• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Homofobik kâbus

Neeeyyyy??? :KK57: Biz salonda bile kredi çektikte öle yaptık. Vah bizim halimize şuan yıkıldımmmmm
Tekne kiralamak o kadar pahalı birşey değil, onların düğün yaptığı tarzda bir tekneyi 250'den başlayan fiyatlarla kiralayabilirsiniz max. 400 tldir o düğünün maliyeti

işten çıkarmak evden atmak falan abartılı tepkiler değil mi ya, ev sahibi olsam düzgün saygılı bi kiracıysa çıkarmam, işvereni olsam işini düzgün yapıyosa saygılıysa çıkarmam, diğer insanlar için düşüneceğim kriterleri düşünürüm yani, gerisi banane
hele ölüm tehtitleri yok ilimizin adını kötüye çıkardı çıkışları, insanlar işsiz yemin ediyorum, hiç derdim tasam işim gücüm yok, tek derdim ilimden çıkan eşcinsel, o zaman gideyim de ölümle tehdit edeyim bari:KK53::KK53:

Acikcasi ben bunlarin gerçek olduklarina inanmiyorum. Piyon gibi oynatiyirlar. hani biri reklamciydi ne oldu? Bogazda düğün yapmislar, kirmizi kemer, İngilizceye cevrilen cümleler. Kendi düşüncelerini hep kagittan okumalari falan filan hepsi oyun oldugunu belli ediyordu zaten.
Simdi de ortaligi kizistirmaya calisiyorlar, bu kadar basit.

:KK70: kırmızı kuşak takandı dimi te allahım ya

kırmızı kuşak bana bi yandan hep itici gelmiştir zaten. baba veya abi kızın beline kurdele takar hediye paketi yapıp damada verir.
erkekte daha bi kötü durmuş midem kalktı valla:KK69:

Bence bilerek yapildi. Nefreti koruklemek icin. Cok itici goruntulerdi. Bunlari biri cikip oldurse escinsel dernekleri ortaligi birbirine katicak. Turkiyede escinseller olduruluyor bilmem ne. Ulan ne kizistiriyosunuz ortaligi. Amac neydi. O reklama niye ihtiyac duydunuz?

Kusura bakma dans fakat bu sefer senin ile hemfikir degilim, hatta yorumunu çok yalnis buldum. Evet, escinsellerin Türkiyedeki hayatlari çok kisitli olur, dövülebilir, hatta öldürülebilir. Ve bunlarin hiç birini hak etmiyorlar. Dünya o kadar nefret ile doluyken, iki tane erkegin birbirini sevip evlenmesi niye bu kadar nefrete neden oluyor?

Bu olay kurgu diyelim fakat escinsellerin haklarini baska hangi sekilde medyaya yansisin? Onca heteroseksüeller evleniyor ve bir kaç ay sonra tekrar bosaniyorar, ortada çoçuklari birakiyorlar,.. hiç kimse buna ses çikarmaz ama iki tane ayni cinsiyetten olan insanlar sirf birbirlerini seviyorlar diye, yada seven insanlari destekliyorlar diye yargilamak, tehdit etmek çok ama çok yalnistir. Türkiyeye gerçekten bu konuda büyük bir degisim gerekiyor, tabiki simdiki hükümet ile felan tabi hepsi hayal :(

reklam nerde oldu yav
haberi görmedim
link var mı fotolardan bahsetmişsiniz

Antakyali olmasi hic sasirtmadi beni. Hatay-antakya bolgesinde her nedense coookk fazla escinsel var.

Bu açıklamanız hangi bilimsel istatistik sonucu?

Aynen. Sanki burasi hollanda bilmiyorlardi da baslarina gelecegi simdi sikayet ediyorlar. Aslinda böyle böyle alistiriyorlar bizi bu cirkinlige.. Genclerin kafasini bulandiriyorlar.

Bu açıklamanız bir homofobik açıklaması farkında mısınız?

İçinde ayrımcılık var, nefret var, kibir de var.

Kusura bakma dans fakat bu sefer senin ile hemfikir degilim, hatta yorumunu çok yalnis buldum. Evet, escinsellerin Türkiyedeki hayatlari çok kisitli olur, dövülebilir, hatta öldürülebilir. Ve bunlarin hiç birini hak etmiyorlar. Dünya o kadar nefret ile doluyken, iki tane erkegin birbirini sevip evlenmesi niye bu kadar nefrete neden oluyor?

Bu olay kurgu diyelim fakat escinsellerin haklarini baska hangi sekilde medyaya yansisin? Onca heteroseksüeller evleniyor ve bir kaç ay sonra tekrar bosaniyorar, ortada çoçuklari birakiyorlar,.. hiç kimse buna ses çikarmaz ama iki tane ayni cinsiyetten olan insanlar sirf birbirlerini seviyorlar diye, yada seven insanlari destekliyorlar diye yargilamak, tehdit etmek çok ama çok yalnistir. Türkiyeye gerçekten bu konuda büyük bir degisim gerekiyor, tabiki simdiki hükümet ile felan tabi hepsi hayal :KK43:

Karasiz dugun cok cirkindi. Ve turkiye boyle bir seye hazir degil. Kirmizi kusak olayi falan. Bu olay turk insaninda sadece nefreti artirir. Baska turlu yaklasilmasi lazim olaya. Psikologlarin psikiyatrislerin cikip konusmasi lazim. Burda tek amac turk insanindaki nefreti artirip bu adamlarin tehdit edilmesini saglamakti zaten. Bu adamlar hedef gosterildi. Yakinda oldururler kahraman da ilan edilirler. Sonra da bu vesileyle bi meseleye daha dikkat cekilmis olucak. Ama bunlarin basina bir sey gelirse sorumlusu bu dugunu finanse edendir. Bunu basina yansitip reklamini yapandir.

Ben escinsellige karsi bi insan degilim. Arkadaslarim da var. Ama bana gelip biz dislaniyoruz dediler mi lutfen konusmayin diyorum. Kadin olmak bile basli basina sorunken bu ulkede escinsel adam sevgilisiyle rahat rahat elele gezmeyi beklemesin. Daha cok firin ekmek lazim oralara.

Dugun yaptilar da ne oldu. Bizim koydeki dayi aaaa bak bu normalmis mi dedi? Hayir iyice tiksindi nefret etti ve korktu cocuklari icin..

Karasiz dugun cok cirkindi. Ve turkiye boyle bir seye hazir degil. Kirmizi kusak olayi falan. Bu olay turk insaninda sadece nefreti artirir. Baska turlu yaklasilmasi lazim olaya. Psikologlarin psikiyatrislerin cikip konusmasi lazim. Burda tek amac turk insanindaki nefreti artirip bu adamlarin tehdit edilmesini saglamakti zaten. Bu adamlar hedef gosterildi. Yakinda oldururler kahraman da ilan edilirler. Sonra da bu vesileyle bi meseleye daha dikkat cekilmis olucak. Ama bunlarin basina bir sey gelirse sorumlusu bu dugunu finanse edendir. Bunu basina yansitip reklamini yapandir.

Ben escinsellige karsi bi insan degilim. Arkadaslarim da var. Ama bana gelip biz dislaniyoruz dediler mi lutfen konusmayin diyorum. Kadin olmak bile basli basina sorunken bu ulkede escinsel adam sevgilisiyle rahat rahat elele gezmeyi beklemesin. Daha cok firin ekmek lazim oralara.

Dugun yaptilar da ne oldu. Bizim koydeki dayi aaaa bak bu normalmis mi dedi? Hayir iyice tiksindi nefret etti ve korktu cocuklari icin..

O kirmizi kusaga niye herkes bu kadar takiliyor anlamadim. Belli ki geyin anlaminda yapildi. Sanki simdi gelinler kirmizi kusak taktiginda çok anlami varmis gibi. Herkes sürü gibi, digeri yapiyor diye takiliyor o kusak, yoksa benim içinde pek birseyi ifade etmiyor.

Ben esit haklari savunuyorum. Evet kadin olmak su sartlar altinda Türkiyede zor fakat bu demek degilki "eh, kadin olmak bile zor, baskasinin derdi bana ne" diye düsünelim. Onlar kadin olmayabilir fakat onlarda zor sartlar altinda yasiyorlar. Herhalde Türkiyenin bu halinde gidip disarda el ele gezmek olamaz ama bir medayatik dügün niye bu kadar nefret körüklüyor?

Ben Türkiyeyi o konuda asla anlamam. Bülent ersoy istedigini yapiyor, üstelik kaç sefer evlenmeye kalkti, seda sayan desen 7 sefer evlendi, fatih ürek felan var ve Türkiye bunlarin hepsini kabul ediyor, fakat iki tane homoseksüel erkek evlendimi,...

Türkiyeyi bu konuda psikologlar bile kurtaramaz, hükümet kadinlarin kahkaha atmasini bile yalnis buluyorsa, vay hepimizin haline diyorum.

O kirmizi kusaga niye herkes bu kadar takiliyor anlamadim. Belli ki geyin anlaminda yapildi. Sanki simdi gelinler kirmizi kusak taktiginda çok anlami varmis gibi. Herkes sürü gibi, digeri yapiyor diye takiliyor o kusak, yoksa benim içinde pek birseyi ifade etmiyor.

Ben esit haklari savunuyorum. Evet kadin olmak su sartlar altinda Türkiyede zor fakat bu demek degilki "eh, kadin olmak bile zor, baskasinin derdi bana ne" diye düsünelim. Onlar kadin olmayabilir fakat onlarda zor sartlar altinda yasiyorlar. Herhalde Türkiyenin bu halinde gidip disarda el ele gezmek olamaz ama bir medayatik dügün niye bu kadar nefret körüklüyor?

Ben Türkiyeyi o konuda asla anlamam. Bülent ersoy istedigini yapiyor, üstelik kaç sefer evlenmeye kalkti, seda sayan desen 7 sefer evlendi, fatih ürek felan var ve Türkiye bunlarin hepsini kabul ediyor, fakat iki tane homoseksüel erkek evlendimi,...

Türkiyeyi bu konuda psikologlar bile kurtaramaz, hükümet kadinlarin kahkaha atmasini bile yalnis buluyorsa, vay hepimizin haline diyorum.

Hayir benim uzuldugum masa olmus su iki cocuk kararsiz. Onlarin basina bir sey gelmez insallah. Medya nasil yonlendirise bu ulkede ona inanilir. Fatih urek bulent ersoy konusu da aynen boyle.

Medya bu dugunu abartti sasirdi sasirtti. Cogu insan resmi nikah yapildi sandi zaten. Bi de boyle bi yanlis algi olusturuldu. kahkaha atan kadini hedef gostermekten farkli bisey degildi bu dugunun basina yansima sekli.

Hayir benim uzuldugum masa olmus su iki cocuk kararsiz. Onlarin basina bir sey gelmez insallah. Medya nasil yonlendirise bu ulkede ona inanilir. Fatih urek bulent ersoy konusu da aynen boyle.

Medya bu dugunu abartti sasirdi sasirtti. Cogu insan resmi nikah yapildi sandi zaten. Bi de boyle bi yanlis algi olusturuldu. kahkaha atan kadini hedef gostermekten farkli bisey degildi bu dugunun basina yansima sekli.
kesinlikle haklısın medya çok yanıltıcı olabiliyor..bu işi organize eden masraf vs,,yada para karşılığında ortamı oluşturan kişiler olabilir..haber niteliği medyatik sonuçta..
haberin altındaki yazılanları okuyorum..başımıza taş yağacak vs...yıllardır yurt dışında varki..Tc de medyatik olmayan halk gizli yaşıyor..
ellen vardı cbce dekadını maskülen bulurdum meğer evliymiş bir hanımla..yeni öğrendim:KK53:
tasvip ediyormuyum hayır,tabiiki..ama kişisel tercihler ve özgürler sonuçta...

Back
X