Saç Rengi ve Saç Boyama Hortlak Gibi Oldumm.. Yol Yakınken Yardım Edin Nolur (çokresimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi DrBune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ingiltere quen ailesi gibi olmuş ama sen bu renk için çok gençsinzemuszemus

beni yanlış anlamayın ama hiçde hoş felan olmamış sarımı nedir oda belirsiz bir renk vede ışıkta mor gibi duruyor bunuda sölemeden yapamicam

kaydirigubbakcemile3 sahte sarışınları beğenmiyorum.
özüne dön.özün bu olmadğı için hortlak gibi hissetmişsin aklinialirimsmile

eh artık dipleri gelmiştir,nasıl oldu düzeldimi?gerçektende güzel durmuyodu

bmu hortlak halin ya sen beni gören haline şükrederin
bu arada çok güzel ve tatlısın

şaka mı yaptın sen

şaka derken pardon anlayamadım :)

yok arkadaşlarrr merak etmeyin o beyazlıktan kurtuldummmmmm... zemuszemus

şuanda hem çok sağlıklı hem de içime sinen hem de çiğ durmayan bi sarım var :)) kim ne derse desin ben şuan mutluyum :)))) dibim çıktııı, dibimi boyarken bu rengi değiştirirler diye korkuyorum :)))

enson böyle.. ve uzun bi süre değiştirmeyi düşünmüyorumm :))) saçım o beyazken iyi ki de sinirden gidip koyu renge boyatmamışım :))) şeytan dürttü ama çok şükür neyseki :)

çok sağolun kızlar, :enbuyukkk:

son dönemlerde birkaç kilo aldım onları da versemmmmmmmmmm :)) daha ne isterim bilmiyorum :)

aa cnm sen bunamı üzülmüştün cok tatlı olmusn hem bak ıcınede sınmıs gule gule kullan cnm

yok canımm bu enson uğraşıp da düzelttiğim saçımm.. ilk sayfadaki fotodaki saç rengime çok üzülmüştümmm bembeyaz yapmştı adamm.. çokkk çokk açık kahveye boyattım diplerii.. uçlarına da yedirdi azcıkk.. sonra aktı aktı beyazlık gitti sarı oldu şuanki gibi :) memnunum bundan canım yaa yakıştırdım ben herkes yakıştırdı.. ama ilk sayfadakiler beyaz gibiydi :) neyseki halloldu

ben pek begenmedım yuzunu solgun göstermış cnm beyaza yakın duruyo.yanı yaş olarakta buyuk gösterr bu renk.keşke yoğun platını balyaj atsaydın saçında ınce tellı hepsı doğal sarı durabılırdı.ne bılm
karar veremedım beyazımsı gbı bu sarı dııl

süper olmuşsun işteeeee :lepi:

hani o doğal rengim bunun gibi bişi dedğn resim var ya ordaki saç rengin çok harika bence doğal rengine dönsün bidaha ki sefere dip boyama hem bidaha boyayla yıpratmaya ne gerek var.ama şuankis açınn rengide güzel de uçlarda bişraz sorun var sanırım ama sırıtmıoo opuyorumnanaktan

Ben sari saci hic sevmeyen biri olarak cok begendim, herkeze yakismiyor sana cok iyi gitmis dib boyani düzenli yaptigin sürece sorun yok bence, güle güle kullan tatlim)

sağol canım teşekkür ederimmm : ))) ama ben dibim çıktığında daha da beğendim :))) saçım çok da siyah değildi zaten, sanırım dibimle daha güzel oldu

sarohaoldumsmileı çok yakışmış canım ama iki renk gibi olmuş ya

bencede harika tam istediğim renk ama saç rengim koyu olduğu için bu kadar açtırsam yanar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…