• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon ilaçlarından yüzünde leke olan varmı ?

AayseA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
117
0
96
Diğer
ben fostimon diye bir aşılama ilacı kullandım alnımda lekeler oluştu çözümü olan varmı kızlar çok canımı sıkıyo bunlarr.....

benim de aynen alnımda 1.tüp bebek tedavisinden sonra leke oluştu, eczanelere sordum birkaç eczacıya daha doğrusu, krem önerdiler ama ne yapacağımı bilmiyorum, sadece şu an dışarı çıkarken çok yüksek koruma faktörlü güneş kremi sürüyorum yüzüme.. bu artmasını engelledi.. ama oluşanlar nasıl geçer ben de bilmiyorum.. bir arkadaşımın hamilelikten sonra geçti, bu lekelere gebelik maskesi diyorlar doktorlar, ama benimkisi gebe olamama maskesi herhalde:)

ay bilmiyorum dervişçim fena halde canımı sıkıyo bunlar bende doğal yöntemlere başladım inş işe yarar yoğurtla karbonat maskesi yapıyorum şimdi suna dumankayadan duymuştım bunu 3 gün oldu başlayalı sende dene istersen belki işe yarar teş ederim cevabına değişik formüller bulursan yazarmısın bana?

selam evet arkadaşlar benıde lekelerle başım dertte..........tedavılerden sonra leke bendede var.....açık tenlıyım cıldım hassas ....ılaçlar fazla ostrojen yuklu.....yuksek faktoer guneş kremı dışarı çıkmadan mutlaka yazkış kullanıyorum.......leke gıderıcı kullandım bıkaççesıt bıraz farkettı ama tamamn malesef geçmıyo.....bıtkıseller çok etkılı değil......doktor genellıkle lazerle açmayı onerıyo..ama bıraz acı verıcı dedı ve tekrar çıkma ıhmalı yıne var dedı....bende krem araştırıuyoum hanıre.....inş bulursanız sızde yazın........hayırlı akşamlar....

inş bir çare buluruz kızlar bi arkadaşım cildiyeye gitmişti ama dr tamamen geçmez demiş naparız bilmiyorum..

Back
X