- 2 Eylül 2025
- 113
- 10
- 13
- 29
- Konu Sahibi cheriberry
-
Pcos varsa amh hormonu kaç çıktı canım burda yok sanırım o diğerleri normal değerlerinKizlar hormon testi naasil cikmis sizce
Yaşım 29 ve adetin 4.gunu verebildim tahlili
Ayrica Pcos şikayetim yok düzenli adet görüyorum. Kilo,sivilce, killanma tuylenme problemim de yok
Henuz cikmadi amh degerimPcos varsa amh hormonu kaç çıktı canım burda yok sanırım o diğerleri normal değerlerin
Bende de pcos var evet değerlerim öyle amh da yüksek cikiyo pcos da çok sayıda folikül olduğu için FSH değeri de yüksek cikiyo amh da yüksek çıkacaktır muhtemelenHenuz cikmadi amh degerim
Lh cok mu yüksek sizce
Lh/fsh oranı 2 den buyuk olunca pcos oluyormus ama benim yakin cikmis gizli pcos mu oluyor yani
Pek anlamadığım icin sizce normal yoldan gebelik mümkün mu ya da bu değerlerim gebelige engel olacak kadar sikintili miBende de pcos var evet değerlerim öyle amh da yüksek cikiyo pcos da çok sayıda folikül olduğu için FSH değeri de yüksek cikiyo amh da yüksek çıkacaktır muhtemelen
Lh 7.23Henuz cikmadi amh degerim
Lh cok mu yüksek sizce
Lh/fsh oranı 2 den buyuk olunca pcos oluyormus ama benim yakin cikmis gizli pcos mu oluyor yani
Lh hormonu FSH hormonum 2 katı olduğunda PCO oluyor sizinde bu şekilde sanırım polikistik öKizlar hormon testi naasil cikmis sizce
Yaşım 29 ve adetin 4.gunu verebildim tahlili
Ayrica Pcos şikayetim yok düzenli adet görüyorum. Kilo,sivilce, killanma tuylenme problemim de yok
Ahh bende anlasam canım hormon yüksekliği hormon bozukluğu diyorlar ama bazıları için bu gebeliğe engel bazıları için engel değil bende çözemedim 14 aydır hiç gebelik elde edemedim bende geçen ay Klomen kullandım çatlatma iğnesi yapıldi ama gene de gebelik oluşmadıPek anlamadığım icin sizce normal yoldan gebelik mümkün mu ya da bu değerlerim gebelige engel olacak kadar sikintili mi
Pcos durumunuz var mi adet duzensizligi vs durumuLh 7.23
Fsh 5.63 amh 8.53 çıktı benimde pcos var
Amh kaçtı peki sizin gebelik oldu muLh hormonu FSH hormonum 2 katı olduğunda PCO oluyor sizinde bu şekilde sanırım polikistik ö
Over var sizde bende de kilo tüylenme kıllanma vs yok çok nadirdir adetim düzensiz oldugu fakat pcoyum32 yasindyim hormonlarım fsh 7.2 lh 11.2 USG gorunmediyse gizli PCO olabilir diğer hormonların normal görünüyor gebelik istiyorsan Dr kontrolünde tedaviye baslamani öneririm
Bir kac yerde orani diye okudum bende 2 den buyuk olunca oluyormus benim 1.9 oran oda 2 ye yakin pcos suphesi olabilirmişLh hormonu FSH hormonum 2 katı olduğunda PCO oluyor sizinde bu şekilde sanırım polikistik ö
Over var sizde bende de kilo tüylenme kıllanma vs yok çok nadirdir adetim düzensiz oldugu fakat pcoyum32 yasindyim hormonlarım fsh 7.2 lh 11.2 USG gorunmediyse gizli PCO olabilir diğer hormonların normal görünüyor gebelik istiyorsan Dr kontrolünde tedaviye baslamani öneririm
Adet düzensizliğim yok aslında her ay âdet oluyorum bazıları adette olamiyormus kilolu biri değilim sadece sivilce problemim var polikistik over belirtisi sayarsak. İşte hormon değerlerim yüksek yumurtalıklarım da çok sayıda folikül var her ay yumurtama oluyo mu olmuyo mu bilmiyorum. Yumurtalama olmadan da adet olunuyo heralde polikistik over de adet düzenli olsa da yumurtalar atılmadığı için döllenmede olmuyo maalesef benim de o yüzden olmuyo sanırım. Siz ne zaman öğrendiniz polikistik over olduğunuPcos durumunuz var mi adet duzensizligi vs durumu
Pcos durumum var canım iki yumurtalığım da da küçük kistcikler var bunlar her ay atilamayan biriken yumurtalar dedi doktor polikistik over dedikleri de o senin de ultrason da görüntüsü var dedikleri şeyler onlardirPcos durumunuz var mi adet duzensizligi vs durumu
2 yıldır evliyim 2 3 aydir bebek istiyoruz gecen ay ovu testleriyle takip ettim orda koyulugu yakaladım piki yani ama o gunu degerlendiremedim catlamayi degerlendirdim ama tutmadı nasip. 21 ekimde muayene olmuştum doktorum yumurtan catlamis rahmininde kalinlasmaya baslamis demisti bir görüntü gorse kist over vs söylerdi diye düşünüyorum ama demedim o kalınlıkta adetle sokuldu zatenAhh bende anlasam canım hormon yüksekliği hormon bozukluğu diyorlar ama bazıları için bu gebeliğe engel bazıları için engel değil bende çözemedim 14 aydır hiç gebelik elde edemedim bende geçen ay Klomen kullandım çatlatma iğnesi yapıldi ama gene de gebelik oluşmadı
Bende hic yok belirti adetlerim düzenli, sivilce problemi bu yaşıma kadar yaşamadım ergenliğimde dahi cikmadi yani, killanma tuylenme de yok kilo da normal 170 boy 67 68 kilo doktora henuz göstermedim sonucu daha kesinleşmiş pcos duymadım amh de çıksın bakalimAdet düzensizliğim yok aslında her ay âdet oluyorum bazıları adette olamiyormus kilolu biri değilim sadece sivilce problemim var polikistik over belirtisi sayarsak. İşte hormon değerlerim yüksek yumurtalıklarım da çok sayıda folikül var her ay yumurtama oluyo mu olmuyo mu bilmiyorum. Yumurtalama olmadan da adet olunuyo heralde polikistik over de adet düzenli olsa da yumurtalar atılmadığı için döllenmede olmuyo maalesef benim de o yüzden olmuyo sanırım. Siz ne zaman öğrendiniz polikistik over olduğunu
Dunde kan vermeden doktoruma dedim ultrason görüntüsü var bakabilirsiniz diye bakti dedi ki kadınların %45-50 sinde görüntü olabiliyor bu anormal bir durum degil dedi artik ne kadar doğru bilmiyorumPcos durumum var canım iki yumurtalığım da da küçük kistcikler var bunlar her ay atilamayan biriken yumurtalar dedi doktor polikistik over dedikleri de o senin de ultrason da görüntüsü var dedikleri şeyler onlardir
Tamam canım amh yüksekliği Lh ve FSH değeri de yüksek olduğu için pcos diyorlar hayırlısı olsun daha yeni başlamışsin bir yıl bile olmamış gebelik elde edersin inşallah kendiliginden olur2 yıldır evliyim 2 3 aydir bebek istiyoruz gecen ay ovu testleriyle takip ettim orda koyulugu yakaladım piki yani ama o gunu degerlendiremedim catlamayi degerlendirdim ama tutmadı nasip. 21 ekimde muayene olmuştum doktorum yumurtan catlamis rahmininde kalinlasmaya baslamis demisti bir görüntü gorse kist over vs söylerdi diye düşünüyorum ama demedim o kalınlıkta adetle sokuldu zaten
Bende hic yok belirti adetlerim düzenli, sivilce problemi bu yaşıma kadar yaşamadım ergenliğimde dahi cikmadi yani, killanma tuylenme de yok kilo da normal 170 boy 67 68 kilo doktora henuz göstermedim sonucu daha kesinleşmiş pcos duymadım amh de çıksın bakalim
Insallah canim Rabbım sağlıklı bebisler nasip etsin hakkımızda hayırlısıTamam canım amh yüksekliği Lh ve FSH değeri de yüksek olduğu için pcos diyorlar hayırlısı olsun daha yeni başlamışsin bir yıl bile olmamış gebelik elde edersin inşallah kendiliginden olur
İnşallah canım doktora geçen ay gittim bende polikistik over de gebelik olmayacak diye birşey yok dedi gebelik elde ediliyo sadece süreç uzayabiliyo dedi inşallah öyle olur sürec uzadıkça insan daha çok üzülüyo nasıp kısmet 14 ay olduDunde kan vermeden doktoruma dedim ultrason görüntüsü var bakabilirsiniz diye bakti dedi ki kadınların %45-50 sinde görüntü olabiliyor bu anormal bir durum degil dedi artik ne kadar doğru bilmiyorum
Aminn canım inşallah tüm isteyene nasip etsin RabbimInsallah canim Rabbım sağlıklı bebisler nasip etsin hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?