Kızlar merhaba ben Almanya’da yaşıyorum ve hormon testi yaptırdım sadece prolaktinim yüksek çıktı referans aralığına göre AMH normal aralık değerindeydi yaşıma göre 0.890 - 9.85 benimde 5.25 çıkmış şimdi polikistik over var mı yok mu chatcpt yok diyor ama Google yazdığımda var diyor ama benim diğer hormonlarım normal lütfen bilen yorum yapabilir mi gebelik düşünüyorum şu an sağlıklı beslenme aşamasındayım mesajlarınızı bekliyorum
belki orada değerler farklıdır diye düşündüm çünkü benim 32 çıkmış. 19-144 referans aralığı verilmiş bu önemli diye biliyorum ama belki Almanya’da referans farklıdır
belki orada değerler farklıdır diye düşündüm çünkü benim 32 çıkmış. 19-144 referans aralığı verilmiş bu önemli diye biliyorum ama belki Almanya’da referans farklıdır
Tüp bebekte avantaj ama normal yollardan yumurta çatlamıyor bir de yeterince olgunluğa gelemiyor diye biliyorum ama tabi doktorlar daha iyi bilir hormon baskılandığı için bu yüzden de gebelik elde edilemiyor
Tüp bebekte avantaj ama normal yollardan yumurta çatlamıyor bir de yeterince olgunluğa gelemiyor diye biliyorum ama tabi doktorlar daha iyi bilir hormon baskılandığı için bu yüzden de gebelik elde edilemiyor