• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

sanki evimdemiydin neler yaşadığımı biliyorsun ben kendim istedim boşanmayı herhangi bir sebep yoktu üstelik ortak yaşam bana göre değildi :)
Herkes senin soruna cevap verirken ben ne dedim, sibel sen aldatildin mi dedim

Sonra kocalarimiza hallenmeye basladin, bosanacagin cikti ortaya vs

Aldatilan kadini klavyesinden tanirim ben . Su egonu birak kenara konusalim halledelim bu isi. Kk hatunlari dertten anlar. Bosver adamlarimiza asilmayi, bizden hayir gelir sana
 
sanki evimdemiydin neler yaşadığımı biliyorsun ben kendim istedim boşanmayı herhangi bir sebep yoktu üstelik ortak yaşam bana göre değildi :)
Sonra da öldürdün di mi itiraf et! Ceseti ne yaptın?:eek:
Ha bu arada sen bizim senin evine girmeden senin evliğini bilemeyeceğimizi iddia ediyorsun da dünya üzerindeki 4 milyar erkeği nasıl bildiğini iddia ediyorsun?
 
Aldatmak isteyene birinin yanaşmasına gerek yok ki
O gider para verir vs. bir şekilde yapar yani
 
Back
X