dün akşam aldım bugün okuaycağım
arkadaşlar birlikten kuvvet doğar
bir konuda uygulamayı birlikte yapalım
serindenizin ilacının yurtdışından gereken zamanda getirtilememesi sorunu olarak karşıma çıkan içimde her ne varsa özür dilerim,beni affet,seni seviyorum,teşekkür ederim
bu kalıbı üç kez söyledikten sonra sadece,
seni seviyorum
özür dilerim
beni affet
teşekkür ederim
istediğiniz kadar söyleyebilirsiniz
sizin de varsa sorunlarınız yazınki hep birlikte arınalım,sonuçları hep birlikte görelim
canım ben izmirdeki arkadaşlarıma da ilettim kalıbı,onlar da arınacak :)
biz topluca hopocuyuz burda :)
Kızlar bende yeni başladım hopoya 1 aya yakın ama şöyle yapıyorum.Allahım seni seviyorum,özür dilerim,içimde hatalı nevarsa lütfen beni affet,teşekkür ederim.diyorum çünkü düşüncelerimizle hareket ettiğimiz için önce hatalı düşünceleri temizlemeli yaptığımdan beri pek negatif olmasamda dahada iyi geldi diyebilirim
Kızlar kendime sinir olmaya sevgilime sürekli bağırmaya başladım psikolojim bozuldu yine
Ben beceremiyorum bu işi sanırım
Ahh şu salak memleketten kurtulmama 1 ay kaldı hopo bana yardım eder umarım
begonya, katrem merhaba,
ilaç gelmedi diye geçen hafta hastanedeki randevu iptal edilmişti. Az önce aradılar saat 14:05 de ve ilacınız geldi dediler. benim için kalıpları yapan bütün hopoculara ve reikicilere teşekkür ederim. gelmez denen ilaç geldi. birazdan eczacılar birliğine gidiyorum. :) hastaneyi aradım isterseniz geleyim iğneyi alıp uçarak oraya gelirim dedim ama hastanedeki dr ler 15:30 a kadar ordalar yetişmek için kendini yorma 30 una 1 haftalık yazıyoruz dediler... kızlarrrr inan mıyorum :) çok mutluyum çokk...
netten nasl okucam bu kitabı kızzlrrr :26:
yasnur çok iyi yapmışsın... önce yaradana, ardından negatif düşüncelere hopo, sonra unutmak istediğin olaylara hopo :) hepsi adım adım olur. ben uzun zamandır yapıyorum artık eşimde ara ara kalıpları söylüyor ama en çok seni seviyorum kısmını şımarık çocuklar gibi söylüyor :) yanılıpta birşeye çok kafa yorarsam " sen ne biçim hopocusun olmuyor ama " diyor durduruyor beni. benim co-hopocum eşim :)
gelişme yok diyen arkadaşlarım,teslimiyet çok önemli
kitabı okudunuz mu bilmiyorum,eğer okumadıysanız,okuduktan sonra çok daha iyi anlayacaksınız ne demek istediğimi
çünkü yazar kadar çok başarılı değilim bu konuyu açıklamada
sürekli yapıp her hangi bir gelişme görmüyor olmak,belki sizi demorilize ediyor olabilir ama arınmaya devam etmek ve teslim olmak gerekiyor,çünkü her şeyin en hayırlısını ve zamanını Allah bilir
önemli olan arınmaya devam etmek
kitabı okuyan arkadaşlarımcımmm,siz ne dersiniz :)
yasnur çok iyi yapmışsın... önce yaradana, ardından negatif düşüncelere hopo, sonra unutmak istediğin olaylara hopo :) hepsi adım adım olur. ben uzun zamandır yapıyorum artık eşimde ara ara kalıpları söylüyor ama en çok seni seviyorum kısmını şımarık çocuklar gibi söylüyor :) yanılıpta birşeye çok kafa yorarsam " sen ne biçim hopocusun olmuyor ama " diyor durduruyor beni. benim co-hopocum eşim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?