hormonlarım tarafından yönetiliyorum

Valla kizlar bi jafta on gun oncesinden befull siddetli tavsiyemdir.
Gunluk yasamda yeterince b12 vitamini alamiyoruz cogu zaman. Benim psikolojimi duzeltiyor direk

Siklus 14. Gün olmuyor mu? Tam Ortası yani..
Pms ise reglden 5-6 gün önce Başlıyor.

Gercekten ilgili mi ki?

Bende de var aynı sorun da çözüm arıyorum deli gibi

Siklus demek döngü demek canim.. ayrica evet kesinlikle oyle. Ilgili demek yanlis olur direkt sebebi o. Ilk adet gordugumuz donemlerde falan olmaz mesela,cunku yumurtlama henuz yoktur. Ya da hamilelikte. Ya da pkos gibi yumurtlama olmayan durumlarda vs.

Valla kizlar bi jafta on gun oncesinden befull siddetli tavsiyemdir.
Gunluk yasamda yeterince b12 vitamini alamiyoruz cogu zaman. Benim psikolojimi duzeltiyor direk
Kizlar recetesiz alinabiliyor mu bu ilac? Simdi gidip doktora soylesen, kesinlikle yazmazlar.

Ben de aynı oluyorum,aşırı sinirli ve çok ağlak.Kendimden nefret ediyorum o dönem.

Anladım da o zaman 14. Gün Başlaması gerekmiyor mu pmsnin yumurtlamadan cok sonra Başlıyor ???

Adetine 3 4 gün kala civanpercemi çayı iç tavsiye ederim. Ben bundan sonra rahatladım bir de o günler de hüzünlü şarkı dinleme romantik film dram falan uzak dur kaç hep böyle komik filmler videolar izle ben yüksek gerilim hattı gibi oluyordum içtiğim zaman daha iyi ama bitti kaç aydır gidip de almıyorum yarın gidip alayım bari:)

Vay be b12 en kisa zamanda doktora danisacagim canimsagol :)

Civanpercemi mi severim bitki caylarini icerim sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…