Hormon tahlili sonuçları yardım

Gunnes1927

18.01.2018 Bal oğlum iyiki hayatımızdasın ♡
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.212
1.375
53
Kızlar malum bende anne olmak istiyorum artık kac aydır denemediğim yol kalmadı bugün kan verdim ve simdi sonuçlar çıkmış bu şekilde lütfen bilgisi olan yardim edebilirmi doktora ancak yarın gösterebilirim ve çok merak ettim gebeliğe engel bir durum varmı

Eklentiler

• 2016-12-19 18.22.26.webp
    2016-12-19 18.22.26.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 571
Kızlar malum bende anne olmak istiyorum artık kac aydır denemediğim yol kalmadı bugün kan verdim ve simdi sonuçlar çıkmış bu şekilde lütfen bilgisi olan yardim edebilirmi doktora ancak yarın gösterebilirim ve çok merak ettim gebeliğe engel bir durum varmı
Canım ben de bugün yaptırdım değerlerin gayet güzel dedi benimde 10 aydır olmuyor.eşimden sperm testi istedi ama eşim yaptırmıyor acele etmeyelim diyo )senin prolaktin yüksek çıkmış ona ilaç verir sanırım diğer değerlerin normal)

Eklentiler

• IMG_7086.webp
    IMG_7086.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 348
Canım sorunun prolaktin. Bu yükseklik gebeliğe engel oluyor muhtemelen

Korkma canım ilaç tedavisiyle düşürüp hamile kalabilirsin.. Tedavisi var sonuçta rahat ol

O ne demek ki hic anlamam ben :KK43: ay sinirden ağlıyorum şuan resmen ya hiç anne olamazsam bu dert nereden çıktı Allahım sen sabır ver
Sakin ol
Süt salgılatıcı hormon prolaktin
Birçok sebepten yükselebilir
İlaç verir
Ufak bir sorun hamileliğe engel değil
Anne olamıycam falan diye düşünme

O ne demek ki hic anlamam ben :KK43: ay sinirden ağlıyorum şuan resmen ya hiç anne olamazsam bu dert nereden çıktı Allahım sen sabır ver
Korkma guzelim Allah dermansiz dert vermesin. Doktor sana prolaktin dusurucu ilac verir ondan sonra degerin duser Allahin izniyle hamile kalirsin.

Korkma guzelim Allah dermansiz dert vermesin. Doktor sana prolaktin dusurucu ilac verir ondan sonra degerin duser Allahin izniyle hamile kalirsin.

Aminn inşallah şimdi kocamda başladı bak gördün mü sorun sendeymis demeye onuda doktora götürmeye zor ikna etmistim herşey benim üzerime atıldı :(

Canım sıkma canını bu şekilde ilaç tedavisi ile değerlerin düzeliyor bende ayniydim

Back
X