HORTLAK GIBIYMISIM!! :,( (Dalga gecmis benimle)

Hepinize yorumlarınız icin cok tesekkur ederim,

Sacim zaten koyu bakir gibi boyattigimda adam iki boyayi katistirmisti oyuzden rengin adini bilmiyorum
Kizil derken nasil bir kizil renk ? Unlu birinden örnek verebilirsiniz?

Suan cok sukur sivilce problemim gecti gibi (tedavi uyguladim) sadece siyah gozeneklerim var sorun olacak bide gunes lekelerim (benlerim)

Ben beyazligi seviyorum zaten hic bi zaman esmer olmak istemedim ama benim beyazligim biraz fazla ve soluk, yani biraz rengim donsun renk alsin istiyorum boylece gozeneklerim ve izlerimde kapanmis olur
Oyuzden cildiyeye gidip girip giremeyecgimi sorucam, tek çarem bu suan
+ bi soru daha sormak istiyorum solaryum cildi kiristiriyor deniliyor doğrumu?

Kuzeniniz etkisini gordumu?

Bide söyle bisey var ama mesela bronz/bugday tenli olanlarin makyaja ihtiyaci olmuyor ama ben makyajsiz disari çıkamıyorum(kapatici,rimel, hafif ruj) hemen noldu hastamisin diye basliyolar hatta bikeresindede nobetciyken bi sınıfa sinf defterinin almaya gitmstm orda hoca bile bana herkesin icinde git bi dinlen niye böylesin sen falan demisti
ya boyle tipler hep beni mi buluyo anlamıyorum ki

temiz bir beyaz cilt, sivilceli bi esmer ciltten güzeldir.
Bakiniz Fahriye Evcen Bayiliyorum acik tenliligine.
Illaki pudra allik kullanilir ama önce sivilcelerinden kurtulmalisin yoksa daha cok azarlar.
Fondötenler kullanip cildindeki gözenekleri tikama (hemen hemen bütün Fondötenlerde Silicone diye bir madde var ve adeta bir film olusturuyor ciltte).
Solaryuma gitmeni tavsiye etmem. Cilt icin cok zararli ve solaryum bronzlugu hic güzel durmuyor.
Cok gidildiginde cildi yaslandiriyor (cok taniyorum öyle kisiler).
veee cok su ve süt icmelisin. Cildin icin Sigara ve Alkol den uzak durmalisin (gerci bunlari biliyorsundur zaten).
Benimde göz altim koyu, ve yeteri kadar su icinde gidiyor

Temiz olduktan sonra beyaz teni bende seviyorum
Tabi ki dezavantajı da çok ama katlanmak lazım
Yüzün pürüzsüz olsa bu kadar dert edeceğini sanmıyorum

Bana da çok takılırlardı küçükken hatırlıyorum da
Ama akrabalarım hep beyaz meleğim diye sever buda hoşuma gidiyor
Beğenen de bir hayli fazla :)
Dert etme sadece bakımlı ol ...

bende öyleyım hele bırazda üşürsem vampir filmden kaçmış gibi olabılıyorum ben çözümü göz altı kapatıcısı ve allıkta buldum sağlıklı görünmek için her gun bu şekilde işe gidiyorum

Bende kiristirma ihtimali yuzunde gitmiyorum cok az su iciyorum ama bundan sonra dikkat edicem tesekkur ederim onerilerinz icin:)

Elimden geldigince bakimli olmaya calisiyorum kisin iyi guzel atlatiliyoda yazin bakimli olmaklada olmuyo , fosforlu kalem gibi dolasiyorum :/

Aynen bende sizin gibiyim hergunde zor oluyo ama:/

Ben de beyaz tenliyim burada bir kaç yere yazmışımdır. Bana da hep ''Hasta mısın yüzün çok solgun duruyor'' derlerdi :) Kansızlık testi yaptırdım tedavi oldum şuan kan değerlerim normal ama B12 vitamin eksikliği çok düşük sanırım bundan dolayı böyle halà tedavi görüyorum kontrole gitcem :) Sizde herhangi bir test yaptırdınız mı B12,kansızlık ?? Ben şuan bir pudra sürüyorum,göz altım içinde kapatıcı gayet iyi duruyor yapcak bir şey yok... Solaryum ben de düşündüm ama henüz erken 21 yaşında olmama rağmen. Bence sizde şuanlık yaptırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…