Elektrikli Mutfak Aletleri Homend hakkında yardımm...acil..

ice84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
17
1
86
İzmir
homend ürünleri kullananlar var mı aranızda kızlar...kaliteli görünüyor çok kararsız kaldımm..:18:

ben de kullanmadım çeyizime alıyorum canım blender setini aldım ütüsünü de almayı düşünüyorum baya araştırdım kötü bişey görmedim çok da iddialılar. yeni bi marka ama patlayacak gibi duruyor :) bindk bi alamete gidiyoz bakalımm

Ben fuarda bizzat ürünlerini test etmiş biri olarak çok beğendim hem çok kaliteli hem de ucuz bence. Bende oradan almayı planlıyorum herşeyimi bu arada magicookta aklım kaldı onu almak istiyorum çeyizime :)))

bana çaycısı hediye geldi çok memnunum

fiyatı daha uygun diye almıştık takır takır çalışıyor çaycısı cnm :)

ben 3gündür ddepsilence1211 elektrikli süpürgesini kullanıyorum mükemmel ya nasıl anlatsam her gün ev süpürüyorum kesinlikle tavsiye ederim

cam ketılını aldım.çok memnunum fiyatıda uygun.alman markası güvenilir bence.

bende de saç kurutma makinesi ve mutfak robotu mevcut. memnunum her ikisinden de. özellikle saç kurutma makinesi bana çok estetik geliyor, kullanırken mutlu oluyorum :)

homendin ütüsü hariç diğer ürünlerini gönül rahatlığyla alın ütüden sürekli iade alıyoruz ve müşterilerden azar yiyoruz ...:)

morhipo dan hesabıma 99tl üzeri alışverişim için homend ürünlerine ait 50tl indirim çeki yüklenmiş araştırıyorum haftasonuna kadar güzel bir ürününü bulursam alacağım:)

ben de çaycısını kullanıyorum cok memnunum,bir kez bozuldu ama servisi arıyorsunuz gelip kargo kapıdan alıyor 2 3 gün sonrada kapıya getiriyor çok memnun kaldım

su ısıtıcısından memnunuz ama mutfak robotu almak konusunda kenwood'la homend arasında kararsızım

su ısıtıcımız iki kere bozuldu ve şimdi istediğimiz modelde yeni bir su ısıtıcısı gönderiyorlar iki kere bozulması hoş değil belki şansımıza öyle denk geldi ama servis ve müşteri ilişkileri konusunda başarılılar yaşadık gördük

robotunu aldımm çok çok memnunumm blendere ve mikseride var kaliteli çıktı baya

Ben cay makinasini ve blenderini kullaniyorum. 1 senedir hic bir sorun cikmadi. Ozellikle cay makinasini cok sik kullaniyorum. Gunde 7 kere falan su isitmada kullaniyorum cok sukur bir problemle karsilasmadim. Ama benimki beyaz olan yani alti plastik. Cam daha saglikliymis

Ben cay makinasini ve blenderini kullaniyorum. 1 senedir hic bir sorun cikmadi. Ozellikle cay makinasini cok sik kullaniyorum. Gunde 7 kere falan su isitmada kullaniyorum cok sukur bir problemle karsilasmadim. Ama benimki beyaz olan yani alti plastik. Cam daha saglikliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…