- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi bensibelim2
-
bir üye çıkıp türbanlılardan rahatsız olan bir başka üyeye ben de tangalılardan rahatsızım demişti sanki örtü takmayan herkes tanga giyip show yapıyormuş gibi ben de kapak yaptım nette çok dolanıyor bu tip resimler :)
Evet, nedense ben hic gormedim. E tabi ilgi alanlarimiz farkli olunca benim önüme hic böyle seyler cikmiyor haliyle..
Aaaaa ama bak bu olmadı, belki bir miktar sermayemi sizin kuruma yatırıp forex yapacağım, komisyon oranlarınız kaç bari onu söyleyin, banlanmaksa az evvel burda yazdığınız bir yorumla onu garantilediniz zatende bari gitmeden komisyon oranını söyleyin.bana hiç öyle gelmedi nedense, banlamak istiyorsanız buyrun :)
Ahahaha sesli güldüm şuanAaaaa ama bak bu olmadı, belki bir miktar sermayemi sizin kuruma yatırıp forex yapacağım, komisyon oranlarınız kaç bari onu söyleyin, banlanmaksa az evvel burda yazdığınız bir yorumla onu garantilediniz zatende bari gitmeden komisyon oranını söyleyin.
Aaaaa ama bak bu olmadı, belki bir miktar sermayemi sizin kuruma yatırıp forex yapacağım, komisyon oranlarınız kaç bari onu söyleyin, banlanmaksa az evvel burda yazdığınız bir yorumla onu garantilediniz zatende bari gitmeden komisyon oranını söyleyin.
Aaaaa ama bak bu olmadı, belki bir miktar sermayemi sizin kuruma yatırıp forex yapacağım, komisyon oranlarınız kaç bari onu söyleyin, banlanmaksa az evvel burda yazdığınız bir yorumla onu garantilediniz zatende bari gitmeden komisyon oranını söyleyin.
Hahahahahahahaa valla mı? Forex'te ne zamandır komisyon var ?kaç lot alacaksınız ona göre bir oran sunayım size gerçi bizde komisyon 50 lota kadar 149 euro profesyonel tarife. :)
Hahahahahahahaa valla mı? Forex'te ne zamandır komisyon var ?
Hahahahahahahaa valla mı? Forex'te ne zamandır komisyon var ?
Çevirin çevirin.bildiğiniz şeyi sormamanız gerektiğini öğrenmişsinizdir umarım
Spreat'tan kazanılan bir piyasa da 149 € komisyon dediniz ya, nerdeyse 20 yıldır piyasadayım forex'i de iyi bilirim, neyse siz beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün.
Hadi bakalım, banınızı verelim artık.
Allah sizden razi olsun :)Spreat'tan kazanılan bir piyasa da 149 € komisyon dediniz ya, nerdeyse 20 yıldır piyasadayım forex'i de iyi bilirim, neyse siz beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün.
Hadi bakalım, banınızı verelim artık.
Kopya çekinde yapmadığınız bir mesleği yapıyormuş gibi davranırken önce üzerinde çalışın diye.bildiğiniz şeyi neden sordunuz acaba? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?