Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

bensibelim2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
3.378
1.597
123
42
merhaba,

bu aldatma mevzularında benim merak ettiğim bir husus var şimdi mesela bazı erkekler sadık olur diyoruz ama mesela o erkeklerin önüne böyle bir fırsat geçmemiş olabilirmi? hani aldatamamak ile aldatmamak arasında fark yokmu?

eşinize hoş bir kız yanaşsa ve bir süre muhabbet edip sonra açıkca birliktelik istediğini söylese eşiniz ben evliyim ne diyorsun senmi der yoksa fırsat ayağına gelmiş ne olacak bi seferden deyip icraatamı geçer.

ben açıkca önüne böyle bir fırsat gelmişken reddetmeden bir erkeğin sadakatine inanamam.

ha diyeceksiniz ki kızın işi gücü yok da eşimemi saracak diye ama böyle evli erkeklere yanaşıp yuva bozma derdinde kadınlar oluyormuş intikam vs.. için. e biliyorlar erkeklerin huyunu.

aldatmayacak olan fırsat geçse de aldatmaz.
zaten her yer kadın içinde varsa karşı taraftan beklemez yapacak olan.

öyle ama fiziken o kadar yakışıklı olmayan erkekler var yani birine yaklaşsa kabul edilmeyecek erkek çok bu onların sadık olduğu anlamınamı gelir?

ya da dediğiniz gibi yapmayacaktır ama bir kız yanaşınca aklını çelemezmi?

Hic alakasi yok, aldatmayi mesru gormek zayif kadin isidir, yani aldatilir, sindirmek icin de ayh herkes yapiyor der.

meşru gördüğüm yok ki sadece böyle bir kadın yanına gelirse eşiniz hayır demezse o erkeğe sadık demem ben diyorum yoksa nice tipsiz adam var kadınların dönüp bakmayacağı bu onların sadık olduğu anlamına gelmez.

Şimdi ben bir şey diyeceğim mesela. Sonra aldatmayan erkek yoktur denecek. Düzgün sadık adam var da bize mi denk geliyor denecek. Ben hiç yorum yapmayayım. Herkes kendi yaşantısına göre genelleme meyilinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…