- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
-
Kulağımda özel böyle sesler için kulak tıpası var , ona rağmen duyuyorum . Çıkarttığımda zaten yanında durmak mümkün değil .Aslında pek sağlıklı değil ama ben bu gibi durumlarda kulaklıklara sarılırım.
İşe yarıyor mu ? Gerçekten alcam yarınBas yastığı gitsin bacımneyse konuya dönelim bu burun bandlarindan alsan
Valla yariyo herhalde millet yapistirdigina göreİşe yarıyor mu ? Gerçekten alcam yarın
İşe yaradı mı sizde bizimki bana mısın demedi etkilemedi hiçBas yastığı gitsin bacımneyse konuya dönelim bu burun bandlarindan alsan
Benim de başıma gelmisti pamuk tıkadım fayda etmedi bende en sonunda taktım kulaklığı müzik dinleyerek uyudum.Gercekten de kötü bir durum. .Kulağımda özel böyle sesler için kulak tıpası var , ona rağmen duyuyorum . Çıkarttığımda zaten yanında durmak mümkün değil .
Valla yariyo herhalde millet yapistirdigina göre
İşe yaradı mı sizde bizimki bana mısın demedi etkilemedi hiç
Bende de aynı durum var, hamileyken daha hassas olunuyor sanırım. Horladığında dürtüyorum sağa dönüyor, o zaman horlamıyor. Devam ederse o içerde yatsın sen neden yatıyorsun.
Hahahahahhhhaİşe yaradı mı sizde bizimki bana mısın demedi etkilemedi hiç
Ya sığmıyor o da koltuğa . Ama dayanamıyorum çocuk odasına bi Çekyat mı alıp oraya mı yollasam. Artık asabım çok bozuluyor . Geceleri nefret ediyorum , gündüzleri çok seviyorum . O derece
Ben dürtmeyi geçtim , vuruyorum bildiğin . Yeter diye bağırdım en son dün sabah 5’te .Hahahahahhhhaben denemedim valla hiç ama alanlarin eşleri memnun benimki çok yorgun olduğu zaman iki durtuyorum susuyo daha banda gecmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?