Hormon Bozukluğu.. Ve desteğinize ihtiyacım var..

shineumu

Kocasını Çok Seviyor
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
288
2
116
İstanbul
:Kızlar merhaba,
Pcos olduğumdan sizlere çok bahsetmiştim, şimdi çocuk istediğimiz için doktora gitmeye tekrar başladım, adetin 3 .günü test yaptı ve bugün sonuçları götürdüm.
Aşırı bozukluk var diyor hormonlarında, LH değeri FSH değerinden düşük olması gerekirken 5 kat daha yüksekmiş
şuan birşey yapamam 1 ay sonra adetin 3.günü tekrar gel bakalım,düzelmemişse (ki yıllardır düzelmeyen şey bir ay sonramı düzelcek anlamadım) iğneye başlıcaz dedi.(glukopophage kullanıyorum)
ama zayıfla gel muhakkak zayıflaman lazım diyor başka çare yok. 1,68 boyum 75 kg var, 65 e düşmem lazım,
Bu hastalık tabi zayıflamaya da engel ama ne yapacağımı bimiyorum, hamile kalmak istiyorum eşimde çok istiyor, boğazını tutamıyosun diye kızdı kavga ettik çocuk istiyoruz çünkü (

Diyetlerle zayıflayamadığım için akupunktura gideceğim bgün ve soğan suyuna başlayacağım, çok inanıyorum sizlerin paylaştıklarınızı okuyorum burda soğan kürüyle hamile kalanlar var çok mutlu oluyorum okurken.
Bana da dua edin lütfen, başka ne yapabilirim bilmiyorum tavsiyesi olan arkadaşlar var mı,

Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah,

canım Rabbim sabır ve kolaylık versin. soğan suyuyla hamile kalanlarını bende çok okudum tam bilgim olmadığından bişey diyemicem ama zayıflamana yardımcı olması için ısırgan çayını tavsiye ederim. hem iştah kesici hemde sık idrara çıkarma özelliği olduğundan zayıflanmana yardımcı olacağını düşünüyorum. zaten kilomuzun birazını ödem oluşturuyor. ısırgan çayı çok güzel bir ödem attırıcı olduğundan günlük iki bardak kadar içmeni tavsiye ederim. ( kansızlığıa, intihapa iyi gelir.)

Öncelikle öncelikle kafandan çocuk fikrini atıp sadece diyete yönel inan 2 ay kendini sıksan, iyi kilo verebilirsin, onun dışında hormonlar çok değişken, bende pkos hastasıyım, 20 'li yaşlarda yaptırdığım hormon testlerinde hormonlarım çok dengesizdi, ama sonradan sonraya daha düzelmeye başladı, onun dışında soğan suyunu mutlaka ama mutlaka denemelisin, ben 7-8 ay boyunca adet olamayan bir insanken soğan suyuyla adet görüp sevinçten ağladığımı bilirim,, soğan suyu yaparken bebiş çalışmalrına ara verin ama çünkü rahim temzileme etkisi yüksek... rabbim gönlünüze göre versin inşallah..

İlaçlardan daha etkilidir soğan suyu. Ya da başka bir açıdan bakınca ilaçlar kişisel yan etkiler çıkarırken soğan hiçbir yan etkisi olmayan bir nimettir.
Bunun yanında her gün sabah ve akşam olmak üzere çörek otu çiğne ağzında. Ama sakın çinemeden yutma.
Ayrıca hayıt tohumunu şiddetle tavsiye ederim.. her gün 1 bardak çayını yapıp tüket.geçmiş olsun. Dermansız bir şey değil.

teşekkür ederim canım ısırgan cayını duymamıstım hıc yesıl cay ıcecektım ama farkında olmadan hamıle kalırsam yesıl cay hamılelıkte odemı ıltıhabı attıgı ıcın zararlı cocuk dusebılır dıe duydum ve korktum ısırgan zararı olurmu acaba ve hazır ısırgan caylarından ıcebılırmıyım lıpton dogadan vs

teşekkür ederim canım desteğin için, sogan suyuna muhakka baslayacagım ınsallah faydası olur, ama cocuk denıyoruz sureklı doktorada kontrollere gıdıyorum zaten kendı kendımede testler yaparım belki bir zararı olmaz he (
ne kadar süre içtin sogan suyunu cokta kotu bır tadı var duzene gırene kadar ıcsek sonra bırakınca yıne tekrarlarmı acaba hormon bozuklugu,

hayıt tohumuyla cıvan percemını almıstım hala dolapta duruyor aylardır bozulmusmudur acaba blmıyorum,
şimdlik soğan suyuna baslayacagım tarcınlı su ıcecegım ve de akupunktura gıdecegım oncelıklı dusuncem hormonlarımın duzelmesı bu arada bebıste verirse Allahım bizden mutlusu olmaz ((

Allah yardımcınız olsun..

Tedavinizin sonucunu en kısa zamanda alırsınız inşallah..

Siz morelinizi yüksek tutmaya bakın :)

hamilelik döneminde birçok bitkinin düşük tehlikesi oluşturduğunu biliyorum onun için ısırgan çayının da kesinlikle yapar veya yapmaz diyemem. bunu uzmana sormak gerekir. evet hazır poşet çaylarını da içebilirsin.

soğan suyunu ben çok denedim ama hiç bir faydasını göremedim.
hamile kalmak kısmını ben bilemem ama adet düzensizliklerine bir etki etmedi en azından bende.
mesela burda bir arkadaşımız kullanmış soğan suyunu ve hemen adet görmüş.demek ki bünyeden bünyeye değişiyor.inşallah istediğiniz gibi olur herşey.

merhaba 3 yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor ilk defa doktora gittik hormon testi yaptı fsh 3,03 progesteron 9,3 prolaktin ise 200,00 çıktı doktor emar istedi emar sırası bekliyorum ama bana dostınex 0.5 mg ilaç yazdı kullanma klavuzunda en az 1 ay gebe kalmayın yazıyor korktum ve hormon testi adetin 3. günü yapılması gerekiyormuş sanırım daha hasta olmamam 1 hafta var sonuçlar doğrumudur ne yapmam gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…