ilginç . bekar oldugumdan bu ihtimal benım için ilerdeBende boyleyim normalde...
sonra hamile kaldiktan sonra ne sinir ne sresim kaldi vhalla
cicek bocek gibiyim
niye boyle bir etki yapti hsmilelik bilmiyorum
Bende boyleyim normalde...
cicek bocek gibiyim
Bende boyleyim normalde...
cicek bocek gibiyim
Vhalla insanin hep hamile kalasi gelir kiCunku arkadaşın bahsettiği şikayetler sadece yumurtlama olan sikluslarda olur. Hamilelikte de yumurtlama ve adet gorme olmadığına gore cicek bocek gibi olman normal canim:)
Yapar yapar bekliyorum zaten :)Bu sinirler birikip doğum sonrası patlama yapmasın sakın
Eskiden.üç beş gün sinir.krizi geçirirken dogumdan sonra on beş gün öncesinde başlıyor:) ama regl daha rahat geçiyor hiç anlamiyorum nerdeyse.Yapar yapar bekliyorum zaten :)
9 ayin faturasini :)
Bir yolunu bulursan banada söyle. Hiç çekilmiyorum regl döneminde ve öncesi 2-3 gündemerhaba kızlar ben her ay regl olmadan önce mutlaka bi aglama krizi bunalım vs geciriyorumen son dün anneme trip attım ve kadını cok üzdüm sonra çok pişman oldum özür diledim vs ama tabi kalbi kırıldı bi kere oda beni affetti öptü ama genede içim rahat değil bu regl bunalımı için bana tavsiye verin varmıdır bunu kolay atlatmanın bir yolu yoksa mecburmuyuz bunu cekmeye
U hormonlara bir care olmali...sabitlemek lazimEskiden.üç beş gün sinir.krizi geçirirken dogumdan sonra on beş gün öncesinde başlıyor:) ama regl daha rahat geçiyor hiç anlamiyorum nerdeyse.
yok gibi bi yoluBir yolunu bulursan banada söyle. Hiç çekilmiyorum regl döneminde ve öncesi 2-3 günde3 gündür eşime trip atıyorum güzel söz söylemiyor diye halbuki başka bayanın duyup memnun olacağı şekillerde hitap ediyor ama yetmiyor ruh halime adam artık regl olma diye dua edecek
çok sanslısın bence :)Nedense regl ve öncesi sinir harbi, öfke patlaması falan bende olmuyor, neden merak ediyorum.
Ya bende var bir bozukluk, ya da çok şanslıyım
Hafifletmenin yollari var hayatim.yok gibi bi yolu
Siklus 14. Gün olmuyor mu? Tam Ortası yani..Cunku arkadaşın bahsettiği şikayetler sadece yumurtlama olan sikluslarda olur. Hamilelikte de yumurtlama ve adet gorme olmadığına gore cicek bocek gibi olman normal canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?