horoskop

ay aslan duygularda inatçılık, koruyuculuk duygularda dobralık kıskançlık verebilir. zevklerde mor, gold, turuncu leopar sevme verebilir.

Kıskançlık var canım inatçılik zaten oglaktanda var korumacilikta var etrafımdaki herkese karşı

elimden geleni yapıyorum ama herkese bakmak mümkün mü bilmiyorum. ingilizce bir site var linkini atayım bakabilen baksın arkadaşlar http://www.astro.com

Sağol canım tekrardan ben araştırdım hatta horoskopta çıkardım ama yorumlayamayinca bi işe yaramadı seni buldum şimdi bırakmam artik

A Aysnrd93 burç balık ay yay, yükselen kova

para konusunda şans var. biraz kıskançlık ve bencillik olabilir. duygular çok değişken. kariyer açısından da büyük şanslar olabilir. hayatta zorlu bazı koşullarla karşılaşmış olunabilir. göğüs kafesi ayaklar kan ile ilgili hassaslıklar hastalıklar olabilir dikkat etmelisin

Çok teşekkür ederim canım ağzına sağlık

Paylaşımda bulunabiliriz.Kendine natal harita ve sinastride güvenenler varsa karşılıklı yorumlayabiliriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…