- Konu Sahibi Bluegreenworld
1. opu da doktorumda 0,13 e göre yumurta sayın iyi demişti. Tüp bebekle ilgili genel kurallar her kadında farklılık gösteriyor gibi geliyor bana. 1.50- hatta 2 'lerde amh olanlarda 1 yumurta çıktığını görüyorum bazen.İğne kullandım canım. Gonalf 225 ve pergoveris, dozları bile değiştirmedi doktorum. düzenli beslenmeyi asla bırakma. mutlaka etkisi olacaktır. ben hamur işi fazla tüketmem, ekmek arada kahvaltıda falan ama makarna kırmızı çizgim :) canım çektiğinde tam buğday makarnası yedim.Maşallah canım inşallah sağlıkla ilerler. Ama bence senin amh değerin yanlış olabilir çünkü 0.13 le bu kadar yumurta olmaması gerekiyor yani doktorlar bu amh ye 1-2 yumurta anca çıkar diyorlar. Bide ben iğneli tedavi gördüm fakat, aret kamar hocayı denemek istiyorum kendisi sadece klomen kullandırtıyormuş düşük rezerv'li hastalarında. Sen iğne mi kullandın yumurta büyütme sürecinde? Bu söylediklerini bende yaklaşık 1 aydır falan yapıyorum devam etmeyi düşünüyorum doktora gidene kadar çünkü 3 ayda yenileniyormus falan diyolar. Bu arada hamur işini tam sıfır yapabildin mi ekmek makarna vs ?