• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

E yakisiklilar aldatiyo diyosun ya bu sefer de cirkinle evlen bakalim nolcak?

Ama sana bi sey diyim mi o da seni aldatir cunku sorun senin cirkin olman degil sibel huysuz olman

benim başımdan aldatma geçmedi ama mesele erkeğin çirkini yakışıklısı değil yanına gelip teklif eden kadına hayır diyen erkek ben görmedim. :)

Kizlar sibel 16 degil 31 yasinda. Aldatilarak terk edildigi icin yas, guzellik ve evlilik bunaliminda.

meslek olarak yapan bir tanıdığım var. işinde çok iyi.
Ya senin nasıl bir arkadaş çevren var? Kız git kendine bir doktor olur efendime söyleyeyim hemşire olur, öğretmen olur öyle arkadaşlar bul. Eskortlarla takıl takıl, sonra böyle kız kardeşini bile kıskanır hale gelirsin işte. :KK12:

Sibel sen boşandığını yazmıştın bir yorumunda
Aldattı mı yoksa kocan seni o_O

benim başımdan aldatma geçmedi ama mesele erkeğin çirkini yakışıklısı değil yanına gelip teklif eden kadına hayır diyen erkek ben görmedim. :)
Ya yanına gidip teklif eden kadınları nerde görüyorsun???:KK57::KK57::KK57: Ne biçim ortamlardasın sen? :KK43: Annem bırak oraları sen hemen, seni bu bataktan kurtaracak bir baba yiğit erkek bulunur elbet. :KK19:

Back
X