Hortlayan Ex Platonik

onraynmiyiz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
166
259
18
36
Ablalarım,kardeşlerim
Eşime üniversitede platonik olarak aşık olan bi kız varmış bunu daha önce anlatmıştı. En son mezun olduktan 3 sene sonra eşim işe başlıyor ve kız başka bi şehirden eşimin işyerine birden ziyaret yapıyor( o zaman ben yokum daha) her neyse eşim de oradan dışarı çıkartıyor laf çıkmasın diye kız duygularını tekrar açıyor eşimde olumsuz bir cevap veriyor ve kalkıyor. Kız buna o zaman vedalaşırken bari hatıra olarak şunu al diye bi kutu veriyor eşim de o zaman açmadan eve koymuş sonra unutmuş.

Düğün hazırlıkları esnasında eşimin eşyalarını eve yerleştirirken bi tane valizde çıktı bu kutu , ben de açtım içinden aftershave ve altına iliştirlmiş duygusal bi mesaj çıktı ve ben de hikayeyi bu kutu ne falan derken öğrendim. Eşim kendi eliyle attı kutuyu konuyu kapattık gitti.

Bugün biri beni instagramdan ekledi, bennde ismi google da arattım baktım eşimle aynı üniversite aynı bölüm ben de sordum bu kim diye , bu yukarıdaki mevzuyu hatırlattı ne olsu canım dedi, ben de beni eklemiş dedim. Tamam canım sen konuyu biliyorsun zaten dedi kapattı ben de uzatmadım.

Amaaaaaa acayippp uyuz oldum ve sinirlendim. Profilimde soyadım eşimin soyadı bunu görüyor ayrıca profil fotoğrafımle düğün çekimimizden kalan fotoğraf. Bunu bile bile eklediği için daha da gıcık aldım. Ve şu an ne yapsam bilemiyorum‍♀️

Kıza “ çok merak ediyorsan düğün fotolarımız bunlar” diye mesaj atasım var numarasını da buldum direk düğün videosunu atasım var

Yapmam da.. yapasım var :)

Edit: Şu anda engellemiş

Son düzenleme:
Eh artık o kadar da değil amma abartmışsınız yahu yok resim atayım bilmem ne gösteriş yapar gibi sen kapamadın ben kaptım der gibi.

Engellersiniz olur biter çocuk gibi yok mesaj atayım yok whatsapptan atayım ne uğraşacaksınız kalsın öyle uğraşmaya değmez.

Onun için ünlülerin evliliği uzun sürmüyor
Popüler kişilerle evlenmek zor
Ne diyeyim kolay gelsin
Azıcık aşım kaygısız başım(burada azıcıktan kastım sıradanlığımız)
:KK53:

Hiiiiç uğraşmayın derim. Belli ki hala aklında eşiniz kalmış ama sonuç olarak o sizinle evlenmiş zaten. Eşiniz bile üstünde durmuyor konunun siz de durmayın. Baktınız kız işi abartıyor o zaman ufak bir izahla bu işi sonlandırırsınız.

Muhatap olmayın, takılmayın da... Rahatsız etmeye başlarsa gereğini yaparsınız

Instagram kullanmadığımı belirterek sorayım stalk mağduru olmasın? Hani bakarken yanlışlıkla takip etmesi mümkün mü? Değilse mazoşist demek boşverin:işsiz:

Instagram kullanmadığımı belirterek sorayım stalk mağduru olmasın? Hani bakarken yanlışlıkla takip etmesi mümkün mü? Değilse mazoşist demek boşverin:işsiz:
Valla 7 yıldır kullanıyorum kimseyi yanlışlıkla eklemedim. Acemi olduğunu sanmıyorum paylaşım sayısı ve takipçi sayısı öyle göstermiyordu

Engelleyin gitsin tabiki.Degerinizi düşürmeyin saçma bir muhabbet için.

Back
X