Yumurta rezerv düşüklüğünde ve yumurta kalitesi arttırmak için en iyi takviye edici gıda hangisi 🫶

ne zor bir süreçmiş Allah herkese yardım etsin daha başlamadan yordu. bu ay çok dikkat etmeme rağmen 1 yumurtan var denilince çok üzüldüm. bu süreçte ne yiyip içtiniz vitamin vs acaba yazabilir misiniz? en kısa sürede en güzel haberleri alın inşaALLAH
Amin cümlemize inşallah herkese etki de etmeyebiliyor benim maalesef opuda 4 yumurtadan sadece 1 tanesi olgun çıktı mesela beslenmeyede dikkat ettim ama çoğu kişi en az üç ay önceden başlamak gerek diyor hergün mutlaka iyi pişmiş yumurta,yarım avokado,hergün mutlaka çiğ kabak çekirdeği,çiğ badem,çiğ fındık,çiğ badem,havuç,çiğ kaju,kuru kayısı,

Amin cümlemize inşallah herkese etki de etmeyebiliyor benim maalesef opuda 4 yumurtadan sadece 1 tanesi olgun çıktı mesela beslenmeyede dikkat ettim ama çoğu kişi en az üç ay önceden başlamak gerek diyor hergün mutlaka iyi pişmiş yumurta,yarım avokado,hergün mutlaka çiğ kabak çekirdeği,çiğ badem,çiğ fındık,çiğ badem,havuç,çiğ kaju,kuru kayısı,
Beslenmenin de illa ki etkisi var ama ben yumurta sevmediğim için yemiyorum. Vejeteryan besleniyorum et, tavuk da yemiyorum. 0.15 AMH ile 5 yumurta toplandı. İlk seferde 2, ikinci seferde 3 embriyo oluştu. Meyve, sebzeye dikkat ettim bu süreçte ama bence en önemli şey biraz rahat olmak ve stres. Bu işlemler olduğunda 33 yaşımdaydım ve 0.15 AMH'a göre gene 5 embriyo oluşması bana göre çok iyi. Her gün mutlaka dediğiniz hiçbirini her gün yemedim ama spor yaptım ve hiç germedim kendimi.

Amin cümlemize inşallah herkese etki de etmeyebiliyor benim maalesef opuda 4 yumurtadan sadece 1 tanesi olgun çıktı mesela beslenmeyede dikkat ettim ama çoğu kişi en az üç ay önceden başlamak gerek diyor hergün mutlaka iyi pişmiş yumurta,yarım avokado,hergün mutlaka çiğ kabak çekirdeği,çiğ badem,çiğ fındık,çiğ badem,havuç,çiğ kaju,kuru kayısı
teşekkür ederim güzel haberler alırsınız umarım.. özel bir ilaç ya da vitamin verdiler mi? bana folik asit ve d vitamini hariç bişey vermediler.

AMH gıdayla, ilaçla yükselen bir şey değil. Sakın şu ürün AMH yükseltiyor diye pazarlayan birine inanıp almayın. Takviyeler ve beslenme olan yumurtanın kalitesini arttırır sadece, AMH atmaz. Benim AMH da 0.15, konuya hakim biri olarak yazıyorum :)
Çoğu doktor yukselmez diyor. İbrahim sarcglu hoca yukselir diyor, buradaki bazı arkadaşlar vitamin ve sağlıklı beslenme ile yükseldiğini söylüyor hangisini baz alacağımızı şaşırdık, umarım neticede hepimiz için güzel şeyler olur🤲

Beslenmenin de illa ki etkisi var ama ben yumurta sevmediğim için yemiyorum. Vejeteryan besleniyorum et, tavuk da yemiyorum. 0.15 AMH ile 5 yumurta toplandı. İlk seferde 2, ikinci seferde 3 embriyo oluştu. Meyve, sebzeye dikkat ettim bu süreçte ama bence en önemli şey biraz rahat olmak ve stres. Bu işlemler olduğunda 33 yaşımdaydım ve 0.15 AMH'a göre gene 5 embriyo oluşması bana göre çok iyi. Her gün mutlaka dediğiniz hiçbirini her gün yemedim ama spor yaptım ve hiç germedim kendimi.
Maşallah bencede değerinize göre falan çok güzel bende 33 yaşındayım evet meyve sebzede çok önemli tabiki ben yazmayı unutmuşum özellikle de kırmızı meyveleri çok öneriyorlar işte ben bu süre zarfında çok hareketsiz kaldım bunun etkisi oldu mu doktoruma da soracaktım unuttum

teşekkür ederim güzel haberler alırsınız umarım.. özel bir ilaç ya da vitamin verdiler mi? bana folik asit ve d vitamini hariç bişey vermediler.
İlk başta tedaviye başlayamadığımız için evet impryl hap verdiler eşli kullandık,bana femin alfa toz spero alfa toz da eşime verdiler bunlarında içinde hep vitamin falan var zaten ama tabi doktor tavsiyesi olmadan da kullanmayın bence

Merhaba kızlar bugün tüp bebeğe başlayacaktık adetimin 2.günüydü ancak sadece 1 yumurta olduğu için başlamadılar. Diğer ay bakalım dediler. Oysa geçen ay 4 yumurtam vardı. Bu durumu yaşayan oldu mu? Okuyorum insanlar 20 - 30 yumurtadan bahsediyor.
Merhaba benimde 1 yumurta 7,5 diğer 5 tane arkadan gelen çok küçüktü bu ay pek parlak değil dedi 4 ay sonra 6 solda 5 sağda gördü canınızı sıkmayın

Kızlar selam ben bu amh konusuna artık itibar etmiyorum bakın benim amh 1.70 ama opu da sadece 3 yumurta toplanabildi. Doktor bazı aylar böyle olur dedi kadınlarda ama ondan önce de ultrasonlarda da az yumurta sayıyordu hep ama amh 1.70 gelmişti nasıl oluyorsa. Ben de şimdi
Venatura Q10 alpha lipolik asid + omega 3 + pholicaps myinositol caronositol kullanıyorum. Sabahları da arı sürü baş polen karışımı. Başka yaptığınız bir şey var mı? Bir de inş Ekstra sigarayı bırakmak en azından azaltmak istiyorum

Merhabalar. Açıkçası amh düşüklüğü nedeniyle tüp Bebek tedavisi görmüş biri olarak beslenme düzeninin ve beslenme grubunun dengeli dağıtımının dışında takviye kullanımının doğrudan bir faydası olacağına inananlardan değilim. Takviyeler ancak belli ölçülerde katkı sunabilir ama esas olan spor yapmak, düzenli beslenmek vs gibi geliyor bana. Yumurta hücresi (oosit) sayısı arttırılabilir bir şey maalesef değil ama her ay sahneye çıkan oosit sayısı değişkenlik gösteriyor tüm kadınlarda. Bu da tedavi sırasında bazen avantaj bazen ise dezavantaj durumunu getirebiliyor. Ben İmpryl adlı takviyeyi kullanmıştım. Doktorumun önerisiyle. Fakat muhtemelen muadil içerikte pek çok farklı takviye vardır. Doktor teyidiyle kullanmak gerekir.

Öncelikle amh düşüklüğü sorunu yaşayıp takviyeleri deneyimlemiş olanlardan tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum lütfen polikistik overler yazmasın çünkü durumumuz tamamen zıt size iyi gelen bana iyi gelmeyebilir başkasına iyi gelen size gelmeyebilir. Benim rezervim yaşım genç olmasına rağmen çok düşük. Yumurta toplamada bir boş ve olgun olmayan yumurta toplandı. O yüzden yumurta kalitesini güçlendirmek için bir şeyler arayorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🌸🫶

Öncelikle amh düşüklüğü sorunu yaşayıp takviyeleri deneyimlemiş olanlardan tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum lütfen polikistik overler yazmasın çünkü durumumuz tamamen zıt size iyi gelen bana iyi gelmeyebilir başkasına iyi gelen size gelmeyebilir. Benim rezervim yaşım genç olmasına rağmen çok düşük. Yumurta toplamada bir boş ve olgun olmayan yumurta toplandı. O yüzden yumurta kalitesini güçlendirmek için bir şeyler arayorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🌸🫶

Havuç ve incir kürü diye googleda aratıp tarifine bakın. Ben uyguladım faydasınıda gördüm

Bir arkadaşım İzmir tavmerganda tedavi olmuştu. Dr rosgenyl woman önermişti. Ben de ondan duyup en az iki kutu kullandım. Amh değerim o ara 1.6 gibi bir değerden 3 gibi bir değere çıktı . Fotoğraf ile atarım isteyen olursa. O aralar tüp bebek olaylarına girmemiştim. Sonra bırakınca yine düştü. Baya pahalı bir ürün. Benzeri bir ürün kullanıp memnun kalan varsa öğrenmek isterim.uygun fiyatlı

Bir arkadaşım İzmir tavmerganda tedavi olmuştu. Dr rosgenyl woman önermişti. Ben de ondan duyup en az iki kutu kullandım. Amh değerim o ara 1.6 gibi bir değerden 3 gibi bir değere çıktı . Fotoğraf ile atarım isteyen olursa. O aralar tüp bebek olaylarına girmemiştim. Sonra bırakınca yine düştü. Baya pahalı bir ürün. Benzeri bir ürün kullanıp memnun kalan varsa öğrenmek isterim.uygun fiyatlı
Bu derece amh yükseldiğini ilk defa duydum fotograf atar misnz

Canım ben maxijuno sipariş ettim içerik olarak çok benzer. Ve memnuniyet fazla

Canım benim amh 0.13. ilk opuda 5 toplandı, 1 embriyo kaldı ve orta kalite. İkinci opuda 4 toplandı hepsi öldü. Bir ay ara verdik. Felixon basladim vitamin. Doktorum onerdi. Ve beslenmeme dikkat ettim. Izgara somon yada sardalya, bazi günler kırmızı et mesela, avokado,yaban mersini, ceviz, badem, fındık, yumurta, koyu yeşil sebzeler tükettim. Ara öğünde yoğurt polen katıp yedim. Ama hepsi ölçülü, hergun degistirerek. Bunlar benim kendi arastirmalarim, birkaç doktordan ortak onerileri birleştirip kendime düzen oturttum. Üçüncü opuda 9 yumurta toplandı, 6 döllendi, 3.gunde hepsi hala canlıydı. Yarın 5.gun için arayacaklar. Hangisi ise yaradı, vitaminmi beslenmemi bilemem ama bende şimdilik ise yaramış gibi duruyor . Bu arada bol bol su ve çay kahve azalttım, arada kafeinsiz kahve. Sekerli gıdalar, paketli gıdalar asla yok. Canım tatlı isterse eşimin tabagindan bir çatal. Maksat nefis körelsin.

Canım benim amh 0.13. ilk opuda 5 toplandı, 1 embriyo kaldı ve orta kalite. İkinci opuda 4 toplandı hepsi öldü. Bir ay ara verdik. Felixon basladim vitamin. Doktorum onerdi. Ve beslenmeme dikkat ettim. Izgara somon yada sardalya, bazi günler kırmızı et mesela, avokado,yaban mersini, ceviz, badem, fındık, yumurta, koyu yeşil sebzeler tükettim. Ara öğünde yoğurt polen katıp yedim. Ama hepsi ölçülü, hergun degistirerek. Bunlar benim kendi arastirmalarim, birkaç doktordan ortak onerileri birleştirip kendime düzen oturttum. Üçüncü opuda 9 yumurta toplandı, 6 döllendi, 3.gunde hepsi hala canlıydı. Yarın 5.gun için arayacaklar. Hangisi ise yaradı, vitaminmi beslenmemi bilemem ama bende şimdilik ise yaramış gibi duruyor . Bu arada bol bol su ve çay kahve azalttım, arada kafeinsiz kahve. Sekerli gıdalar, paketli gıdalar asla yok. Canım tatlı isterse eşimin tabagindan bir çatal. Maksat nefis körelsin.
Maşallah canım inşallah sağlıkla ilerler. Ama bence senin amh değerin yanlış olabilir çünkü 0.13 le bu kadar yumurta olmaması gerekiyor yani doktorlar bu amh ye 1-2 yumurta anca çıkar diyorlar. Bide ben iğneli tedavi gördüm fakat, aret kamar hocayı denemek istiyorum kendisi sadece klomen kullandırtıyormuş düşük rezerv'li hastalarında. Sen iğne mi kullandın yumurta büyütme sürecinde? Bu söylediklerini bende yaklaşık 1 aydır falan yapıyorum devam etmeyi düşünüyorum doktora gidene kadar çünkü 3 ayda yenileniyormus falan diyolar. Bu arada hamur işini tam sıfır yapabildin mi ekmek makarna vs ?

Back
X