Elektrikli Mutfak Aletleri Homend hakkında yardımm...acil..

katı meyve sıkacağını aldım(2703) aynı zamanda narenciye sıkacağı olarakta kullanılıyor.

Ben de mutfak robotunu kullanıyorum. Çift bıçaklı rondosu, 2 çırpıcılı mixeri, blendırı, 2 ayrı incelikte rendesi ile ayrı ayrı birsürü araçtan kurtardı beni.

ben de memnun kalırım inşallah.yorumları çok güzel..kullanışlı görünüyor, fiyatları da şu ara epey bir uygun..
ben 4 parça aldım.

çaycısını kullanıyorum memnunum çok şirin konuşuyo bide
fiyatıda uygun garantileri müthiş

Homend müşteri hizmetlerini, bir şey danışmak için aradım. Müşteri hizmetleri alışveriş yaparsanız indirim kodu verelim dedi. Verilen kodla alışveriş yaptım.Ürünün fiyatında %50 indirim oldu. Belki sizinde işinize yarar. İndirim kodu büyük harflerle KAMPANYA.

çok teşekkürler bu bilgiyi paylaştığınız için..az önce blender seti, stand mikser ve tost makinası aldım..yanında da seramik tava seti hediye ettiler :)

homendin hangi blender setini kullanıyorsunuz?

Kızceler konuyu hortlatacayım :) Mart sonuna kadar yüzde 50 indirim var. Alan arkadaşlar memnun musunuz? Hala ürünleri bu kadar kaliteli mi? Ucuz etin yahnisi pek olur demişler birşey çıkmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…