- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi berlin8982
-
HahahaBişey değil hapislere düşcem
Fenalardayım. Bildiğin gibi değilAma çözüm bulmanız lazım, teyzemden biliyorum horlamasına kuzenim paso uyanırdı. Eniştem de çok horladı, horlama değil ulusa seslenişti onunki. Çok sıkıntılı bir durum. Bunun senin konun olduğunu da yeni fark ettim.
Annem horluyordu. O yüzden babam odamı elimden almıştı . ben de elimde yastıkla odalarda yatacak yer arıyordum. Evimiz de küçücüktü. Mutgakta bile yatmisligim vardı..Herkese iyi gecelerben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Direkt konuya geçiyorum ;
Evet derdim *horlama* (!)
Kocayla mı yatıyorum yoksa böğüren bir canavar mı belli değil (!) delirmeme az kaldı . Pılımı pırtımı topluyorum , salona gidiyorum ama büyüyen karnım sebebiyle de koltukta rahat edemiyorum . Artık uykusuzluktan midem bulanıyor . Dürtüyorum 3 saniye sonra yine başlıyor , kulağıma özel ses için olan tıpa gibi şeylerden aldım ama faydası yok yine duyuyorum , yine duyuyorum (!)
‘Ya 5 dakika sus ben uyuyayım yine horla’ diyorum, 5 saniye sonra yine başlıyor . Saçlarım diken diken oldu sinirden.
Var mı bunun bir çözümü a dostlar ? Uyumak istiyorum
Yoksa direkt yastık basıp üstüne tümden kurtulayım mı ¿
Kıyamam ya :) uyurken onu yatağın köşesine yakinlastir baktın dozu yükseltiyor vur ttekmeyi uyuyo gibi yap sonraBen dürtmeyi geçtim , vuruyorum bildiğin . Yeter diye bağırdım en son dün sabah 5’te .
En son bayılmışım , ayağım onun üstüne gelmiş , kalkmış ‘ama aşkım ben nasıl uyucam¿’ diyor bana . Cinnet geçirdim ‘ uyumayacaksın sen , uyudun Zaten dana gibi ‘ diye bağırdığımı hatırlıyorum en son
Valla ben erken gidip yatıyorum kafalar rahatHahahahahhhhaben denemedim valla hiç ama alanlarin eşleri memnun benimki çok yorgun olduğu zaman iki durtuyorum susuyo daha banda gecmedik
Kıyamam ya :) uyurken onu yatağın köşesine yakinlastir baktın dozu yükseltiyor vur ttekmeyi uyuyo gibi yap sonra
Hahaha
Valla ben erken gidip yatıyorum kafalar rahat
Evet bazen kalktığımda bekliyorum iyice uykum geliyor çirkinleşip uyandırıyorum o söylenirken tekrar dalıyorum benHahahaen temizi ama geece suya tuvalete uyandıktan sonrasıda var en temizi vurun
Annem horluyordu. O yüzden babam odamı elimden almıştı . ben de elimde yastıkla odalarda yatacak yer arıyordum. Evimiz de küçücüktü. Mutgakta bile yatmisligim vardı..
Evlendim
Eşim horluyor. Ben elimde yastıkla bu kez daha büyük bir evde geziyorum ..
Çaresizim. Kaderimse cekerim :).
Koca değiştirmek fena bir fikir gibi gelmedi kulağıma ,:)Yarın gerçekten ciddi ciddi doktora gitmesi gerektiğini söyleyeceğim .Yazık köpeğim var , dün o bile gelmiş bakıyor kapıdan koca değiştirdim sandı herhalde hayvancaaaaaz
Kıyamam ya :) uyurken onu yatağın köşesine yakinlastir baktın dozu yükseltiyor vur ttekmeyi uyuyo gibi yap sonra
Koca değiştirmek fena bir fikir gibi gelmedi kulağıma ,:)
Haha evim büyük. Gece elimde yastıkla gezerken daha da Büyük .buyrun bir odam sizin olsun ,:)Hamilelikten önce gidip salonda yatıyordum , o kadar dert etmiyordum ama şu anda rahat edemiyorum sağa sola dönemiyorum . Ama bu bir kaç gündür o da kendini aştı . İçinden adını bilmediğim bir hayvan çıktı adeta . Ya da benim sabrım kalmadı bana çok geliyor artık .
Ev büyük mü ? Ben de geliyom
Haha evim büyük. Gece elimde yastıkla gezerken daha da Büyük .buyrun bir odam sizin olsun ,:)
Ya işte bende uyandırıyorum , ama tekrar uyuması 3 saniye sürüyor .Evet bazen kalktığımda bekliyorum iyice uykum geliyor çirkinleşip uyandırıyorum o söylenirken tekrar dalıyorum ben
Ay hep kalsın orda . Gündüzleri görüşürüzŞaka maka sağlık problemi olabilir bi yolla schlaflabora orda bi gece yatcak uyku kalitesini ölçcekler en azından bi gece geniş geniş yatarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?