Horlama belası

Doktora gitse daha iyi aslında belki tedavisi olan çok basit birseydir.Bizde de var bu sorun ama sadece sırt üstü yatınca dürtüyorum dönnn diye dönünce kesiliyo horultu ama kesilmezse bir gün mutlaka doktora gitmesini sağlarım aksi halde hiç çekilmez.Kolaylıklar diliyorum.

Fenalardayım. Bildiğin gibi değil

Annem horluyordu. O yüzden babam odamı elimden almıştı . ben de elimde yastıkla odalarda yatacak yer arıyordum. Evimiz de küçücüktü. Mutgakta bile yatmisligim vardı..

Evlendim

Eşim horluyor. Ben elimde yastıkla bu kez daha büyük bir evde geziyorum ..

Çaresizim. Kaderimse cekerim :).

Kıyamam ya :) uyurken onu yatağın köşesine yakinlastir baktın dozu yükseltiyor vur ttekmeyi uyuyo gibi yap sonra

Hamilelikten önce gidip salonda yatıyordum , o kadar dert etmiyordum ama şu anda rahat edemiyorum sağa sola dönemiyorum . Ama bu bir kaç gündür o da kendini aştı . İçinden adını bilmediğim bir hayvan çıktı adeta . Ya da benim sabrım kalmadı bana çok geliyor artık .
Ev büyük mü ? Ben de geliyom

Yarın gerçekten ciddi ciddi doktora gitmesi gerektiğini söyleyeceğim . Yazık köpeğim var , dün o bile gelmiş bakıyor kapıdan koca değiştirdim sandı herhalde hayvancaaaaaz
Koca değiştirmek fena bir fikir gibi gelmedi kulağıma ,:)

Haha evim büyük. Gece elimde yastıkla gezerken daha da Büyük .buyrun bir odam sizin olsun ,:)

Şaka maka sağlık problemi olabilir bi yolla schlaflabora orda bi gece yatcak uyku kalitesini ölçcekler en azından bi gece geniş geniş yatarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…