• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormonlarım çok kötü ,hamile kalma şansım nedir:(

pko için doktor iç dediğse iç......ama içerken kilona dikkat et...kilo yaparlar.........

offf zaten kilolarla başım dertte,bende duymuştum doğum kontrol hapı kilo yapıyor diye,doğru diyorsun yani.aslında bu ay içtim diğer ayda içeyim sonra okulların açılmasına 1 ay kala içmeyim diyorum.canımmm çookk çoook saol verdiğin bilgiler için.sadece bişey daha soracağım prolaktin hormonun düştümü,birde ikizlere aşılamayla falanmı hamile kaldın,doğal yollamı?

offf zaten kilolarla başım dertte,bende duymuştum doğum kontrol hapı kilo yapıyor diye,doğru diyorsun yani.aslında bu ay içtim diğer ayda içeyim sonra okulların açılmasına 1 ay kala içmeyim diyorum.canımmm çookk çoook saol verdiğin bilgiler için.sadece bişey daha soracağım prolaktin hormonun düştümü,birde ikizlere aşılamayla falanmı hamile kaldın,doğal yollamı?

prolaktin sorunum sadece 7 yıl önce ikizlerden önce oldu..ilaçla geçti.....
ikizlerim doğal yolla oldu......gonal-f var.yumurta büyütme,birde çatlatma iğnesi yaptırmıştım...3. ayda hamile kaldım...

boyun kaç acba kiloları ilaçlardan mı aldın......
bende ilaçlardan 1 yılda 18 kilo almıştım.......:97:

prolaktin sorunum sadece 7 yıl önce ikizlerden önce oldu..ilaçla geçti.....
ikizlerim doğal yolla oldu......gonal-f var.yumurta büyütme,birde çatlatma iğnesi yaptırmıştım...3. ayda hamile kaldım...

canım işte benim sorunum bu prolaktin bir türlü düşmüyor.nerdeyse 6 ay kullandım bir sonuç alamadım.2 aydır bırakmıştım,şimdi yine başladım.haftada 2 gün yarım yarım içiyorum.birde bundan 6 ay önce kadar 2 ay klomen kullandım,yumurtalarım çok güzel gelişti,çatlatma inesine gerek kalmadanda çatladı ama yinede hamile kalamadım:(ama 3. ay denemedim.doktor Hsg çektir dedi ama bir türlü cesaretimi toplayıp gidip çektiremedim.ama bu yaz çektireceğim artık korkunun ecele faydası yok.işte böyle hormonlarımı düşüremediğimiz ve klomene rağmen hamile kalamayınca doktor gelince aşılama yaparız dedi.ama bakalım.hormonlar düşmeden aşılamada tutmaz ki dimi?

canım işte benim sorunum bu prolaktin bir türlü düşmüyor.nerdeyse 6 ay kullandım bir sonuç alamadım.2 aydır bırakmıştım,şimdi yine başladım.haftada 2 gün yarım yarım içiyorum.birde bundan 6 ay önce kadar 2 ay klomen kullandım,yumurtalarım çok güzel gelişti,çatlatma inesine gerek kalmadanda çatladı ama yinede hamile kalamadım:(ama 3. ay denemedim.doktor Hsg çektir dedi ama bir türlü cesaretimi toplayıp gidip çektiremedim.ama bu yaz çektireceğim artık korkunun ecele faydası yok.işte böyle hormonlarımı düşüremediğimiz ve klomene rağmen hamile kalamayınca doktor gelince aşılama yaparız dedi.ama bakalım.hormonlar düşmeden aşılamada tutmaz ki dimi?

hayırlısı canım...:70:..allah nasip eder inşaallah.:emir_bebek:...sabır bekleyeceksin....elbet olur..:49::nazar:.

canım benim kilo boy durumu vahimmm:77::78:boyum 165,kilom 90 çok fena farkındayım:47:ama verecem inşallah.

verebiliyorsan mutlaka ver........:20:
hedefin küçük olsun...önce 80,sonra 70,sonra 60 olsun.......fazla kilolar daha hızlı gidiyor..........
aynı boydaymışız........:31:

verebiliyorsan mutlaka ver........:20:
hedefin küçük olsun...önce 80,sonra 70,sonra 60 olsun.......fazla kilolar daha hızlı gidiyor..........
aynı boydaymışız........:31:

saol canım teşekkürler paylaşımların için.yardımın için.:71:gidcek bu kilolar gidcekkkk:)cuma zayıflama yarışmalarınada katıldım,şimdilik izinliyim tatile gideceğim için:1:çok öptm canım...

sementa 33 başka ilaç kullanıyormusun diye sormuşsun. hayır kullanmıyorum.sadece bitkisel tedavi yapıyorum kendimce..

ikiz81 senin adına çok sevindim..bazen böyle yaşanılanları okuyunca tekrar içime bir ümit doğuyor...banada doktorum sen menapoza giriyorsun dedi,dünyam başıma yıkıldı resmen..şu yaz tatili geçsin bende bir tekrar doktora gideyim o zaman..belki banada yumurta geliştirmek için ilaç verir..

bu arada benim boyum.165cm kilom 56 uygunmu acaba..bende kilo versemmiki..??

sementa 33 başka ilaç kullanıyormusun diye sormuşsun. hayır kullanmıyorum.sadece bitkisel tedavi yapıyorum kendimce..

ikiz81 senin adına çok sevindim..bazen böyle yaşanılanları okuyunca tekrar içime bir ümit doğuyor...banada doktorum sen menapoza giriyorsun dedi,dünyam başıma yıkıldı resmen..şu yaz tatili geçsin bende bir tekrar doktora gideyim o zaman..belki banada yumurta geliştirmek için ilaç verir..

yok canım bence kilon süper......
ama arkadaşlar yılmayın....:70:.
tıp çok gelişti....:31:..
yüce rabbim isterse verir..ne sorun olursa olsun.......:49::nazar::emir_bebek:
umarım sizlere nasip eder...tattırır.........:29:

kilo vereyimmi demekle şaka yapıyorsun sanırım.ben öleyim ozaman...:52: şaka bir yana mutlaka başka bir doktora git tabiki.sakın tek doktorla kalma derim ben.ama bitkilerin de bir zarar vereceğini düşünmüyorum tabii...

kilo vereyimmi demekle şaka yapıyorsun sanırım.ben öleyim ozaman...:52: şaka bir yana mutlaka başka bir doktora git tabiki.sakın tek doktorla kalma derim ben.ama bitkilerin de bir zarar vereceğini düşünmüyorum tabii...

ne bileyim canım ya bebek düşünmeye başladığımdan beri akıl sağlığımı yavaş yavaş kaybediyorum galiba:60:
yemediğim,içmediğim şey ,yapmadığım hareket kalmadı artık..:1:

şu tatili bir bitireyim (bak yine içime bir umut doğdu:1:) hemen başka bir doktora gidicem..

yok canım bence kilon süper......
ama arkadaşlar yılmayın....:70:.
tıp çok gelişti....:31:..
yüce rabbim isterse verir..ne sorun olursa olsun.......:49::nazar::emir_bebek:
umarım sizlere nasip eder...tattırır.........:29:

amin inşallah...ben ve benim gibi bebek bekleyen tüm kardeşlerime Rabbim hayırlısıyla nasip etsin..:16:

Rabbim seninde mucizelerine hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah..:emir_bebek::nazar:

ne bileyim canım ya bebek düşünmeye başladığımdan beri akıl sağlığımı yavaş yavaş kaybediyorum galiba:60:
yemediğim,içmediğim şey ,yapmadığım hareket kalmadı artık..:1:

şu tatili bir bitireyim (bak yine içime bir umut doğdu:1:) hemen başka bir doktora gidicem..

::) canım bende doktorun verdiği doğum kontrol haplarını içmicem galiba. 1.kutudan 4 tane kaldı onlarıda içeyimde diğer 2 kutu daha var içmicem.belki dediğin gibi allah bir mucize verir belki onuda doğum kontrol haplarıyla yok etmeyim bari dimi:)

arkadaşlar bende adetimin 4 .günü hormon testi yaptırdım.

benim sonuçlarımı değerlendirirmisniz

TSH 1.717

FSH 6.71

LH 8.36

PROKLATİN 16.75

ESTRADİOL

72.01

arkadaşlar bende adetimin 4 .günü hormon testi yaptırdım.

benim sonuçlarımı değerlendirirmisniz

TSH 1.717

FSH 6.71

LH 8.36

PROKLATİN 16.75

ESTRADİOL

72.01
canım estradoil hakkında bilgim yok ama diğerleri normal bence.yani bence değil normal:)sen neden yaptırdın bu testleri sorun nedir?

Teşekkürler canım cevabın için:71:

5 aydır ikinci çocuğu istiyoruz olamyınca dr. gittim.

adetlerim 30 günde bir oluyordu.son bir yıldır 35 günde olmaya başladım.

dr.da bu testleri istedi.ama 4.gün yaptırmak zorunda kaldım.

klomen verdi.günde iki defa adetin 11.gününde yumurtalık takibi yapalım dedi.

bayağı tedirgin oldum açıkcası.sizlerinde fikirlerini almak istedim:50:

Back
X