Saç Rengi ve Saç Boyama Hortlak Gibi Oldumm.. Yol Yakınken Yardım Edin Nolur (çokresimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi DrBune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede gayet güzel hiç dokunma derim cokda yakısmıs sana

bence bu rengi elde elmek isteyen okadar cok varkı sadece biraz makyaj yaparak suratını allık sürerek renklendirebilirsin..

ya bu rengi sakın değiştirme çok güzel olmuş..yüzüne beyaz bi makyaj yap doğal zannederler..harika duruyo hem de yıpranmamış..değiştirme canım..valla bayıldım ben..diplerin çıkınca düşünebilirsin biseyler de şimdilik kalsın...diplerin çıktığı zaman da askı memnu daki peyker in kaynanasının saç rengi varya o çk hoşuma gidiyo bnm koyu sarı yada küllü bi sarı yapabilrsin

tatlım barbi gibi olmuşsun.çok beğendim.bence sen alıştın daha koyusuna ondan dolayı tuhaf geliyor. biraz zaman geçsin sende alışırsın.

eğer alışamam diyorsan. bu saç renginle her renk sarıyı kabul edersin emin ol. ama tabiiii becerikli bir kuaförün elinden:)))) güle güle kullan

bende çok bğendim süper olmuş sanada çok gitmiş hortlak gibide olmamışsın herkes bu tonu elde etmeye çalışıo sen başka istiosun =))

Boyamasaydın keşke ama önemli ola senin beğenmen.. yeni saç rengini merak ettim.Foto ekler misin?

ayyy değiştirmeee çok hoş olmuşşş sakın değiştirme acayip beğendim istediğim renk aynııı =D çok yakışmış değiştrme canım bence hortlak gibide değilsin kalem ruj yeter =P bence yakışmış tabi sen bilirsin

Arkadaşlar silicinin saçı açması için saçın illa sarı tonlarındamı olması gerek? Benm saçım karamel onuda açar mı?

bende hortlak bekledim he cıkcak diye:) ne var bunda gayet hos

Şu ilk sayfada turuncu gibi duran saç rengi sana müthiş yakışmış bence boyatıp rezil etmişsin.Beyaz gibi duruyor..Bana sorarsan eski saç rengin muhteşem ötesi.

bencede saçın beyaz gibi duruyor canım bal rengi karemel tonları sana daha çok yakışır

bence çok yakışmış...ama sarı çok yaşlı gösteriyor sadece seni değil daha olgun gösteriyor..ama illa sarı diyorsan bu renk çok yakışmış arkadaşım

cnm bu fotodaki saç rengin süper...:lepi:
ama ben şuankini beğenmedim açıkcası evet yüzüne açık renkler gidiyor ama bu resmen beyaz platin değil alt kısımlarında da bi turunculuk var sanki...:bbo:

Tarçın bakır gibi bir renk düşünmez misin cnm? Ya da karamel tonları.. Bence sana sarıdan daha çok yakışır.. Bu arada maşallah pek te güzelsin.. Son halini merak ettim kafana göre bir sarı bulabildin mi? :)

Buldum canımmm çok şükürrr olduuuuuu... Hani demiştim ya açık kahvemsi bi renge boyatmıştım diplerini.. 1 banyoda aktı o cukkkkkk oturduu :))) kahve gitti tam sarı oldu.. 3. banyomdan çıktım şuanda, renk değişmiyorr aynı şimdilik çok şükür :) amaa fotoğraf makinam bozuldu telden çektimm.. Enson akmış ve oturmuş hali aşağıda..

gün ışığında da şöyle bişiii.. (makinam yokk, başkasının fotosu, makina bulduğumda enkısa zamanda yüklücem :) )

tabii üsttekiinde röfleler gözüküyorrr.. benimki de röfleli gibi duruyor akınca.. annem dedi sen benden habersiz röfle mi yaptırdın :))

canım bence çok hoş olmuş.renk oturmuş.
ayrıcaaaaaa ben kucağındaki tüğ yumağını yerim. çok tatlı maaşallah:)))

bence de çok güzel olmuş hiç hortlağa falan da dönmemişsin

Hayır ya bence bu renk gayet hoş :) hem hortlak gibi durduğuda yok. Hafif bir makyajla eminim çok hoş durucak saçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…