Saç Rengi ve Saç Boyama Hortlak Gibi Oldumm.. Yol Yakınken Yardım Edin Nolur (çokresimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi DrBune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederimmm aslim :) çok sağol

maşallah canım saçın,yüzün,gülüşün..herşeyinle çok güzelsin tekrar maşallah

Ben sarı saç hiç sevmem aslında ama sende şimdi görünce çok hoşuma gitti çok yakışmış bence hiç değiştirme

gayet hos olmus cnm ama bı ton yada ıkı ton koyultabılırsın bnmde sarıyddı saclarım acık kullu kumral boyadım yesıl oldu saclarım facıadı hemen ustune karamel boyadım sımdı acık kumral oldum ama sarıdan wazgecemıyorum oyusden donecegım.bu aradasacın tek renk oldugu ıcın ne boyarsan tek renk olur:)

merhaba :)) bende sendenim
saçlarım beyaz oldu resmen
çok açtı kuaför
ama sen ne kadar güzel kurtulmuşsun
hangi boyayı boyamıştın üstüne merak ettim
ben altın sarısına boyamayı düşünüyroum

bana fikir verir misiniz??

saçların çok ama çok yakışmış canım ......tekrar bakmadan geçemedim inşallah bende böyle olduğu günleri görürürüm :)

bu renk sadece makyajla yakışır öbür türlü hasta gibi görünürsünüz.

beyonce gibi zencimsi ünlülere bile sarının yakışmasının sebebi makyaj.

Bencede güzel olmuş daha yeni o yüzden sana tuhaf geliyordur güzel olmuş canım bence kalsın böyle :)

Son düzenleme:

garnier color naturals 9.13 açık küllü sarı 3 besleyici yağ zeytin, avakado,karite bu boyayı Google den bak resimlerinizi yan yana koyarak baktım bu renk sizinde beyenicenizi umuyorum saçınızıda beslicektir yalnız tavsiyen ilk boyamayı sadece dipleri çene hizasına kadar boyayın önce dipler koyulaşsın çünkü dipler çok açılmış zamanla saçınız çok yıpranıcaktır bende sarışın biriyim sarı tonlarının hepsini kendim evde boyadım kendimin kuaförüyüm kesim boya açma hepsini kendim yapıyorum.sarı saç zaman aşımına uğrayarak yıpranır bunu hiç aklınızdan çıkarmayın teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…