horoskop

T tugsem_10 migrenim var ve bende birbuçuk aylık evliyim bebek istiyorum ama hayırlısı bişey olmadı daha. rica ederim. terazi burcu ve ay burcu yay iştah ve kilo vermiş olabilir sana. geçmiş olsun
inşallah Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın.migrenli insanlar en çok loş ve sakin yerde olması gerekenler.arkadaşımda da migren vardı ve bir krizinde onun yanında olmuştum yani nasıl bir şey olduğnu gördüm.sonra biraz kilo verdi hayatına iyi bir insan girdi evlendi 2. senesinde bir tane oğlu oldu.aynen canım ömür boyu spor lazım terazi ve yay insanlarına bende spor yapardım salon kapanınca yalan oldu.spor yaparken böyle sıkıntılarım yoktu hiç kilomda 60 idi.

bende şehir değiştirdim ve evlendim. şimdi azaldı ama son zamanlanda yine arttı malesef. stresli bi işim var evde değilim. hamile kalsam izne ayrılıcam dinlenicem belki rahatlarım. hayırlısı

burcum oğlak yükselenim ikizler ay burcu aslan ben nasılım sizce

30.12.1985 bolu öğlen 2:55 civarı doğmuşum

canım gecikti cevabım kusura bakma lütfen.
aynen dediğin gibi ay aslan, yükselen ikizler. öncelikle şunu söyliyim eş ve evlilik konuları hayatında gündemde hep. hayatında hayalindeki aşkı bulma ihtimali konusunda şanslı birisin. her ne kadar konuşkan bıcır bıcır ikizler yükselenine sahip olsan da karakterini kolaylıkla gösteren biri değilsin. biraz ççekingenlik var. baş bölgesi sinirsel hastalıklar ve göğüs kafesine kalbine dikkat etmen lazım. dini inançların güçlü olmalı. bu aralar evlilikle ilgili atılımlar çalışmalar var ya da evliysen evlilikle ilgili şeyler gündemde olabilir.
moda, dış görünüş rahatlık zevkler bunlara önem verirsin.

Evliyim canım

Evliyim canım söylediklerin doğru ama

Evliyim canım

Evliyim canım söylediklerin doğru ama

Ayın aslan olması nasıl etki eder peki

Canım bayramda yazdığın için sağol merak ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…