- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi bensibelim2
Oldum sayılır.bir gün gerçekten kanser olma da :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldum sayılır.bir gün gerçekten kanser olma da :)
E yakisiklilar aldatiyo diyosun ya bu sefer de cirkinle evlen bakalim nolcak?olabilir ama çirkinse ben neden beğeneyim ki?
Çirkinler evde mi kalsın? Belki sen de çirkinsindir tencere kapak...
zaten sibelin davası da olsa olsa çekişmeli olurdaha bosanmamis ki dava suruyo
E yakisiklilar aldatiyo diyosun ya bu sefer de cirkinle evlen bakalim nolcak?
Ama sana bi sey diyim mi o da seni aldatir cunku sorun senin cirkin olman degil sibel huysuz olman
Ya senin nasıl bir arkadaş çevren var? Kız git kendine bir doktor olur efendime söyleyeyim hemşire olur, öğretmen olur öyle arkadaşlar bul. Eskortlarla takıl takıl, sonra böyle kız kardeşini bile kıskanır hale gelirsin işte.meslek olarak yapan bir tanıdığım var. işinde çok iyi.
Ben de erkeğe bilmem ne teklif eden kadın görmedim. Nerelerde geziyorsun sen siber.benim başımdan aldatma geçmedi ama mesele erkeğin çirkini yakışıklısı değil yanına gelip teklif eden kadına hayır diyen erkek ben görmedim. :)
Takriben kac erkekle birlikte oldun?benim başımdan aldatma geçmedi ama mesele erkeğin çirkini yakışıklısı değil yanına gelip teklif eden kadına hayır diyen erkek ben görmedim. :)
Kizlar sibel 16 degil 31 yasinda. Aldatilarak terk edildigi icin yas, guzellik ve evlilik bunaliminda.
zaten sibelin davası da olsa olsa çekişmeli olur
Takriben kac erkekle birlikte oldun?[/QU
uuu kavgada soylenmez : )) sibos?
Benim başımdan geçenleri anlatıyor. : D ben her gün aldatılma konusu açıyorum.kendi başından geçenlerimi anlatıyorsun?![]()
benim başımdan aldatma geçmedi ama mesele erkeğin çirkini yakışıklısı değil yanına gelip teklif eden kadına hayır diyen erkek ben görmedim. :)
Niye yasini, medeni halini ve tum yasanmisliklarini yalan soyluyosun? Tanisi konulmus bi psikolojik hastaligin var mi?kendi başından geçenlerimi anlatıyorsun?![]()
Ya yanına gidip teklif eden kadınları nerde görüyorsun???benim başımdan aldatma geçmedi ama mesele erkeğin çirkini yakışıklısı değil yanına gelip teklif eden kadına hayır diyen erkek ben görmedim. :)
yok ya huysuz denmez buna hacıE yakisiklilar aldatiyo diyosun ya bu sefer de cirkinle evlen bakalim nolcak?
Ama sana bi sey diyim mi o da seni aldatir cunku sorun senin cirkin olman degil sibel huysuz olman
Niye yasini, medeni halini ve tum yasanmisliklarini yalan soyluyosun? Tanisi konulmus bi psikolojik hastaligin var mi?
benim başımdan aldatma geçmedi ama mesele erkeğin çirkini yakışıklısı değil yanına gelip teklif eden kadına hayır diyen erkek ben görmedim. :)