• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormonlarım çok kötü ,hamile kalma şansım nedir:(

nerelerdesin seni merak ediyorum. üyeliğim yeni olduğu için özel mesaj da atamadım

ay canım ya buralarda sürünüyorum işte ne yazıkki.bir umut heryere yazmaya çalışıyorum:(yok olmuyor benim bebek falan.herkez tanıdı sanırım beni burda:37: birşeyi çok isteyince olmaz zaten benim biliyorum bunu ama yinede istiyorum.işte yine klomen kullandım yumurtalar çok güzel ,çatlama çok güzel,bir keselenme var gibi testler pozitif ama adet günüüü hoooppp gürül gürül kırmızılar.:( hormonlardan dediler kaç doktora gittim.ilaç içiyorum düşmüyor.endokrine gitmem gerekiyormuş.daha önce gittim tsh düştü ama yine olmadı.şuanda bu ay yine yükselmiş 7 olmuş.amannnn canım aynı şeyler işte.bekliyoruz bakalım allah ne zman kısmet edecek...sen neler yaptın nekadarlık oldu bebiş.cinsiyeti falan bellimi.bulantın falan varmı?anlat bakalım...

iğneler işe yaradı yumurtam gelişti. çatlatma iğenisini de yapıp deneme yaptık ve şu an hamileyim :)
artık hiç umudum kalmamıştı. o kadar üzgündüm ki. arkadaşlar inşallah hepinizin bebeği olur. umudunuzu hiç kaybetmeyin. Allahtan her zaman dileyin. Hepinize bol şans dilerim. sormak istediğini birşey olursa elimdne geleni yapmaya çalışırım.

hayırlı olsun cnm inş sağlıkla kucağına alırsın bebğini. senin sorunun neydi cnm tedavi gördün, yumurtan hiç olmuyormuydu yaşın kaç ,kaç yumurta gözüktü ultrasonda ben bunları merak ettim açıkcası birde progon 300 lükleri kullanırken 5. gün iğnesinde kan verdinmi verdiysen e2 kaç çıktı ben bunları merak ettim çok soru sordum ;))))))

olur inşallah canım umudunu kaybetme. biliyorsun ben de aynı yollardan geçtim. bebeğim şu an 3 aylık oldu teyzesi. yarın gidip cinsiyetini öğreneceğiz. evet ciddi mide problemlerim var. kilo almaktan korkarken kilo verdim ama ilerde neler olacak bilinmez. bence tekrar git endoktrine. Allah isterse olur birşeyler mutlaka. Zamanını bekliyordur.

hayırlı olsun cnm inş sağlıkla kucağına alırsın bebğini. senin sorunun neydi cnm tedavi gördün, yumurtan hiç olmuyormuydu yaşın kaç ,kaç yumurta gözüktü ultrasonda ben bunları merak ettim açıkcası birde progon 300 lükleri kullanırken 5. gün iğnesinde kan verdinmi verdiysen e2 kaç çıktı ben bunları merak ettim çok soru sordum ;))))))

çok teşekkür ederim. Rabbim olmayan herkese verir inşallah. Benim yumurtam gelişmiyordu. Her ay 3-5 tane yumurtluyordum fakat gelişen yumurtam olmuyordu. uzun süre klomen kullandım ama işe yaramadı. 27 yaşındayım. belki yaşımın büyük olmasının da etkisi olabilir bilemiyorum. en son iğneye başladığımızda toplam 5 yumurtam vardı. iğneye başlaınca ikisi gelişmeye başladı. ben 5. gün tahlil yaptırmadım doktor öyle birşey istemedi benden. gerçi benim hormonlarım normal belki o yüzden istememiştir. adetimin 3. günü iğneye başladım 50mg ile. 12. gün hala gelişme yoktu ve 75e çıkardı. 18. gün nihayet yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi yaptık ve denemelere başladık. 1 gün durup 1 gün deneme yapıyorduk. Fakat ben çatlatma iğnesini yaptığımız gece hamile kalmışım. aslında inanmayacaksın belki ama hissetmiştim hamile kaldığımı. ama o kadar çok umutlanıp hüsrana uğramıştım ki hislerime güvenmemiştim :)
başka sormak istediğin birşey olursa cevaplarım hiç çekinme :))

Back
X