Horlama belası

berlin8982

🌸
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
4.044
17.697
208
Herkese iyi geceler ben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Direkt konuya geçiyorum ;
Evet derdim *horlama* (!)
Kocayla mı yatıyorum yoksa böğüren bir canavar mı belli değil (!) delirmeme az kaldı . Pılımı pırtımı topluyorum , salona gidiyorum ama büyüyen karnım sebebiyle de koltukta rahat edemiyorum . Artık uykusuzluktan midem bulanıyor . Dürtüyorum 3 saniye sonra yine başlıyor , kulağıma özel ses için olan tıpa gibi şeylerden aldım ama faydası yok yine duyuyorum , yine duyuyorum (!)
‘Ya 5 dakika sus ben uyuyayım yine horla’ diyorum, 5 saniye sonra yine başlıyor . Saçlarım diken diken oldu sinirden.
Var mı bunun bir çözümü a dostlar ? Uyumak istiyorum
Yoksa direkt yastık basıp üstüne tümden kurtulayım mı ¿

Kız uyuyorum ama sık sık tuvalete kalktığım için maalesef bir şekilde yakalanıyorum . Gece olsun istemiyorum artık . Adamdan geceleri nefret ediyorum resmen artık

Kulağımda özel böyle sesler için kulak tıpası var , ona rağmen duyuyorum . Çıkarttığımda zaten yanında durmak mümkün değil .
Benim de başıma gelmisti pamuk tıkadım fayda etmedi bende en sonunda taktım kulaklığı müzik dinleyerek uyudum.Gercekten de kötü bir durum. .

Bende de aynı durum var, hamileyken daha hassas olunuyor sanırım. Horladığında dürtüyorum sağa dönüyor, o zaman horlamıyor. Devam ederse o içerde yatsın sen neden yatıyorsun.

Ya sığmıyor o da koltuğa . Ama dayanamıyorum çocuk odasına bi Çekyat mı alıp oraya mı yollasam. Artık asabım çok bozuluyor . Geceleri nefret ediyorum , gündüzleri çok seviyorum . O derece

Ya sığmıyor o da koltuğa . Ama dayanamıyorum çocuk odasına bi Çekyat mı alıp oraya mı yollasam. Artık asabım çok bozuluyor . Geceleri nefret ediyorum , gündüzleri çok seviyorum . O derece

Ama çözüm bulmanız lazım, teyzemden biliyorum horlamasına kuzenim paso uyanırdı. Eniştem de çok horladı, horlama değil ulusa seslenişti onunki. Çok sıkıntılı bir durum. Bunun senin konun olduğunu da yeni fark ettim.

Hahahahahhhha ben denemedim valla hiç ama alanlarin eşleri memnun benimki çok yorgun olduğu zaman iki durtuyorum susuyo daha banda gecmedik
Ben dürtmeyi geçtim , vuruyorum bildiğin . Yeter diye bağırdım en son dün sabah 5’te .
En son bayılmışım , ayağım onun üstüne gelmiş , kalkmış ‘ama aşkım ben nasıl uyucam¿’ diyor bana . Cinnet geçirdim ‘ uyumayacaksın sen , uyudun Zaten dana gibi ‘ diye bağırdığımı hatırlıyorum en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…