herkese merhaba diyetlerle uzun süredir başım belada çok sayıda kilo alıp vermişimdir . bu zamana kadar inebildiğim en düşük kilo 77 olmuştur . 1.63 boyundayım . şuan ki güncel kilom 85 sağlıklı olmak , hayatı daha iyi yaşamak için kilo vermek isityorum . çevremdeki baskılar ruh sağlığımı çok kötü etkiledi ve etkiliyor , uzun yıllardır kilom herkesin dilinde ama herkesin. sanırısn dünyanın derdi benim kilom olmuş (ki hele anneler ablalar teyzelerin nitelendirdiği evlenme çağına geldiyseniz vay halinize ben bu durumdayım .) sürekli tek kusurun kilon diyorlar . TAMAM HAKLSINIZ SAĞLIĞIM AÇISINDAN KÖTÜÜÜ AMA orada bir durun ya kilo bir kusur olarak nitelendirilmemeli . ben kötü biri miyim ? çalmadım , öldürmedim , bu bir kusur değil sadece yaşam kaliteni etkileyen bir durum . kilolu insan olarak nitenelendiriyorux bende yapıyorum ama yanlış , neden toplumdan dışlıyoruz kendimizi diğerlerini . Neyse daha fazla uzatmadan hollywood diyetini araştırdım . zaralarını etkilerini okudum . lütfen yapma etme şöyle böyle demeyin sadece denemek istiyorum günlük 40 dk yürüyüşlerle destekleyeceğim diyetimi . bu diyetin 1 haftalık yada bir aylık uygulama şansımız var . bu diyette bana eşlik etmek isteyen olursa buradayım . diyetin linkinide bırakacağım . benim durumumda olan bir sürü kadın vardır . manevi destek olarak motivasyon olsun . yardıma açığım . yeterki birbirimize destek olalım !
Son düzenleyen: Moderatör: