyonu takip eden ilk 24 saat içerisinde 8 saatlik aralıklarla 3 uygulama seans başına yeterlidir.
Çoklu gün uygulamaları,örneğin ikinci ve üçüncü günlerde uygulama,kişisel tercihe bırakılmıştır.
Çoklu gün uygulamasında sağlık açısından sakınca yoktur.
Hollyherbs Epilixir
Etkinlikte Önemli Noktalar;
.Hollyherbs Epilixir'in kıl köküne etki etmesi için kılların kökten temizlenmesi şarttır.bu yüzden epilasyon aşamasına özen gösterilmelidir.Epilsayon doğal ve kuvvetli ışık altında gereken zaman ayrılarak yapılmalıdır.Kırılan yada alınamayan kıllar Epilixirden etkilenmeyecektir,bu unutulmamalıdır.
.Her epilayon öncesi sıcak bir banyo ve kese hem kılların daha iyi temizlenmesi hemde Epilixir kıl köküne daha kolay ulaşması açısından önemle önerilir.
.Temizenmek için öncelikle önerilen epilasyon metodu epilatör kullanılmalıdır.Çünki uygulama bölgesine su dahil hiçbirşey değmeden direk Epilixir uygulaması maksimum etki alınmasını sağlayacaktır.
.Epilatör kullanımının mümkün olmadığı bölge ve durumlarda şeker ağda kullanılması önerilir.Ancak epilasyon sonrası ağda kalıntılarının gereğinde uzaklaştırılması için dayanılır sıcaklıkta suyla bölgenin çok iyi yıkanması önemlidir.Ardından bölge çok iyi kurulanmalıdır.
.Uygulama sonrası yağ sürülmesi gerektirdiği ve ciltte doku kaybına sebep olduğu için sir ağda kullanımı önerilmemektedir.Kişisel tercihle sir ağda kullanılırsa mümkün olduğunca yağsız temizlenmelidir.
.Epilixir uygulandığı gün suyla temastan kaçınınız.Unutkanlıkla yada mecbur kalınır suyla temas edilirse hemen epilixir uygulamasını tekrarlayınız.
.Epilixir kullanımı sonrası bir hafta süreyle nemlendirici krem,losyon,koltuk altı deo vs.kullanmayınız.
.Her seansta en az üç kez uygulama esasına bağlı kalınız.Eksik uygulama beklenen etkiyi geciktirecektir.
.Önerilen seans aralıkları genel olarak kişinin normal seans aralıklarıdır.Sizin için bu süre normalde üç hafta ise Epilixir kullanırken de bu süreye bağlı kalınız.Zaman içinde kılların azalması ve incelmesinden kaynaklı uzatılan seans aralıkları etkiyi düşürecektir.Bu yüzden özellikle ilk 10 seans sabit zaman aralıklarıyla tekrarlanmalıdır.
sorularınız ve daha ayrıntılı bilgi için HollyHerbs adresini ziyaret ediniz.

Dikkat!
.ilaç değildir.
.haricen kullanılır.
.çocukların ulaşamayacağı yerde ve ambalajında saklayınız.
.karanlık ve serin ortamda muhafaza ediniz.
.gözle temasından sakınınız,temas halinde bol suyla yıkayınız.
.beklenmeyen etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz
.

flaş flaş hiçbiryerde yok bu bilgiler,ilk kez kkda yayınlanıyor sanırım:))
arkadaşlar kendi kullandığım epilixir 100 mllik şişesi ve içindeki prospektüsü satır satır aynen olduğu gibi yazdım..
 
cok tskler canim harikasinnnkaydirigubbakcemile5 vallah süper olmus saolasin simdi bende kendi gözlerimle gördüm :KK66:
 
ürünün resmini ve prospektüsünü merak edenler vardır diye üşenmedim ekledim kelebeemm :)
 
kelebek inş sende canlı canlı görür ve kullanırsın cnm,başka topikte okudum şimdi 10. ayda tr ye geliyormuşsun ,epilixirle tanışmana az kalmış ,hadi bakalımmm
 
çok teşekkürler bebekbeklerken opuyorumnanaktan

şimdi bir bütün gün suyla temas etmiceksek, ben yüzüme uygulamayı düşünüyorum da, nası olcak.. olmadı tekrar sürcez napalımm..
 
evet canim sabirsizlikla bekliorum zaten:KK70: elimde olsa hemen denicem ama malesef yok olsun bi ay nedirki:KK70: artik kendimi öle teseli ediorum napimkaydirigubbakcemile3
 
bebekbeklerken canım senin tüyler için diğer çalışmalarını da merakla takip ediyordum şimdi bunu gördüm tüylere kesin çözüm mü canım ya. bir de emzirenler de kullanabilir mi acaba cevaplarsan sevinirim
 
X