- 21 Temmuz 2018
- 466
- 926
- 18
- Konu Sahibi berlin8982
-
Evet aynı çirkinleşmen lazım söylenirken hop uyuYa işte bende uyandırıyorum , ama tekrar uyuması 3 saniye sürüyor .
Yarın akşam onu gönderin salona. Gitmezse çocuğu içinizde saklamakla tehdit edin.Ben yine en iyisi salona gideyim . Dönememek, hiç uyuyamamaktan daha iyi
Yarın akşam onu gönderin salona. Gitmezse çocuğu içinizde saklamakla tehdit edin.
Gecenlerde burda bj kadin bebegini kusmakla tehdit etti de. Aklima o geldi :)
Kahkaha attım
Valla yarın ilk işim çocuk odasına bi çekyat almak .Sen en iyisi bi tek kişilik yatak al at salona hamileyim ben diye üste çıkarsın
İşte akıl akıldan üstün diye boşuna demiyorlarsenden bebeğinden önemli mi bı kaç gece yerde uyur sonra gıkıni çıkarmadan uyur aslan yavrusu
HahahahahhhhaSu anda o hormaladan uyuyamayip buraya takilmam ne tesaduf:) Kulaklarim yirtildi.Ama saglam bir tekme atip uyuyor numarasi yapmama az kaldi
Evet kilolu . Ama aynı zamanda kaslı . Yani öyle şişman bıngıl bıngıl yağlı değil . Ve hep kiloluydu . Bu horlama tamam hep vardı ama bu kadar aşırı değil , yani hergün ve durmaksızın değildi . Ne olduysa şu bir hafta on gündür ..Kilolu mu. Kilo verirse az horlar.
Ama o kilo veresiye kadar siz doğurursunuz
Ben burda horlayan tarafimesim uykusunda konusuyor diye sikayet ederken hamileligin 25 26 haftasindan sonra horlamaya basladim. Kilo alimiyla alakali olabilirmis. Ama oyle boyle degil bildigin konuda dedigin gibi boguruyorum Ve benim kocam bi kere lafini etmedi adam cok mu sabirli acaba cunku ben bile uyaniyorum bazen o horultuma. Ona soyluyorm ben rahatsiz olmuyorum rahat ol diyor ama cok cirkin bu durum dogurayim gecmezse ilk is kbb'den baslayip tum bolumlerde cozum arayacagim. Insallah sadece kilodandir ve zayiflayinca gecer
Belki eşin duymuyordur . Ben uyusam , uyuyabilsem sorun etmeyeceğim . Önce uyuyorum ki duymayayım, ama tuvslete kalkıyorum geceondan sonra geçmiş olsun ...
Genelde benden sonra uyur. Duyduguna eminim. Ama bence hamileyim diye bisey demiyor hassas oldugumu bildigi icin. Kim olsa rahatsiz olur ben bile uyaniyorum o sese. Duymamasi imkansiz. Insallah cozum bulurum. Bu gidisle bebegim de uyuyamayacak horultumdankonuyu takipteyim kendim icin
Hahahahahhhhaişinize yararsa ne mutlu ba
Vallaha durtuyorum,itiyorum,soyleniyorum tamam diyor arkasini donuyor 2 veya 3. Saniyede tekrar horultu.Numara yapmamin sebebi o acisiyla ugrasirken tekrar dalana kadar ben ses etmeden uyumayi denerimBiz artık yüz göz olduk ilişkimizin b*ku çıktı o derece . Numara filan yapmıyorum ben direkt tekmeliyorum . Dürtme mürtme mazide kaldı
Yakinda sen ondan beter horlayacaksin muhtemelen. O yuzden cok da seyapma adamaHerkese iyi gecelerben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Direkt konuya geçiyorum ;
Evet derdim *horlama* (!)
Kocayla mı yatıyorum yoksa böğüren bir canavar mı belli değil (!) delirmeme az kaldı . Pılımı pırtımı topluyorum , salona gidiyorum ama büyüyen karnım sebebiyle de koltukta rahat edemiyorum . Artık uykusuzluktan midem bulanıyor . Dürtüyorum 3 saniye sonra yine başlıyor , kulağıma özel ses için olan tıpa gibi şeylerden aldım ama faydası yok yine duyuyorum , yine duyuyorum (!)
‘Ya 5 dakika sus ben uyuyayım yine horla’ diyorum, 5 saniye sonra yine başlıyor . Saçlarım diken diken oldu sinirden.
Var mı bunun bir çözümü a dostlar ? Uyumak istiyorum
Yoksa direkt yastık basıp üstüne tümden kurtulayım mı ¿
Sık sık tuvalete kalkmanız pek hayra alamet değilKız uyuyorum ama sık sık tuvalete kalktığım için maalesef bir şekilde yakalanıyorum . Gece olsun istemiyorum artık . Adamdan geceleri nefret ediyorum resmen artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?