Evet canım evler falan varya onları merak ediyorum canim ondan sordum
doğum haritası 12 ve 12 burçtan oluşur. her evin bir anlamı vardır canım.
en önemli evlen 1. ev: sosyal hayat, dış görünüm, sosyal yanımız ve egomuz yani yükselendir. 4.ev: aile, yuva, taşınma evimiz. 7. ev: evlilik, eş ve mahkeme evidir. 10. ev: kariyer gelecekte kendi kurduğumuz ailemizin evidir.
tehlikeli ve güçsüz evler 6. ev:evcil hayvanlar, hastalıklar, ikili ortaklıklar, iş sahası evi. 8.ev: ölüm, miras, asıl eş evidir. 12.ev: rüyalar, gizli düşmanlar, kader, içsel dünyamız evidir.
ara evler: 2. ev maddiyat, para evidir. 3.ev: kısa seyahatler, bilgi teknoloji iletişim evimizdir. 5. ev: çocuklar, aşk, şans, sanat, yetenekler evimizdir. 9. ev: dinsel hayat, düşünce, felsefe, seyahat evimizdir. 11.ev: umutlar ve arkadaşlar evimizdir.
örneğin benim 1.evim akrep. dışardan soğukkanlı ve sakinim. insanlara şüpheyle temkinle yaklaşırım. sosyal hayatta insanlara yavaş yavaş ısınırım. iyi gözlem yaparım. baş bölgem hassastır mars gezegeni akrebin yöneticisi olduğu için. vs. bu şekilde hangi evi hangi burç kesiyorsa o eviniz burcun özelliğini alır.
2. si. batı astrolojisine göre 10 gezegen var ve bunların özellikleri var. her gezegen hangi evde ise ve diğer gezegenlerle yaptığı açılara göre harita yorumlanır. mesela satürn gezegeni disiplinli. her konuda insanı zorlayarak disipline eden, iradeli, kemik yapısı güçlü ya da aşırı hassas, diş, kemik ve cilti temsil eden, öğretici, duygularını kontrol eden özelliktedir.
örneğin; satürn birinci evinizde ise: diyet yapmaya iradeli iri yada uzun boylu olabilirsiniz. gözleriniz donuk renkli olabilir. kahve ve siyah tonları hoşunuza gider.
bunun gibi