Hormon testi

masaleliff

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
10
0
27
16 günde bir adet oluyorum 9 gün sürüyor bu sebeple doktora gittim hormon testi istedi fsh 2,29 LH 1,79 beta HCG 1,20 çıkmış sonuçları 10 gün sonra göstericem. Bu şekilde olan var mı? Neyin belirtisi acaba nasıl bi yol izlediniz

Benimde E2 hormonum 79 progesteron 0.191 Lh hormonum 1.54 çıktı ama ben adetli değildim normalmi sizce tüp Bebek tedavisi görüyorum
Merhaba, bana yazmissiniz ama mesajiniza cevap verilemiyor. Yurumenin sakincasi olmaz, cok agir spor yapmayin bu donemde eger dollenme varsa yerlesmesi vs olana kadar, ama yurumek iyidir.

Merhaba, bana yazmissiniz ama mesajiniza cevap verilemiyor. Yurumenin sakincasi olmaz, cok agir spor yapmayin bu donemde eger dollenme varsa yerlesmesi vs olana kadar, ama yurumek iyidir.
Şuan henüz transfer olmadım yarın yumurta toplama işlemim olcak 😔🤗 açıkçası biraz korkuyorum nasıl bir süreç bu arada ikinci kez anestezi alacağım ben birde rahim filmi çekilirken almıştım rahim filimindeki anestezi gibi mi

Şuan henüz transfer olmadım yarın yumurta toplama işlemim olcak 😔🤗 açıkçası biraz korkuyorum nasıl bir süreç bu arada ikinci kez anestezi alacağım ben birde rahim filmi çekilirken almıştım rahim filimindeki anestezi gibi mi
Bilmiyorum ben boyle bi surec yasamadim, yalnizca catlatma ignesi vurulmustum yumurta toplama islemi transfer vb. yapilmadi.

X