Horlama belası

Ben yine en iyisi salona gideyim . Dönememek, hiç uyuyamamaktan daha iyi
Yarın akşam onu gönderin salona. Gitmezse çocuğu içinizde saklamakla tehdit edin.

Gecenlerde burda bj kadin bebegini kusmakla tehdit etti de. Aklima o geldi :)

Yarın akşam onu gönderin salona. Gitmezse çocuğu içinizde saklamakla tehdit edin.

Gecenlerde burda bj kadin bebegini kusmakla tehdit etti de. Aklima o geldi :)

Bide yüzsüz , bana diyor ki ben rahatsız olmuyorum ki , sen git gerizekalı sen horluyorsun Zaten neden rahatsız olacaksın sinirimden güldüm , zannediyor komik geldi

Biz artık yüz göz olduk ilişkimizin b*ku çıktı o derece . Numara filan yapmıyorum ben direkt tekmeliyorum . Dürtme mürtme mazide kaldı

Ben burda horlayan tarafim esim uykusunda konusuyor diye sikayet ederken hamileligin 25 26 haftasindan sonra horlamaya basladim. Kilo alimiyla alakali olabilirmis. Ama oyle boyle degil bildigin konuda dedigin gibi boguruyorum Ve benim kocam bi kere lafini etmedi adam cok mu sabirli acaba cunku ben bile uyaniyorum bazen o horultuma. Ona soyluyorm ben rahatsiz olmuyorum rahat ol diyor ama cok cirkin bu durum dogurayim gecmezse ilk is kbb'den baslayip tum bolumlerde cozum arayacagim. Insallah sadece kilodandir ve zayiflayinca gecer

Bişey değil bebeğim de endişe edecek daha anasının karnında ‘annem bir yaratıkla mı evli ¿’ diyordur

Kilolu mu. Kilo verirse az horlar.
Ama o kilo veresiye kadar siz doğurursunuz
Evet kilolu . Ama aynı zamanda kaslı . Yani öyle şişman bıngıl bıngıl yağlı değil . Ve hep kiloluydu . Bu horlama tamam hep vardı ama bu kadar aşırı değil , yani hergün ve durmaksızın değildi . Ne olduysa şu bir hafta on gündür ..

Belki eşin duymuyordur . Ben uyusam , uyuyabilsem sorun etmeyeceğim . Önce uyuyorum ki duymayayım, ama tuvslete kalkıyorum gece ondan sonra geçmiş olsun ...

Belki eşin duymuyordur . Ben uyusam , uyuyabilsem sorun etmeyeceğim . Önce uyuyorum ki duymayayım, ama tuvslete kalkıyorum gece ondan sonra geçmiş olsun ...

Genelde benden sonra uyur. Duyduguna eminim. Ama bence hamileyim diye bisey demiyor hassas oldugumu bildigi icin. Kim olsa rahatsiz olur ben bile uyaniyorum o sese. Duymamasi imkansiz. Insallah cozum bulurum. Bu gidisle bebegim de uyuyamayacak horultumdan konuyu takipteyim kendim icin

Daha önceden yokta şimdi olduysa seninki kilo aldığın içindir . Bişey kalmamış Doğuma, sabret sonra verirsin Zaten :)
Ben yine geldim salona , uyumaya çalışayım
Sende tek avazda kurtul inşallah

Hahahahahhhha işinize yararsa ne mutlu ba

Biz artık yüz göz olduk ilişkimizin b*ku çıktı o derece . Numara filan yapmıyorum ben direkt tekmeliyorum . Dürtme mürtme mazide kaldı
Vallaha durtuyorum,itiyorum,soyleniyorum tamam diyor arkasini donuyor 2 veya 3. Saniyede tekrar horultu.Numara yapmamin sebebi o acisiyla ugrasirken tekrar dalana kadar ben ses etmeden uyumayi denerimDaha onceden yapmisligim var cunku. Birde horlama isini benim abarttigimi dusunuyordu ta ki onu bir gece kameraya cekesiye kadar

Yakinda sen ondan beter horlayacaksin muhtemelen. O yuzden cok da seyapma adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…