- 4 Kasım 2017
- 2.068
- 610
- 123
- 35
B
Allah size bağışlasın. Sizi o kadar iyi anlıyorum. Benim annem 11 çocuk doğurdu. Anne annem 7 babaannem 12 çocuk doguluyum. Şimdi kendim bu durumla karşılaştım. Benim 2 çocuk var ilk tüp bebek 2. Doğal kendiliginden oldu. Allah'ın mucizesi. Yarına randevu aldım gideceğim muhtemel benim de menapoz. Bence doktor iyi değerlendiremedi 1 ay önce bende daha yeni 33 oldum.
Saolun sizinkilere de Allah bağışlasın. Benim de anneannemin 6 babaannemin 7 çocuğu var arada düşenler ölenler de olmuş yani ailede hiç trk çocuklu kimse yok bir tek ben varım. Cocuksuzds kımse yok erken menapoz durumu da yok neden bilmiyorum ben oldum. 56 gün oldu adetim gelemem artık menapozun esigindeyim umarım tüp bebekle de olsa hamile kalabilirim. Elimden geleni yapıp Allaha bırakıcam çok istiyorum kızım tej kalmasın abla olsun diye ama herşey nasip tabi. Eşimi tüp bebeğe ikna ettim ama 1 kere deneyebiliriz diye söyledi. Bu süreçte benim fsh düşürmek gerekiyor çünkü fsh bu şekildeyken hiç tedavi uygulanmıyor. Sizin 2 tane varmış ne güzel benim iki tane olsaydı eğer hep hayalim 3 çocuk ama yine de çok üzülmezdim çok şanslısınız gerçekten. En azından çocuğunuz tek değil benim kizim tek kaldı. Halime yine de bin şükür hiç yok değil 1 tane de olsa evlâdım var Rabbim sağlık sıhhat versin ama o kadar çok kardeş istuyor ki bizde istiyoruz elimden geleni yapicam çabalıyorum doğal yoldan olması için ama yok sanki ben çabaladıkça herşey daha zorlaşıyor gibi. Allah büyük. Siz de gidin tekrar bi bende gidicem bende emin olamadim durumumdan