- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Canım ben de bugün yaptırdım değerlerin gayet güzel dedi benimde 10 aydır olmuyor.eşimden sperm testi istedi ama eşim yaptırmıyor acele etmeyelim diyo )senin prolaktin yüksek çıkmış ona ilaç verir sanırım diğer değerlerin normal)Kızlar malum bende anne olmak istiyorum artık kac aydır denemediğim yol kalmadı bugün kan verdim ve simdi sonuçlar çıkmış bu şekilde lütfen bilgisi olan yardim edebilirmi doktora ancak yarın gösterebilirim ve çok merak ettim gebeliğe engel bir durum varmı
Canım sorunun prolaktin. Bu yükseklik gebeliğe engel oluyor muhtemelenKızlar malum bende anne olmak istiyorum artık kac aydır denemediğim yol kalmadı bugün kan verdim ve simdi sonuçlar çıkmış bu şekilde lütfen bilgisi olan yardim edebilirmi doktora ancak yarın gösterebilirim ve çok merak ettim gebeliğe engel bir durum varmı
Tatlim prolaktinin yuksek muhtemelen gebe kalmana o engel oluyor.
Sakin olO ne demek ki hic anlamam benay sinirden ağlıyorum şuan resmen ya hiç anne olamazsam bu dert nereden çıktı Allahım sen sabır ver
Korkma canım ilaç tedavisiyle düşürüp hamile kalabilirsin.. Tedavisi var sonuçta rahat ol
Korkma guzelim Allah dermansiz dert vermesin. Doktor sana prolaktin dusurucu ilac verir ondan sonra degerin duser Allahin izniyle hamile kalirsin.O ne demek ki hic anlamam benay sinirden ağlıyorum şuan resmen ya hiç anne olamazsam bu dert nereden çıktı Allahım sen sabır ver
Korkma guzelim Allah dermansiz dert vermesin. Doktor sana prolaktin dusurucu ilac verir ondan sonra degerin duser Allahin izniyle hamile kalirsin.
Kızlar malum bende anne olmak istiyorum artık kac aydır denemediğim yol kalmadı bugün kan verdim ve simdi sonuçlar çıkmış bu şekilde lütfen bilgisi olan yardim edebilirmi doktora ancak yarın gösterebilirim ve çok merak ettim gebeliğe engel bir durum varmı
Canım sıkma canını bu şekilde ilaç tedavisi ile değerlerin düzeliyor bende ayniydim
Sen hamile kaldinmi peki canm
Evet şuan hamileyim canım çok şükür Rabbim sana da tüm isteyenlere de nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?