• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon tavan ..

Geçti canım tabikide
Aklıma o günlerim geliyo bazen
Ben herşeyden tiksindim aklına gelecek herşey insan, yemek ,temizlik malzemeleri, yanıma kimseyi yaklastiramiyordum maalesef :KK43:
Eşim traş losyonu kullanıyordu o koku beni mahvetti eşimden o koku yüzünden çok tiksindim.
Traş losyonu, beyaz sabun, kolonya beni halen tiksindirir kokusunu aldığım an biterim :KK43: :KK43:
Bende evde sigara icmeyi deodorant kullanmayi bi cok seyi yasakladim. Gecsin diye bekliyorum dogumdan sonra umarim gecer... :KK43:

kızlar ya :) vallahı utanarakj yazıdm ıyıkı var yaşasın kadınlar klübü !! :) evet 2 ay ılıskı yasak birde sarı akıntı geldı bugun korktum vajına akıntısı gbı açık sarı sizde oldumu _? ilişki olmaycak bu gıdısle ama mastr. bılemıyorum :) tek endıse duydugum kasılmada cocugun etkılenmesi

Doktorun ilişki yasak dediği zaten orgazm olma yasağı o_O

Ben de ilk zamanlarda adami da kendimi de soyup saatlerce sarilasim vardi :)
Oyle duygusal seyler beklenmeycek seylerdi benden :)

Gecmedimiiii :KK57: ben adamdan degilde bi cok seyden tiksiniyorum mesela kahve kokusu, ve icmeyide cok ozledim :KK14: dogumdan sonrada gecmicek diye korkuyodum zaten bu kokular, bitmeyecek degilmi bu zulummmm :KK61:

Ya benim sevdiceğim hiç kokmaz ama bi anda adamın ağzı kokmaya başladı öpüşmüyorum o yüzden.
Bu sefer gögsüne koyuyorum başımı ay teni kokuyo bu sefer.
Sonra başını öpüyorum saç dipleri kokuyo.
Valla eskiden gelsinde mıncıklıyim dediğim adamı şimdi yaklaşmasın diye kaçar oldum ne zaman geçicek bilmiyorum:KK14:

Ya benim sevdiceğim hiç kokmaz ama bi anda adamın ağzı kokmaya başladı öpüşmüyorum o yüzden.
Bu sefer gögsüne koyuyorum başımı ay teni kokuyo bu sefer.
Sonra başını öpüyorum saç dipleri kokuyo.
Valla eskiden gelsinde mıncıklıyim dediğim adamı şimdi yaklaşmasın diye kaçar oldum ne zaman geçicek bilmiyorum:KK14:
Benimkide hic kokmazdi bende sigara iciyodum onceden o halde bile cok temizsin ama cok daginiksin diye kizardim hep :KK14: tabi hamilelikle beraber sigaradanda tiksindim agzida sigara koktu tenide sacida kiyafetide :eek: dusa girmeden yataga girmedi hic allah razi olsun ondan evdede sigara icmedi oyle oyle koynuma aldim :oops: yalniz hic gecmicek gibi yani iyice gozum korktu dogurucam artik nerdeyse yolda insanlar sigara iciyo diye disari cikmiyorum ya :KK43:

Benimkide hic kokmazdi bende sigara iciyodum onceden o halde bile cok temizsin ama cok daginiksin diye kizardim hep :KK14: tabi hamilelikle beraber sigaradanda tiksindim agzida sigara koktu tenide sacida kiyafetide :eek: dusa girmeden yataga girmedi hic allah razi olsun ondan evdede sigara icmedi oyle oyle koynuma aldim :oops: yalniz hic gecmicek gibi yani iyice gozum korktu dogurucam artik nerdeyse yolda insanlar sigara iciyo diye disari cikmiyorum ya :KK43:
Hadi ya ben bunlar 3. Aydan sonra geçiyo diye biliyodum bütün gebelikte böylemi olucam ?
Ben günde iki paket sigara içerdim bi günde tiksindim ağzıma süremiyorum benimkide günde 3 5 tane sigara içer allahtan çok içmez.
Nasıl katlancam bilmiyorum bide duygusal olarakta değiştiniz mi? Mesela 1 ay öncesine kadar görmesem ölücek gibi olurdum şimdi kaç gündür annemdeyim almaya gelse bile hiçççç gidesim yok

Normal böyle olması. rahime şuan fazlasıyla kan pompalanıyor ondan...hatta bazı kadınlarda, aynı durum adet dönemlerinde de olur.

Hadi ya ben bunlar 3. Aydan sonra geçiyo diye biliyodum bütün gebelikte böylemi olucam ?
Ben günde iki paket sigara içerdim bi günde tiksindim ağzıma süremiyorum benimkide günde 3 5 tane sigara içer allahtan çok içmez.
Nasıl katlancam bilmiyorum bide duygusal olarakta değiştiniz mi? Mesela 1 ay öncesine kadar görmesem ölücek gibi olurdum şimdi kaç gündür annemdeyim almaya gelse bile hiçççç gidesim yok
Evet bende cok bekledim 3aydan sonra gecsin diye ama olmadi, sonra ogrendimki babanemin hamilelikleride boyle gecmis irsi herhalde... Duygusal olarak bisey degismedi, bende kocaciyimdir :KK36: 30. Haftadan beri biraz fazla duygusal oldum sadece vara yoga agladim 1-2 kez o kadarda olur sanirim :KK28: sen simdi annende rahattasin ya canim bence ondan umrunda degil :KK45: bende anneme gidince oyle oluyorum yemek bulasik vs yokya bi rahat ediyo insan heleki calisiyosan :KK23:

Evet bende cok bekledim 3aydan sonra gecsin diye ama olmadi, sonra ogrendimki babanemin hamilelikleride boyle gecmis irsi herhalde... Duygusal olarak bisey degismedi, bende kocaciyimdir :KK36: 30. Haftadan beri biraz fazla duygusal oldum sadece vara yoga agladim 1-2 kez o kadarda olur sanirim :KK28: sen simdi annende rahattasin ya canim bence ondan umrunda degil :KK45: bende anneme gidince oyle oluyorum yemek bulasik vs yokya bi rahat ediyo insan heleki calisiyosan :KK23:
Yok çalışmıyorum canım öğrendiğim gibi çıktım işten bide bizim evde köpek var hem onlar hem ev büyük bi üst katı bi alt katı temizle kpştur dur. üstüne bide bahçe yetişemiyorum yani yorgunluktan yapamıyorum. İnan aşkım gelicek bi iki saate üstümü giyinip makyaj yapmaya halim yok

Yok çalışmıyorum canım öğrendiğim gibi çıktım işten bide bizim evde köpek var hem onlar hem ev büyük bi üst katı bi alt katı temizle kpştur dur. üstüne bide bahçe yetişemiyorum yani yorgunluktan yapamıyorum. İnan aşkım gelicek bi iki saate üstümü giyinip makyaj yapmaya halim yok
Bende 4 ay dayanip cikmistim isten. Cok yorma kendini bende temiz tutucam evi diye cok ugrasiyodum ama artik vazgectim bizden bebekten onemli degil yani... Aman canim bi tayt bi kazak bi allik bi rimel. ev hali yani :KK23: yalniz doktorun soylemistir belki ama kopege dikkat et evde bahcende varmis bahcede bak istersen, gerci kopekler bebekler beraber buyuyolar hic de bisey olmuyo ama benim doktor sormustu evde hayvan varmi diye bi uyariyim dedim.

Hayirrr sakin cinsel ilişkiye girmeyin helede kahverengi akntiniz varsa ben ilk zamanlar girmedim progestan aliyodum neyse 3 4 ay geçti doktor gireblrsnz dedi iliski yasadk sonra 5.ayda rahmim açıldı 5cm oda bu sefer 2aydir girmiyoruz yine bide biz yeni evliyiz bencede çok fazla hormonlar komik gelck ama eşim beni durduruyor askm bebegmize bise olr dio haklida tutmalisnz kendinkzk bebegniz icin

kızlar nolur bılgısı olan var mı :KK43: cinselliğe konu açamadım o yuzden burdan yazıyorum. 6HF. hamileyim ya inanılmaz derecede cinsellik dürtülerim arttı :KK43: üstelik başlarda lekelenmem oldu kese ıyıydı fakat dr. yınede yakınlaşmayın dedı. şehir dışındayım bıraz tatıl amaçlı uzaklaştık okadar romatık ortam kı hele akşamları kaldığımız yer.. napıcağımı bılmıyorum :)):eek::eek::eek:

3 ay kadar frene basmaniz gerek,sonrasi big bang :)

Bir tıp öģrencisi olarak söyleyebileceğim tek şey; doktorunuzu dinlemeniz. Sakin ha internetten araştırıp orda yazanlara göre hareket etmeyin. Internetteki yanlış bilgiler doğrulardan kat kat fazla. O yüzden hemen her aklınıza takılan seyi doktorunuza sorun.
Anne ve bebek sağlığı çok önemli.

O değilde konunuzu okurken istemsizce gülümsedim ah ne tatlı bi dert o :KK45: Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alırsınız biran önce inşallah :KK15:

Back
X