- 9 Ocak 2018
- 166
- 259
- 18
- 36
- Konu Sahibi onraynmiyiz
-
Esiniz kiz pesinden kosmasina ragmen onunla olmak istememis.
Sizinle evlenmis.
Asil o kizin sinir olmasi lazim siz neden sinir oluyorsunuz??
Kız beni engellemiş şimdi de anlayamadım nasıl bir psikolojiEngelleyin gitsin.Kiz da ne yapiskanmis. Yüz göz olmayin hiç.
Merak etmiştir, Instagram hesabınız kilitliyse, fotolara bakıp engellemiştir.Kız beni engellemiş şimdi de anlayamadım nasıl bir psikoloji
Yüzsüzlüğüne
Amaç nedir anlayamadım yani mesela kabul etsem profilime bakıp ne yapacak çok saçma ona sinir oldum
Kız beni engellemiş şimdi de anlayamadım nasıl bir psikoloji
Meraktan bakarken yanlışlıkla eklemistir
Hahahah olabilir:)Aynen ben de bunu diyecektim bakarken ekledi yanlışlıkla, fark etmedi sonradan gördü ya da boşver ya madem yedik bir halt öyle kalsın dedi sonra gene kendine yediremedi engelledi sizi :)
Valla 7 yıldır kullanıyorum kimseyi yanlışlıkla eklemedim. Acemi olduğunu sanmıyorum paylaşım sayısı ve takipçi sayısı öyle göstermiyorduInstagram kullanmadığımı belirterek sorayım stalk mağduru olmasın? Hani bakarken yanlışlıkla takip etmesi mümkün mü? Değilse mazoşist demek boşverin
O zaman 2. seçenek; engellemeyin hala eşinize karşı bir merakı varsa resimlere baka baka çeksin çilesini madem.Valla 7 yıldır kullanıyorum kimseyi yanlışlıkla eklemedim. Acemi olduğunu sanmıyorum paylaşım sayısı ve takipçi sayısı öyle göstermiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?