Merhaba kızlar, siteye komple hakimim tüm başlıklar dahil. 1 senedir gebelik oluşmadı. Tüm tahlillerim eşiminde benimde tertemiz. Sebepsiz inferlite yani durumum. Alkolü bıraktım bu ay, sağlıklı beslenmeye başladım. Uykumu düzelttim geçen aydan umutluydum olmadı. Ovülasyon kullandım bir ay boyunca, o ay pik olduktan sonra adet görene kadar pik hiç düşmedi. Hep pik kaldı. Bende doktora gittim ve sorun olmadığını öğrendim, doktorun ovülasyon testleri ile boşa vakit harcama onlar doğru değil gibi bir şeyler söylemişti. O günden beri de yapmadım dün çantamda çoklu paketten 4 tane kaldığını görünce akşam 2 saat kuralına uyarak testi tekrarladım ve görselini koydum. Artık dikkat etmiyorum ve takip etmiyorum bu arada saldım anlayacağınız. Dün de eşimle saat 16:00da bir birliktelik yaşanmıştı gecesine testi böyle görünce de bi şaşırdım hayret denk geldi diye. Bugün tekrarlayacağım geçen seferki gibi hep pik mi yapacak merak ediyorum. C daha kötü gibi geldi bana ama eminde olamadım. Bu arada malum uygulamaya göre ilişki yaşıyorum ama geçen yaptığımda da bu ay da da yumurtlama günü üç gün erken çıktı bende uygulamaya göre belki de o yüzden kaçırdım bilmiyorum. Aslında biraz da dertleşmek istedim beni anlayacak birçok kadın burada biliyorum, bu ay sonuna kadar süreçte birbirimize destek olalım isterim. Yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada progestoron bende 30 çıkmıştı ve doktorum gayet normal dedi internete sınır göstermesine rağmen. O normal diyince bende düşürmek için bi ilaç almadım ama belki de sınırda olmadığı içinde olmuyordur bilmiyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz aslında iş konusunda ve maddi açıdan Allah zamanı olmadığı için mi nasip etmiyor onu da bilmiyorum. Ne hissedeceğimi bilmiyorum. 3 senelik evliyim soran olursa.