• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

Illa ki soralım diye bekliyorsunuz ama yahu açık açık söyleyin kaç erkek tanıyorsunuz biz de kadın haklıymış boş boş konuşmuyormuş diyelim. Siz de rahatlayın biz de.

benim başımdan aldatma geçmedi ama mesele erkeğin çirkini yakışıklısı değil yanına gelip teklif eden kadına hayır diyen erkek ben görmedim. :)

Ben çözdüm olayı sibel doğarken beynine oksijen gitmemiş ..Evet evet bence öyle...Ya da hep uydurulan bi şey vardır fazla zekadan böyle oldu diye biri bu zavallıma öyle demiş o gün bu gün bu böyle.Sibelcim sana sürekli avam,berduş,kişiliksiz adamlar denk gelmiş olabilir ama dünyada bir sürü erkek var 250 gr mın peşinde koşmayan ..Zannediyorum senin kafatasının içindekinin gramajı az geldiği için adamlar başka şeylerle ilgilenip sana hayır dememişler ..Ama kk daki kadınlar da öyle göz var mı bakalım aklı uçkuruna takılmış,senin tanıdığın pespayelerle takılıp gidecek adamları seçecek..Çöplüğün neresi bilmem ama senin tanıdığın adamlar burda yok yavrum hadi ikile

Niye seni inandırmak için tanidigim adamlari önüne dizecegim ya da teste tabi tutacagim ki?

Neden böyle bir caba içine girelim?.. ve en önemlisi sen dusunceni bize empoze edebilmek için gece gece niye gereksiz bir caba icindesin..?
bi de kesinlikle kabul etmiyo ya aksini :)) acayip derecede emin

16 yaşı konu sahibi için dedim yoksa kimse inanmadı değilmi 16 olduğuma :)

kocam öldü evet benim için öldü dedim. bumu zorunuza gitti?
herkese zoruna mı gitti zoruna mı gitti diyorsun da bizim neden gitsin. senin bişeyler zoruna fena gitmiş ki burada gece gece paralanıyorsun :KK14:

16 yaşı konu sahibi için dedim yoksa kimse inanmadı değilmi 16 olduğuma :)

kocam öldü evet benim için öldü dedim. bumu zorunuza gitti?
Valla o konuda ölmüş insanın arkasından böyle konusmayın dediler siz de ama hakediyor dediniz.
Eee bu ne oluyor?

Back
X