• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RİCA EDİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? İnnovita ovülasyon testi hak.

canım reglin 2-3. gününde bakılan LH hormonun nasıl. Bazı pkos durumlarında LH sürekli yüksek olabiliyormuş ve test de sürekli koyu çıkıyor. ben ilk kullandığımda benim de biraz böyleydi. pko görüntüm yoğundu o zaman. sonra azaldı, lh testinde de silikleşti ovülasyon olmadığım zamanlar. ama benim de sorunum şu, daha hiç tam pik yakalayamadım bu testlerde. heralde LH dalgalı oluyor ve surge çok kısa sürüyor bende diye düşünüyorum Bir sürü kişi kullanıp sonuç alıyor, heralde sıkıntı bende :(
Ya yok ben de sorun olduğunu düşündüm bende ama yok diyor doktor bence hakli da. Herkesin ayni oranda gecmiyormus idrarina lh hormonu. Ya da 1-2 saatte pik olup ani düşebiliyormus ki uykuda olma ihtimali de yuksrk. Öyle diyor yapay zeka. Ben de kopkoyu bir pik goremedim 3 aydir yapıyorum. Amh dahil bakıldı ki yaş 27 ve erken menopoz öyküsü de yok ailemde çok şükür. Amh prolaktin iste adetin 3. Gün bakilan tüm degerlere bakti usg de temiz dedi. Teste de hiç mi hiç gerek yok dedi. Gün aşırı degerlendir 1 sene sure tani dedi. Ben tezcanli olunca her yapıyorum hala test. Hatta yumurtlama oluyor mu diye bakmak amacli en koyu test siliklestikten yani ovulasyon olarak düşünülen gunden 1 hafta sonra serum progesteron baktircam. 5 üstü ise sağlıklı yumurtlama olmuş anlami tasiyirmus. Daha az ise önünde yaşayacağın adet döngüsü östrojen hormonunun yukselip alcalmasi ile görülen (yani aslinda bir nevi doğum kontrol hapi kullanirken hapi kestiğin 7 gunde yasadigin cekilme kanamasina benzer) bir kanamaymis. Yani ovulasyon olan döngü ile olmayan döngü arasında progesteron farki hayli fazlaymis. Okuyup araştırdığım benim anladığım bunlar.
😌🌱

25 Nisan pik olmaya yakın gibiymiş ama 26 Nisan yapmamışsınız 22 ile 25 arası da baya belirgin. Allah tez vakitte sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
Bugün de 2 defa yaptım daha silik düne göre 23 Nisanda ki ni tekrar ekliyorum kurumadan önce çektiğim yorumlar mısınız 20 nisan da şeffaf akıntım geldi 23 nisan çok hafif pembe gelmişti iç çamaşırıma

Eklentiler

• image-1777214139554.webp
    image-1777214139554.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20260424_202928.webp
    IMG_20260424_202928.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20260423_100202.webp
    IMG_20260423_100202.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 92
Bugün de 2 defa yaptım daha silik düne göre 23 Nisanda ki ni tekrar ekliyorum kurumadan önce çektiğim yorumlar mısınız 20 nisan da şeffaf akıntım geldi 23 nisan çok hafif pembe gelmişti iç çamaşırıma
23 nisanda çatlama olmuş gibi görünüyor

İnşallah öyledir 21 23 ve 24 nisanı değerlendirmiştik

Benimde geçen hafta bel ağrım çok oluyordu , sol kasığım delinecek gibiydi şimdi ara ara geliyor biz oldu mu olmadı mı diye çok düşünüyoruz ama elimizde değil, çoğu şey psikolojik yani ben erken test yaptım evet ama çoğu kişi dpo 9,10 da çift çizgili buluyor bizde bir heyecan denemek istedik ama hüsran olacak gibi
Benim çok silik pembe leke geldi bekliyorum adetin sökülmesini bugün de yürüyüş yaptım ve karnım acımaya başladı regl ağrısı gibi tam sökülmesini bekliyorum yarına da randevu almıştım kan verecektim sözde neyse bu ay kısmet değilmiş🥲

Benim çok silik pembe leke geldi bekliyorum adetin sökülmesini bugün de yürüyüş yaptım ve karnım acımaya başladı regl ağrısı gibi tam sökülmesini bekliyorum yarına da randevu almıştım kan verecektim sözde neyse bu ay kısmet değilmiş🥲
Bende senin gibi hissediyorum bugün yarın regl olmam gerekiyor test yaptım negatif.

Bende senin gibi hissediyorum bugün yarın regl olmam gerekiyor test yaptım negatif.
Canım ben regl oldum dün lekelenme oldı bugün baya şakır şakır geldi. Siz bence bi kaç gün daha bekleyip gecikirse yine yapın ben 4 gün gecikti öyle yaptım tekrar negatif 5. Gün yapmadım bi yürüyüş ılık duş iyi geldi regl oldum zaten yürüyüşten sonra🤣 ben cildim için hap kullandım sanırım o düzensizlik yaptı, stres vs derken boşuna evham yapmışım regl gecikmesini😄 Bir daha da 10 gün 15 gün geçmeden test yapmayacağım buda kulağıma küpe olsun 🤭 zaten daha yeni denemeye başladık hemen tutacak diye bişey yok Allahın izniyle bir gün olacak zamanı var artık evrene bırakıyorum 🌸🥲

Merhaba ben de innovita ovulasyon testi ile takip ediyorum ama 4 gündür pik görüyorum testte mi sorun var acaba bende mi bilemedim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2026-04-28 at 09.42.53.webp
    WhatsApp Image 2026-04-28 at 09.42.53.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba ben de innovita ovulasyon testi ile takip ediyorum ama 4 gündür pik görüyorum testte mi sorun var acaba bende mi bilemedim
Bu arada 40 yaşındayım 14 yaşında bir kızım var, kızım doğduktan sonra 13 yıl spiralle korundum 20 gün önce çıkardım muayenemde herhangi bir sıkıntı yok ama hormon testi vs hiç bişey yaptırmadım

Eklentiler

• WhatsApp Image 2026-04-28 at 09.42.53.webp
    WhatsApp Image 2026-04-28 at 09.42.53.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 89
Canım ben regl oldum dün lekelenme oldı bugün baya şakır şakır geldi. Siz bence bi kaç gün daha bekleyip gecikirse yine yapın ben 4 gün gecikti öyle yaptım tekrar negatif 5. Gün yapmadım bi yürüyüş ılık duş iyi geldi regl oldum zaten yürüyüşten sonra🤣 ben cildim için hap kullandım sanırım o düzensizlik yaptı, stres vs derken boşuna evham yapmışım regl gecikmesini😄 Bir daha da 10 gün 15 gün geçmeden test yapmayacağım buda kulağıma küpe olsun 🤭 zaten daha yeni denemeye başladık hemen tutacak diye bişey yok Allahın izniyle bir gün olacak zamanı var artık evrene bırakıyorum 🌸🥲
Benim de 2. Gündür gecikiyor ama test negatif

Benim de böyle oldu Ovülasyon testlerim en koyu gün 22 nisan oldu bi yükseliyor bi düşüyor gibi oldu o yüzden anlamadım değerlendirdik bakalım bekliyoruz arada beyaz. Akıntım geliyor Sağ kasıkta batma var göğüs hassasiyeti yok

Eklentiler

• 20260429_114509.webp
    20260429_114509.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 75
Back
X