- Konu Sahibi ssuperisii
hormon bozukluğum var ve bu yüzden hamile kalamıyorum.. hormon bozukluğu yaşayıp ta hamile kalan varmı ? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef bilmiyorum..daha dün ögrendim.. ve hiç aklıma bile gelmedi o an.. sadece hormon bozuklugu yüzünden hamile kalamıyorsun dedi..
hormonları düzeltmek vakit alır biz direk çocuk için tedaviye başlayacagız dedi.. iltihapım da var bu ay onu düzeltecegiz.. diger ay da adetin 5. güne gel tedaviye başlayacagız dedi.. o an insanın aklına soru sormak gelmiyor.. diger gittigimde soracagım inşallh..
tahlile suan bakıyorum silik çıkm ış biraz ama fsh ve bh sanırım onları işaretlemiş doktor.. sen baya araştırmısısn sanırım..
bh deil IH imiş.. o rahatsızlık ne bilmiyorum.. ben daha önce hormon tahlil i yaptırmıstım onda sorun çıkmmaıstı.. henüz tedaviye yeni başlanacak.. iltihapıda temizlemek gerekiyomuş hamile kalmak için.. suan içn başka bir sey yapılmadı..
benim sadece o degerler işaretlenmiş.. inan okunmuyo isimleri sadece degerler görünüyor... FSH 7.27 IH 16.39..
hayır adetim yeni bitmişti.. yeni bittigini söyledim ama yinede yaptı.. ben batman da yasıyorum.. burda cok fazla doktor secenegimiz yok malesef.. daha önceki hormon tahlilini adetliyken yaptırmısıtım..
polikistik over yani küçük küçük kistler
doktor ultrasonla baktıysa görmüş olması lazım
yok dediyse de yoktur ama lh/fsh oranı 2 çıkıyorsa eğer ondan şpheleniyorlar
adetlerin düzenli midir mesela?
adet bozukluğu yapabilir
regli döngün kaç günde bir oluyor mesela
genelde pko hastaları 40-50 günde bir adet olurlar
polikistik over diye google dan bakarsan daha fazla bilgi bulabilirsin
sen yine de gidince doktoruna bi sor
ve sana tavsiyem saraçoğlunun soğan kürüne başla
onu da googledan bulabilirsin