Holywood Starlarından Annelere Öneriler

kalemkitap2

Kapsama Alanı Dışında !
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
1.977
6
Julia Roberts
Güzel yıldızın Phinnaeus and Hazel adında 13 aylık ikizleri var.

Hamileliği hakkında:”Karnım o kadar büyümüştü ki kalçam çok küçük görünüyordu, kendimi harika hissettim!” diyen Julia aşermediğini söylüyor. Ve ekliyor:”Göbeğim yüzünden olacak sesim tuhaf bir biçimde değişti, sanki yankılanıyordu. Gerçekten korkunç bir gülüşüm vardı!” .

Oğlu Phinnaeus Walter ve kızı Hazel Patricia 28 Kasım 2004 tarihinde Holywood’da Cedars-Sinai Medical Center’da acil bir sezaryenle prematüre olarak doğdu. Gebeliğinde inanılmaz derecede kilo alarak Julia 56 kg.dan 90 kg.’a çıkan oyuncu; özellikle karın bölgesini eritmek için yoga ve Pilates yaptı, fakat bedeninin üst bölümünde istediği incelmeyi sağlayamadı. Bu yıl Oskar törenlerinin en çok konuşulan konusu Julia’nın 36 B den 38 D ye büyüyen göğüsleri oldu. O gece giydiği elbise ile ilgili olarak “Göğüslerimi tutmaya yetecek kadar cesur tek elbiseydi. Çok ciddiyim şaka yapmıyorum” diyor.

Catherine Zeta Jones
Dylan adında 4 yaşında bir oğlu ve Carys adında 2 yaşında bir kızı olan güzel oyuncu hamileliği ile ilgili olarak; ”İlk seferinde iyiydim. İkinci bebek farklı bir deneyimdi. Ne olacağını bildiğimden daha fazla korkuyordum. Kendi kendime Aman Tanrım ne kadar acı çekeceğimi biliyorum diyordum. İlk seferinde sadece gittim ve doğurdum.

Gebeliği sırasında turşuya aşeren oyuncunun sanatçı eşi Michael Douglas “Branston Turşusu denen şey için çıldırıyordu. herhangi bir saatte turşu bulmaya gönderiliyordum, inanın bana Los Angeles’ta veya New York’ta Branston Turşusu bulmak kolay değil!” diyor.

Dylan Michael Beverly Hills yakınlarındaki Cedars-Sinai Medical Centre’da 3.5 kg olarak dünyaya geldi. Carys Zeta Douglas ise bir Paskalya sabahı 3 kg. 250 gr. olarak doğdu.

Yeniden forma girmek için yaptıkları hakkında ise “Hamileliğim süresince enerji sağlayabilmek için iyi beslenmeye çalıştım. Herşeyi kapsayan günde 3 öğün. Çikolataya, dondurmaya ve pastaya bayılırım ama hemen uzaklaşmak zorundaydım. Kendimi spor salonuna gitmeye zorladım, bir kere gidince sorun kalmıyordu. Yoga yaptım, çılgın bir yanım var yoga enerjimi düzenliyor.” diyor.


Courteney Cox
Kızı Coco ünlü annesinin 40. doğumgününden 2 gün önce 13 Haziran 2004’te doğdu.

“Hamilelik düşündüğüm kadar zor değildi, ama 22 yaşında olsaydım daha rahat olurdum.” diyen güzel yıldız; bebeği olacağını öğrenince önce uyguladığı Atkins diyetini sonra da içkiyi bıraktı.

Coco Riley Arquette 3kg 700 gr. olarak Los Angeles Hastanesinde doğdu. Courtney 12 saat süren normal bir doğum yaptı. Yeniden forma girmek için yaptıklarını ise şöyle anlatıyor:

Budokon yaptım. Yoga, dövüş sanatları ve beden zihin çalışmasını içeren bir sistem. Gücü ve esnekliği artıran meditasyon, streching ve kardio egzersizlerinin bir kombinasyonu. Emzirmenin de yararlı olduğunu düşünüyorum.

Gwyneth Paltrow

Apple adında 1,5 yaşında bir kızı olan oyuncu, Chris (Martin)’le evlendiklerinde kızına hamile olduğunu söylüyor. Gebeliğinde herşeyin muhteşem olduğunu söyleyen Paltrow, “Hamileliğim sırasında hayatımda ilk kez göğüslerim büyüdü. Doğum uzmanı Gowri Motha’nın kontrolü altındaydım ve onun söylediklerini uyguladım. Ne olup bittiğini anlamak çok yardımcı oluyordu. Sanki içimde uzaylı varmışcasına bir tekme, bir el hissetmek inanılmaz bir histi.” diyor. Pizza ve Meksika yemeklerine aşerdiğini söyleyen güzel yıldız, hamileliği sırasında “Londra’da Meksika yemeklerinin çok az bulunduğunu ve pizzaların çok küçük olduğunu keşfettiğini” belirtiyor.

Kızı Apple Blythe Alison Martin’i Londra’da bir hastanede uzun bir doğumun ardından 4,200 kg. olarak dünyaya getirdi. Forma girmek için egzersiz yapmanın zorunlu olduğunu söyleyen yıldız, “Zor ama çok zordu! Eski forma girmek için kan ter içinde çalışmak gerekiyordu” diyor.

Cate Blanchett Ünlü yıldızın Dashiell (3 yaşında) ve Roman (1 yaşında) adında iki oğlu var.

Hamileliği hakkında, ”Aslında çok tuhaf bir şey oldu, hamile olduğumu öğrendiğimde Life Aquatic’te hamile bir kadını canlandırıyordum. Karnımda plastik göbek bağlıyken baygınlık geçirdim, kendime geldiğimde ölümcül bir hastalığa yakalandığımı düşündüm. Ama çok daha güzel bir şeyin habercisiymiş!” diyen Cate; dereotlu salatalık turşusu ve dondurmaya aşermiş. Aşermeleriyle ilgili olarak, Life Aquatic ekibinden arkadaşları elinden bunları almaya çalıştığında çılgına döndüğünü söylüyor.

Oğlu Roman’ın doğumu Londra’da özel bir hastanede gerçekleşmiş. Bebeğini uzun ve ağrılı bir doğumla 3,260 kg. dünyaya getiren Cate, forma girmek için; ”Fitnesla ilgili konularda hiç endişem olmadı. Anne olmak benim için yeterli bir egzersiz”. diyor.

Victoria Beckham

Oğulları Brooklyn 4, Romeo 2 yaşında, Cruz ise 7 aylık. Somon fümeye aşeren Victoria’nın futbol yıldızı eşi David Beckham, “Somon fümeye bir türlü doymak bilmiyordu” diyor. Diğer oğulları gibi Cruz da sezaryenle dünyaya geldi. Victoria üç çocuğa rağmen hala nasıl bu kadar ince göründüğü ile ilgili sırrını bir türlü açıklamadı. En son doğumundan sonra eşi Beckham; “Victoria çok mutlu, dürüst olmak gerekirse çok fazla kilo almadı. Sadece küçük bir karnı vardı. Gerçekten iyi ve sağlıklı hamilelikler geçirdi. Çok çabuk kilo verdiği için rahat, harikadır. Onunla gurur duyuyorum” diyor.

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker ve eşi Matthew Broderic’in oğulları James, Ekim 2002’de doğdu. Oyuncu hamileliği hakkında: “Çok zor olduğunu düşünüyorum. Kendimi tanımakta zorlandığım için aynaya bakmaktan vazgeçmiştim. Kendimi balon gibi görmek çok garipti. Bir gün eşim şaşkın bir ifadeyle banyoya girip “Tanrım, çok kocamansın!” diyene kadar ne kadar tuhaf olduğunu farketmemiştim.

“Doğumdan sonra ve hamileliği sırasında aşeren tek kadın olmalıyım” diyen yıldız, en çok fast food’a düşkünmüş.

Oğlu James Wilke Broderick, Manhattan’daki Lenox Hill Hastanesi’nde 9 saatlik bir doğumdan sonra dünyaya geldi. Formunu yeniden kazanmak için yaptıklarını ise şöyle anlatıyor: “Spor eğitmeni olan kardeşim beni çalıştırdı ama emzirmenin kesinlikle yardımı oldu. Ayrıca doğum sonrası yoga derslerine devam ettim. Hamilelik sırasında fiziksel aktivitenizin çok düştüğünü gözönünde bulundurarak kendinize zaman tanıyın, fazla zorlamayın.”

Liz Hurley

Oğlu Damian 4 Nisan 2006’da dört yaşına girecek olan güzel yıldız, milyarder Steve Bing’in bebeğini taşıdığını öğrendiği zamanla ilgili olarak, “Zor bir haftaydı, Bing ve ben ayrılmıştık. Sigarayı, içkiyi ve kafeini bıraktım. 11 Eylül olayları meydana geldi. Bütün dünyam yıkılmıştı, ardından dünya da yıkıldı. Damain planlanmış değildi ama istenmeyen bir bebek de değildi. Sanırım başınıza gelen en iyi şeyler, size takdir edilenler yani kaderin getirdikleri” diyor.

Hindistan yemeklerine aşeren güzel yıldızın yanında hamileliği sırasında bebeğin babası Steve Bing bulunmuyordu. Yıldızın yakın bir arkadaşı, Liz’e bu dönemde destek olan eski aşkı Hugh Grant için “Herçek bir İngiliz beyefendisi, davranışları Bing’in utanmasına sebep oldu. Hugh Liz’i sürekli arayıp sorar ihtiyacı olduğunda onunla kalırdı. Aşerdiği zamanlar istediği acılı yemekleri getimek için koşuştururdu.”

Damian Londra’daki St John and St Elizabeth Hastanesi’nde normal doğumla dünyaya geldi.

Form kazanmak için yaptıkları hakkında da ise Liz şunları söylüyor:”Buğulanmış balık ve esmer pirinç yedim. Damian’la birlikte aldığım 24 kiloyu vermek için saatlerce koşu bandında kaldım; o kilodan kurtulmak için kendimi kesinlikle öldürdüm.”

Debra Messing

Tek oğlu Roman 7 Nisan 2004 doğdu. Hamileliği ile ilgili “Kolay hamilelik var mı bilmiyorum. Sağlık sorunlarım vardı. Zamanımı dinlenerek, yatarak geçirmek zorundaydım. Ama bebek sahibi olmak bütün hayatım boyunca istediğim bir şeydi. Geçici olan her fedakarlığa değer.” diyor.

Kahvaltılık Cornflakes türü yiyeceklere ve fast food’a aşerdiğini söyleyen Debra “Yaban mersinli cornflakesle güne başlayıp günde üç defa yiyordum. Daha sonra hamburger ve patates kızartmasına dadandım.” diyor.

Oğlu Roman Walker Zelman, Los Angeles’ta bir hastanede normal doğumla 2,300 kg. Olarak dünyaya geldi. Eski formunu kazanmak için hamileliği süresince yoga yaptığını daha sonra da spor salonuna devam ettiğini söylüyor. Annelere iyi bir bebek bakıcısı bulmalarını öneriyor.

 
İşte ben bu kadınlar gibi mükemmel bir hamilelik,hamilelik sonrası ve annelik yaşayamayacağım için bebek doğurmak istemiyorum hala...
 
İşte ben bu kadınlar gibi mükemmel bir hamilelik,hamilelik sonrası ve annelik yaşayamayacağım için bebek doğurmak istemiyorum hala...

onlar gibi fiziğini istersen koruyabilirsin hamilelikte.a.s
çok yemessen kilo almazsın.vaktinde var sporla uğraşırsan hem eski fomuna dönmen kolay olur hemde doğum.
ama onlar gibi annelik yapma boşver.dadılarını çocuklar daha çok görüyorlar annelerinden:1no2:
 
X