homend ürünleri kullananlar var mı aranızda kızlar...kaliteli görünüyor çok kararsız kaldımm..:18:
Homend müşteri hizmetlerini, bir şey danışmak için aradım. Müşteri hizmetleri alışveriş yaparsanız indirim kodu verelim dedi. Verilen kodla alışveriş yaptım.Ürünün fiyatında %50 indirim oldu. Belki sizinde işinize yarar. İndirim kodu büyük harflerle KAMPANYA.
çok teşekkürler bu bilgiyi paylaştığınız için..az önce blender seti, stand mikser ve tost makinası aldım..yanında da seramik tava seti hediye ettiler :)
Güle güle kullan canım bende dün homend blender setini aldım kayınvalidem kullanıyor ve çok memnun.çok teşekkürler bu bilgiyi paylaştığınız için..az önce blender seti, stand mikser ve tost makinası aldım..yanında da seramik tava seti hediye ettiler :)
https://www.homend.com.tr/handmaid1909.asp bunu aldım.homendin hangi blender setini kullanıyorsunuz?
acana standlı mikserden memnun musunuz ? ben bugun aldım ama şuan içimde bir pişmanlık var hata mı ettim acaba ?çok teşekkürler bu bilgiyi paylaştığınız için..az önce blender seti, stand mikser ve tost makinası aldım..yanında da seramik tava seti hediye ettiler :)
acana standlı mikserden memnun musunuz ? ben bugun aldım ama şuan içimde bir pişmanlık var hata mı ettim acaba ?
Merhaba mikserden memnun musunuz?acana standlı mikserden memnun musunuz ? ben bugun aldım ama şuan içimde bir pişmanlık var hata mı ettim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?