Yumurta rezerv düşüklüğünde ve yumurta kalitesi arttırmak için en iyi takviye edici gıda hangisi 🫶

Ublinoqol formda q10 Ublinoqol olmasi şart iyi kalite bir markanin 200 mg takviyesi
Omega 3 yine iyi bir marka
Uçuk problemin yoksa L arginin
D vitamin seviyesi onemli

Bunlari cok derin arastirmalar sonucu edindim ben kendimin fayda gordugune eminim cok sukur bana sifa oldu.
Mutlaka alicaksiniz bir butce ayirip en iyi kalite olan markalari arastirarak alin yurtdisindaysaniz burada ki en iyileri onerebilirim. 3 ay kullanimdan sonra Tup bebege basladiginizda etkisi gorulecektir .
Canm önerilerini bekliyorum

Öncelikle amh düşüklüğü sorunu yaşayıp takviyeleri deneyimlemiş olanlardan tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum lütfen polikistik overler yazmasın çünkü durumumuz tamamen zıt size iyi gelen bana iyi gelmeyebilir başkasına iyi gelen size gelmeyebilir. Benim rezervim yaşım genç olmasına rağmen çok düşük. Yumurta toplamada bir boş ve olgun olmayan yumurta toplandı. O yüzden yumurta kalitesini güçlendirmek için bir şeyler arayorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🌸🫶
Ben pharma supra life kullanmıştım.

Sadece onunla değil, ben kevser hanımın üreme sağlığı programını da yoğun bir şekilde 4 ay uyguladım. 2 yumurtam çıktı, biri boştu zaten, öbürü 5. Güne gitti, tuttu şükürler olsun.
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Instagram dan gördüklerini mi yaptin yoksa kendisinden destek mi aldın bizzat? ve daha önce yumurtaların nasıl çıkıyordu canim

Ve bu takviyeyi o mu önerdi sen mi kullandın canım
Takviyeyi doktorum önerdi, zaten Bülent hoca doktorum yumurtan kalitesiz demişti onun üzerine 4 ay çalıştım kevser hanımın listeleriyle. Şükür nasip oldu. Beslenmek çok etkiliyor temiz bir embriyo elde etmek için

Takviyeyi doktorum önerdi, zaten Bülent hoca doktorum yumurtan kalitesiz demişti onun üzerine 4 ay çalıştım kevser hanımın listeleriyle. Şükür nasip oldu. Beslenmek çok etkiliyor temiz bir embriyo elde etmek için
Canm benm de işte bir boş ve olgunlaşmamış çıktı. Bende gulutensiz beslencem artık inşallah. Ayrıca işte orda gorduklerimi uygulayacam. Şimdilik onun paketini almak gibi imkanım yok çünkü biraz pahalıydi ve üç ay sürdürmek gerekiyor. Henüz yarım kalan tedavimizin borcunu kapatmaya uğraşıyoruz ardından yeni tedavi için para toplamamiz gerekiyor. Rica etsem Listenizi benimle paylaşır mısınız hepsini yapmak zor olabilir ama en azından fikir olur neler yumurta kalitesine iyi geliyor öğrenirim.

Öncelikle amh düşüklüğü sorunu yaşayıp takviyeleri deneyimlemiş olanlardan tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum lütfen polikistik overler yazmasın çünkü durumumuz tamamen zıt size iyi gelen bana iyi gelmeyebilir başkasına iyi gelen size gelmeyebilir. Benim rezervim yaşım genç olmasına rağmen çok düşük. Yumurta toplamada bir boş ve olgun olmayan yumurta toplandı. O yüzden yumurta kalitesini güçlendirmek için bir şeyler arayorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🌸🫶
Astajin var onu ben kullandım cnm 15 gunde 0.04 089 çıkmıştı sonra 2 yil geçti hala aynı rezervim tüp bebek yapıyorum

Merhaba bunu bende çok merak ediyorum, şunu denedim amh yukseldi şunu yaptın diyen olursa bizde yapalim😔
Benim de amh 0,50 idi doktorum tüp bebek tedavisine başlamadan önce eksozom tedavisi önerdi. Eksozom tedavisi olup 3 ay bekledim. 3 ay boyunca da genovita isimli takviyeyi kullandım. Tekrar amh ölçtüğümde 0,80 olmuştu. Artık kaliteye ne kadar etki etti bilemem ama ilk opuda 3 yumurtam döllendi 3ü de 3.güne gitmeyi başardı 2si iyi kalite 1i orta kaliteymiş. Belki eksozomun etkisi olmuştur. Bir araştırın isterseniz. Bir de yaşam tarzınız, beslenmeniz, aldığınız takviyeler anlık oluşan yumurtaları değil 2-3 ay sonra oluşacak yumurtalar üzerinde etkili oluyor bunu bilmekte fayda var.

Benim de amh 0,50 idi doktorum tüp bebek tedavisine başlamadan önce eksozom tedavisi önerdi. Eksozom tedavisi olup 3 ay bekledim. 3 ay boyunca da genovita isimli takviyeyi kullandım. Tekrar amh ölçtüğümde 0,80 olmuştu. Artık kaliteye ne kadar etki etti bilemem ama ilk opuda 3 yumurtam döllendi 3ü de 3.güne gitmeyi başardı 2si iyi kalite 1i orta kaliteymiş. Belki eksozomun etkisi olmuştur. Bir araştırın isterseniz. Bir de yaşam tarzınız, beslenmeniz, aldığınız takviyeler anlık oluşan yumurtaları değil 2-3 ay sonra oluşacak yumurtalar üzerinde etkili oluyor bunu bilmekte fayda var.
Cok teşekkür ederim arastiricam mutlaka. Beslenmeme dikkat etmeye başladım inşallah şifa olur.Rabbim sizide tez vakitte sağlıklı, uzun ömürlü evlat nasip etsin🤲

Merhaba kızlar bugün tüp bebeğe başlayacaktık adetimin 2.günüydü ancak sadece 1 yumurta olduğu için başlamadılar. Diğer ay bakalım dediler. Oysa geçen ay 4 yumurtam vardı. Bu durumu yaşayan oldu mu? Okuyorum insanlar 20 - 30 yumurtadan bahsediyor.

Merhaba kızlar bugün tüp bebeğe başlayacaktık adetimin 2.günüydü ancak sadece 1 yumurta olduğu için başlamadılar. Diğer ay bakalım dediler. Oysa geçen ay 4 yumurtam vardı. Bu durumu yaşayan oldu mu? Okuyorum insanlar 20 - 30 yumurtadan bahsediyor.
Merhaba yumurta sayısı her ay değişiyor zaten üzülme diğer ay inşallah daha çok olur benimde ilk ay 7 yumurta vardı ama biri diğerlerinden büyük olduğu için başlayamadık diğer ayda 5 yumurta vardı vardı ama 4 tanesi ilaçlara tepki verdi tavsiyem beslenmene dikkat et günlük yürüyüş mutlaka yap

20-30 olanlar genelde pcos olanlar diye biliyorum sizdeki sorunda mı amh düşüklüğü

20-30 olanlar genelde pcos olanlar diye biliyorum sizdeki sorunda mı amh düşüklüğü
evet amh değerim 0.4 çıktı geçen ay 4 yumurta vardı ilk görüşmeye gittiğimde bu ay tüp bebeğe başlayacaktık bu ay adetimde 1 yumurta görülünce yapmadılar yıkıldım

evet amh değerim 0.4 çıktı geçen ay 4 yumurta vardı ilk görüşmeye gittiğimde bu ay tüp bebeğe başlayacaktık bu ay adetimde 1 yumurta görülünce yapmadılar yıkıldım
Hiç yıkılma canım banada bir ay 2 yumurta var demişlerdi benimde 0,43 değerim sonra dediğim gibi bir ay 7 diğer ay 5 değişiyor yani kafana hiç takma temiz beslenmeye sporuna vs dikkat et

MFK İlaçlarını denediniz mi bir arkadaşım kullanmıştı ve işe yaramıştı

Hiç yıkılma canım banada bir ay 2 yumurta var demişlerdi benimde 0,43 değerim sonra dediğim gibi bir ay 7 diğer ay 5 değişiyor yani kafana hiç takma temiz beslenmeye sporuna vs dikkat et
ne zor bir süreçmiş Allah herkese yardım etsin daha başlamadan yordu. bu ay çok dikkat etmeme rağmen 1 yumurtan var denilince çok üzüldüm. bu süreçte ne yiyip içtiniz vitamin vs acaba yazabilir misiniz? en kısa sürede en güzel haberleri alın inşaALLAH

Merhaba bunu bende çok merak ediyorum, şunu denedim amh yukseldi şunu yaptın diyen olursa bizde yapalim😔
AMH gıdayla, ilaçla yükselen bir şey değil. Sakın şu ürün AMH yükseltiyor diye pazarlayan birine inanıp almayın. Takviyeler ve beslenme olan yumurtanın kalitesini arttırır sadece, AMH atmaz. Benim AMH da 0.15, konuya hakim biri olarak yazıyorum :)

Back
X