- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
Ben de gördüm.. Hem de çok defa..
Ne olacak simdi?
gösterin inanalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gördüm.. Hem de çok defa..
Ne olacak simdi?
benim başımdan aldatma geçmedi ama mesele erkeğin çirkini yakışıklısı değil yanına gelip teklif eden kadına hayır diyen erkek ben görmedim. :)
16 yasindayim diyosun 31 yasindasin. Evliyim diyosun, bazen kocam öldü diyosun bazen de bosadim diyosun.hayır herhangi bir yalan yok. nerede yalan söylemişim?
Profiline evliyim yazmissin sibel forum burasi mahalle ortasi degil bakiyoruz profile ordan soyluyoruz. Evli degil misin?
16 yasindayim diyosun 31 yasindasin. Evliyim diyosun, bazen kocam öldü diyosun bazen de bosadim diyosun.
Yok bizim kocalara hallenmen zoruma gidiyo, senin kocandan bana ne.16 yaşı konu sahibi için dedim yoksa kimse inanmadı değilmi 16 olduğuma :)
kocam öldü evet benim için öldü dedim. bumu zorunuza gitti?
Allice sacmalama ya sibele nefes alsa yeter zaten ustunde kalir bakValla Sibel, çok yorum yazılası cevaplar yazıyorsun. Şimdi sana kocamı gösterirdim ama adamın zaten başı ağrıyor.
simdi en buyuk derdi bunu sana kanitlamak olue zaten.. yuce(!) tezini curutmek icin hemen delil toplar..gösterin inanalım :)
Yok bizim kocalara hallenmen zoruma gidiyo, senin kocandan bana ne.
Peki kac yil evli kaldiniz? Cocuk var mi?
bi de kesinlikle kabul etmiyo ya aksini :)) acayip derecede eminNiye seni inandırmak için tanidigim adamlari önüne dizecegim ya da teste tabi tutacagim ki?
Neden böyle bir caba içine girelim?.. ve en önemlisi sen dusunceni bize empoze edebilmek için gece gece niye gereksiz bir caba icindesin..?
Cocuk olmamasi guzel. Peki neden bosandiniz?ben kimsenin kocasına hallenmiyorum ne demek o soru sordum sadece. 4 yıl evli kaldım çocuğum yok.
herkese zoruna mı gitti zoruna mı gitti diyorsun da bizim neden gitsin. senin bişeyler zoruna fena gitmiş ki burada gece gece paralanıyorsun16 yaşı konu sahibi için dedim yoksa kimse inanmadı değilmi 16 olduğuma :)
Valla o konuda ölmüş insanın arkasından böyle konusmayın dediler siz de ama hakediyor dediniz.16 yaşı konu sahibi için dedim yoksa kimse inanmadı değilmi 16 olduğuma :)
Cocuk olmamasi guzel. Peki neden bosandiniz?