Hormonlarıma bakar mısınız anlayanlar ?

Chuckyin1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
6
Kızlar merhaba ben Almanya’da yaşıyorum ve hormon testi yaptırdım sadece prolaktinim yüksek çıktı referans aralığına göre AMH normal aralık değerindeydi yaşıma göre 0.890 - 9.85 benimde 5.25 çıkmış şimdi polikistik over var mı yok mu chatcpt yok diyor ama Google yazdığımda var diyor ama benim diğer hormonlarım normal lütfen bilen yorum yapabilir mi gebelik düşünüyorum şu an sağlıklı beslenme aşamasındayım mesajlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_8877.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 82
Reglin 2. Günü mü yaptırdınız? Doktor ultrasonda kist falan gördü mü

Benim de buna yakın çıktı doktor normal demişti e2 kaç görünüyor sizin tam belli olmuyor

belki orada değerler farklıdır diye düşündüm çünkü benim 32 çıkmış. 19-144 referans aralığı verilmiş bu önemli diye biliyorum ama belki Almanya’da referans farklıdır

belki orada değerler farklıdır diye düşündüm çünkü benim 32 çıkmış. 19-144 referans aralığı verilmiş bu önemli diye biliyorum ama belki Almanya’da referans farklıdır
Evet mesela Türkiye’de 4 üzeri AMH direk polikistik over diyor burada ise 10 ve üzeri diyor

Evet mesela Türkiye’de 4 üzeri AMH direk polikistik over diyor burada ise 10 ve üzeri diyor
Aslında amh yüksek olması iyi bir şey değil mi yumurta çok demek ama neden kötü acaba bana amh bakmadı doktor nedense

Aslında amh yüksek olması iyi bir şey değil mi yumurta çok demek ama neden kötü acaba bana amh bakmadı doktor nedense
Tüp bebekte avantaj ama normal yollardan yumurta çatlamıyor bir de yeterince olgunluğa gelemiyor diye biliyorum ama tabi doktorlar daha iyi bilir hormon baskılandığı için bu yüzden de gebelik elde edilemiyor

Tüp bebekte avantaj ama normal yollardan yumurta çatlamıyor bir de yeterince olgunluğa gelemiyor diye biliyorum ama tabi doktorlar daha iyi bilir hormon baskılandığı için bu yüzden de gebelik elde edilemiyor
Anladım inşallah hayırlı haberler alırız en kısa sürede :)

`