Hormon testleri

arkadaşlar ben de bişey soracağım.ben 3,5 yıllık evliyim.3 yıl boyunca geri çekilme yöntemiyle korundum.özellikle son 3 aydır yumurtlama günlerine dikkat etmeye çalışıyoruz ama malesef bu gün adet oldum ve çoooooooooooooook üzüldüm.daha önce doktora gitmedim.bu ay gitmeyi düşünüyorum ama ne zaman gidilmeli.arkadaşlar adetin 3. günü dedi ama 3. günü pazara denk geliyo.adet bitiminde mi gitsem sizce????????????

Hm .. Diğer pco hastalarına göre daha bi şanslıyız aslında canım. Tedavime ara verdim demişsin. Hangi ilacı kullandın merak ettim :26: Ben androjen hormonum bastırılırsın diye 4 gün önce Adlactone ye başladım doktor kontrolünde. 6 ay sonra kontrole gel dedi (Ama her ay tahlil yapılması lazım bana diye düşünüyorum. Çünkü bu vücudun dengesini bozan bi ilaç neyse ..) 6 ay sonra kontrolde şu gebe kalıp kalamama olayını da sorayım.Şimdiden önlem almak lazım :68:

canım senin sorunun ne oldu çok merak ettim ilaçlar işe yaradımı.

Ne olacak bu halim. 4 kutu aldactone kullandım. Ama bırakmak zorunda kaldım. Aşırı adet düzensizliği yaptı çünkü. Düzenli olan adetimi de bozdular. Tüylenmem hala aynı devam ediyor. Tekrar doktora gidip duruyorum. Ama tahlil yapıp duruyorlar. Kaldım bu şekilde ..

offff aynen ben çok strese girdim doktor ara vermek istedi fakat bu ay tekrardan başlıcam tüylenme aynı adetlerimde bi sorun yokta değer düşmüyor ya aslında düşüyorda gebelik için yeterli değil.

arkdslar mrba...bende pko yok cıkmadı bakıldı ama serbest testesteron 4.07...prolaktin 32.53....total testesteron 1.28..dhea-s 449 yanı erkeklık hormonlarım yuksek bı kutu aldactrone ve dıane 35 kulandım ama guvenmıyorum bu ılaclara bas agrısı yaptı yan etkısı cok doğal yollarla bu hormonları dusurebılcegım bıtkıler arastırıyorum hayıt tohumunu duydum ama sac dokermıs ama hormonları duzenleyen bısey nasıl sac doker bılıyomusunuz? bır de ıstda avrupa yakasında bıldıgınız endokronolojı doktoru varmı devlet hastanesınde ıyı? cunku yakında kel kalcam bı de bu durumla alakalı dermatoloh serkıs barıs var sac dokulmesıle ılgılı onun ılgı alanımıdır acaba gıtsem?

Back
X