- Konu Sahibi brokensmile7
-
solaryuma belirli aralıklarla düzenli olarak gidiyorum. kuzenim baya beyaz tenli o da benmle geliyor.güzel bir solaryum merkezinde 3-3-5-7-10 dk aralıklarla girebilirsiniz kendinizi bol bol nemlendirdiğiniz tkdirde sıkıntı olmuyor.
ve unutmadan sivilce izlerimi kılcal damarlarımı solaryumla gizliyorum ve hergün makyaj yapmak zorunda kalmıyorum
Canim ben de beyazim. Hatta bir ara bir albinoya rica etsem de kollarimizi kiyaslasak hangimiz daha beyaziz diye derdim. Lise de yaz tatili sonrasi bronz gelen arkadaslara icim giderdi. Gunes alerjim var o yuzden cok guneslenemiyorum. Tenim hem beyaz hem ince yani butun damarlar gorunuyor. Cenemdeki damara iyy bi fondoten sursene diyen bir arkadasim bile oldu. Ama cildim cok hassas o yuzden her gun fondoten suremem sadece ozel gunlerde. Ama esimle ilk tanistigimda onu etkileyen rengim olmus. Esmerleri hic sevmez. Nerde beyaz tenli unlu var guzel dedigi odur. solaryumun ssini bile duymak istemez ki zaten zararli. Gotik ablalar vardir bilir misin bilmiyorum renklerini pudrayla daha da acar ve koyu goz makyaji yaparlar hayranlari da baya fazladir. Bana dogal gotiksin ne guzel rus beyazi der. Senin eksigin ten rengin degil ozguvenin. Herkesin sahip oldugu ten rengine sahip olmaya ne gerek var. Farkli ol dikkat cek. Sivilcelerin icin tedavi ol. Gozaltlarin icin bir kapatici kullan. Saclarini kizila boyat ve arkana yaslan. Duz sacli olup kivircik olana kivircik olup duz sacli olana esmer olup beyaz tene beyaz tenli olup esmere ozenmek doganin bir parcasi ama seninki saglikli degil.
temiz bir beyaz cilt, sivilceli bi esmer ciltten güzeldir.
Bakiniz Fahriye EvcenBayiliyorum acik tenliligine.
Illaki pudra allik kullanilir ama önce sivilcelerinden kurtulmalisin yoksa daha cok azarlar.
Fondötenler kullanip cildindeki gözenekleri tikama (hemen hemen bütün Fondötenlerde Silicone diye bir madde var ve adeta bir film olusturuyor ciltte).
Solaryuma gitmeni tavsiye etmem. Cilt icin cok zararli ve solaryum bronzlugu hic güzel durmuyor.
Cok gidildiginde cildi yaslandiriyor (cok taniyorum öyle kisiler).
veee cok su ve süt icmelisin. Cildin icin Sigara ve Alkol den uzak durmalisin (gerci bunlari biliyorsundur zaten).
Benimde göz altim koyu, ve yeteri kadar su icinde gidiyor
Temiz olduktan sonra beyaz teni bende seviyorum
Tabi ki dezavantajı da çok ama katlanmak lazım
Yüzün pürüzsüz olsa bu kadar dert edeceğini sanmıyorum
Bana da çok takılırlardı küçükken hatırlıyorum da
Ama akrabalarım hep beyaz meleğim diye sever buda hoşuma gidiyor
Beğenen de bir hayli fazla :)
Dert etme sadece bakımlı ol ...
Aynen bende sizin gibiyim hergunde zor oluyo ama:/bende öyleyım hele bırazda üşürsem vampir filmden kaçmış gibi olabılıyorum ben çözümü göz altı kapatıcısı ve allıkta buldum sağlıklı görünmek için her gun bu şekilde işe gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?